- 24 Mart 2020
- 9.889
- 35.544
- 31
Aaa gerçekten miiiii ip ucu alabiliyor muyuzWunderLost komşu akşama yeni kategori açılıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa gerçekten miiiii ip ucu alabiliyor muyuzWunderLost komşu akşama yeni kategori açılıyor
Ayy yağmur deyince aklıma tek gelen şey ıslak tonla çamaşırBen de severim ama yağmuru
İyiyim çok şükür toparladık iyice, gaz sorunu biraz daha devam ediyor ama tolere edebiliyoruz artık çok teşekkür ederiz gülücükler saçmaya başladı sevmelik oldu dediğin gibi.Canım kuzum benim,hislerimiz karşılıklı nasılsın ? Bebişim nasıl ? Biraz daha büyümüştür , tam sevilmelik olmuştur bal kızım
Yerim ben onun gülücüklerini daha çok yoruluyorum desem benim biri 9, biri 3 yaşında, istekleri hiç bitmiyor, ev sürekli dağınık, her yerden oyuncaklar, boyalar, legolar, kitaplar çıkıyor, topluyorum arkamı dönene kadar gene dağıtıyorlar sağlıkları yerinde olsun da napalım artıkİyiyim çok şükür toparladık iyice, gaz sorunu biraz daha devam ediyor ama tolere edebiliyoruz artık çok teşekkür ederiz gülücükler saçmaya başladı sevmelik oldu dediğin gibi.
Sen nasılsın tatilde dinlenebiliyor musun
Ye beni ye beniTeesüfünü yeriiimmmm
Yaaa çen bize şımarıyon mu şapşik
Sensin balCan kızlar ,bal kızlar o sizin kibarlığınız, tatlılığınız, iyi kalpliliğiniz
Bak bizim için yazmışlar WunderLost canım
Heyecan bastı biziBu nee yaaa yeni kategoriyi duyunca sayfaları yığmışsınız susun azcık
OrdanımSiz bizim Çekoslavakyalıaştıramadiklarimizdan misiniz bebişim?
Evet ip ucu olarak içinde a ve ö harfi var. Kesin bilgi nevoş yazdıAaa gerçekten miiiii ip ucu alabiliyor muyuz
yarışma hırsı diyelimYaaa çen bize şımarıyon mu şapşik
Bu nee yaaa yeni kategoriyi duyunca sayfaları yığmışsınız susun azcık
Bana uyarsa alirim inş
Hmm a ve ö mü ayy hiç fikir yürütemedim komşu akşamı bekliycemm mecburOrdanım
Evet ip ucu olarak içinde a ve ö harfi var. Kesin bilgi nevoş yazdı
yarışma hırsı diyelim
Çok akıllısın ama yemezlerNevreste Nevoş bu kategori daha evvel yapıldı mı, yapıldıysa ne zaman ve kim kazandı
Sağol canım akşama açıklanacak:)Ya sen bir tanesin canimmm
Neyla alakalı olacak acaba bu sefer
Dağınık ev mutlu evdir içinde sağlıkla neşeyle koşturan oynayan çocuklar var demektir ben de kendimi hazırlayım bu dağınıklığa o zaman yine de yoğun tempodan çıkmış oldun öyle düşün öğrenci veli okul üçlüsünden uzaklaşmak iyi gelir tadını çıkarYerim ben onun gülücüklerini daha çok yoruluyorum desem benim biri 9, biri 3 yaşında, istekleri hiç bitmiyor, ev sürekli dağınık, her yerden oyuncaklar, boyalar, legolar, kitaplar çıkıyor, topluyorum arkamı dönene kadar gene dağıtıyorlar sağlıkları yerinde olsun da napalım artık
Tamam canımBana uyarsa alirim inş
Harf alabilir miyimÇok akıllısın ama yemezler
Ordanım
Evet ip ucu olarak içinde a ve ö harfi var. Kesin bilgi nevoş yazdı
yarışma hırsı diyelim