Kuzummmm ne haberrrr nasılsınnCağnımmmm abla
Aynen abla kac senedir hıc ban yememiştim azcık üzdüGünaydın mervşimmm,cidden ilk banınmı senin acil kutlamamaız lazım
Bidaha wc ye kalkıp kk da gezınmeyecegım nevoş basıma işler geliyorGece yaramazlık yapmış
Yazı sa begendırmez olduk sanaYazı rengi nebıcım punto zaten o biçim
Adaş sorma dayanamamaktan ilk banımı yedim allah bereketini vermesin
Seni gördüm daha iyi oldumKuzummmm ne haberrrr nasılsınn
hormonlar herhalde habibi yaYazı sa begendırmez olduk sana
O kadar olur yani ilk defa oluca bünye sarsılıyor sonra alışıyorsun merak etmeeeAynen abla kac senedir hıc ban yememiştim azcık üzdü
Nsıldı mapıs hayatın kaç gün ceza aldınn .Adaş sorma dayanamamaktam ilk banımı yedim allah bereketini vermesin
Bende bendeeeee sağolll kuzummmSeni gördüm daha iyi oldum
1 güncüktü abla pazar günü giripte bi eglenemedim şurdaO kadar olur yani ilk defa oluca bünye sarsılıyor sonra alışıyorsun merak etmeee
Nsıldı mapıs hayatın kaç gün ceza aldınn .
Bende çok nasılsa rakamsal olarak 38 filan olmuştur herhalde
Bende bendeeeee sağolll kuzummm
Şimdi ona bakıyordum karşılıklı didişmişsiniz gördüm konuda acayipmiş yani1 güncüktü abla pazar günü giripte bi eglenemedim şurda
Hiçte girmem öyle antin kuntin seylere ama begenmedim atınca dayanamadım herkesin fikri özgür sonuctaŞimdi ona bakıyordum karşılıklı didişmişsiniz gördüm konuda acayipmiş yani
Dur ben atayım hemenn benşmde uykum varrbiri üstüme uyku atsın ya
Sen tabi beğenmedimiçakarsan öyle olur neden derler nedennn.Hiçte girmem öyle antin kuntin seylere ama begenmedim atınca dayanamadım herkesin fikri özgür sonucta
Aynen ablaSen tabi beğenmedimiçakarsan öyle olur neden derler nedennn.