Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar Oylama

En başarılı bulduğunuz''Şerbetli Tatlılar ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    550
  • Anket Kapalı .
Canım kuzum benim,hislerimiz karşılıklı 🥰🤗 nasılsın ? Bebişim nasıl ? Biraz daha büyümüştür , tam sevilmelik olmuştur bal kızım 😇
İyiyim çok şükür toparladık iyice, gaz sorunu biraz daha devam ediyor ama tolere edebiliyoruz artık 🤭🤭 çok teşekkür ederiz gülücükler saçmaya başladı sevmelik oldu dediğin gibi.
Sen nasılsın tatilde dinlenebiliyor musun😍😍🤗🤗

İyiyim çok şükür toparladık iyice, gaz sorunu biraz daha devam ediyor ama tolere edebiliyoruz artık 🤭🤭 çok teşekkür ederiz gülücükler saçmaya başladı sevmelik oldu dediğin gibi.
Sen nasılsın tatilde dinlenebiliyor musun😍😍🤗🤗
Yerim ben onun gülücüklerini 🥰 daha çok yoruluyorum desem 🙈 benim biri 9, biri 3 yaşında, istekleri hiç bitmiyor, ev sürekli dağınık, her yerden oyuncaklar, boyalar, legolar, kitaplar çıkıyor, topluyorum arkamı dönene kadar gene dağıtıyorlar🙈 sağlıkları yerinde olsun da napalım artık 😌

Siz bizim Çekoslavakyalıaştıramadiklarimizdan misiniz bebişim?🤣🤣😁
Ordanım :eek:
Aaa gerçekten miiiii ip ucu alabiliyor muyuz 🤪🤪
Evet ip ucu olarak içinde a ve ö harfi var. Kesin bilgi nevoş yazdı :sus:
Yaaa çen bize şımarıyon mu şapşik :KK19::KK53::KK60:
:KK53: yarışma hırsı diyelim
Bu nee yaaa yeni kategoriyi duyunca sayfaları yığmışsınız :eek:susun azcık :duduk:
🙄

Yerim ben onun gülücüklerini 🥰 daha çok yoruluyorum desem 🙈 benim biri 9, biri 3 yaşında, istekleri hiç bitmiyor, ev sürekli dağınık, her yerden oyuncaklar, boyalar, legolar, kitaplar çıkıyor, topluyorum arkamı dönene kadar gene dağıtıyorlar🙈 sağlıkları yerinde olsun da napalım artık 😌
Dağınık ev mutlu evdir içinde sağlıkla neşeyle koşturan oynayan çocuklar var demektir😍😍😍😍 ben de kendimi hazırlayım bu dağınıklığa o zaman😂😂 yine de yoğun tempodan çıkmış oldun öyle düşün öğrenci veli okul üçlüsünden uzaklaşmak iyi gelir tadını çıkar ❤️❤️❤️

X