- 9 Ekim 2013
- 6.152
- 7.897
Günaydınlar hepinixin yeni yılı kutlu olsun hanımalr gelemedim sağlıklı huzurlu mutlu yıllarınız olsun herkesi seviyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınlar hepinixin yeni yılı kutlu olsun hanımalr gelemedim sağlıklı huzurlu mutlu yıllarınız olsun herkesi seviyorum
Bende varım abla bakalım heyecanla bekliyoruzYeni kategori şerbetli tatlılar olmuş boma tarifler gelir şimdi
bazı gereksiz ekürler yüzünden az kaldı bene tatile çıkacam...Günaaaydınnnnn ufak bi ban tatiline cıkmıştım geldim
Benim oyle oldu işte baloncugum, gunun sanslısı bendım heralde sataş allah sataş dayanamadımbazı gereksiz ekürler yüzünden az kaldı bene tatile çıkacam...
Günaydın kuzucummgünaydın
benimki çok ayrı konu..Benim oyle oldu işte baloncugum, gunun sanslısı bendım heralde sataş allah sataş dayanamadım
Günaydınlar mervişim ne oldu yahuuuGünaaaydınnnnn ufak bi ban tatiline cıkmıştım geldim
Günaydınlar berrecimGünaydın
Günaydınlarrrgünaydın
Napcan işte baloncugum değişikbenimki çok ayrı konu..
ikizler bile aynı kişiliğe sahip değilken birden nasıl hepsi aynı ağız örgüt olabiliyorlar şaşıyorum
ne işin var burdaGÜNAYDIN
Gümaydınlarrrrr habibimmmGÜNAYDIN
Cağnımmmm ablaGümaydınlarrrrr habibimmm
Günaydın ablacımm bir arkadasım gereksiz sataşmasına yanıtsız kalamadığım için kk da ilk banımı yedimde o mevzuu umarım alışkanlık yapmazGünaydınlar mervişim ne oldu yahuuu
Günaydınlar berrecim
Günaydınlarrr
Bak yine okuyamayalım diye nasıl yazmısGÜNAYDIN
Bir rahat durma haGünaydın ablacımm bir arkadasım gereksiz sataşmasına yanıtsız kalamadığım için kk da ilk banımı yedimde o mevzuu umarım alışkanlık yapmaz
Nasıl okuyamıyorsunBak yine okuyamayalım diye nasıl yazmıs
Günaydın mervşimmm,cidden ilk banınmı senin acil kutlamamaız lazımGünaydın ablacımm bir arkadasım gereksiz sataşmasına yanıtsız kalamadığım için kk da ilk banımı yedimde o mevzuu umarım alışkanlık yapmaz
Cok sabrettim dayanamadım habibiBir rahat durma ha