Günaydınlar hepinixin yeni yılı kutlu olsun hanımalr gelemedim sağlıklı huzurlu mutlu yıllarınız olsun herkesi seviyorum
Bende varım abla bakalım heyecanla bekliyoruzYeni kategori şerbetli tatlılar olmuş boma tarifler gelir şimdi
bazı gereksiz ekürler yüzünden az kaldı bene tatile çıkacam...Günaaaydınnnnn ufak bi ban tatiline cıkmıştım geldim
Benim oyle oldu işte baloncugum, gunun sanslısı bendım heralde sataş allah sataş dayanamadımbazı gereksiz ekürler yüzünden az kaldı bene tatile çıkacam...
benimki çok ayrı konu..Benim oyle oldu işte baloncugum, gunun sanslısı bendım heralde sataş allah sataş dayanamadım
Günaydınlar mervişim ne oldu yahuuuGünaaaydınnnnn ufak bi ban tatiline cıkmıştım geldim
Günaydınlar berrecimGünaydın
Günaydınlarrrgünaydın
Napcan işte baloncugum değişikbenimki çok ayrı konu..
ikizler bile aynı kişiliğe sahip değilken birden nasıl hepsi aynı ağız örgüt olabiliyorlar şaşıyorum
ne işin var burdaGÜNAYDIN
Günaydın ablacımmGünaydınlar mervişim ne oldu yahuuu
Günaydınlar berrecim
Günaydınlarrr
Bir rahat durma haGünaydın ablacımmbir arkadasım gereksiz sataşmasına yanıtsız kalamadığım için kk da ilk banımı yedimde o mevzuu umarım alışkanlık yapmaz
Nasıl okuyamıyorsunBak yine okuyamayalım diye nasıl yazmıs
Günaydın mervşimmm,cidden ilk banınmı senin acil kutlamamaız lazımGünaydın ablacımmbir arkadasım gereksiz sataşmasına yanıtsız kalamadığım için kk da ilk banımı yedimde o mevzuu umarım alışkanlık yapmaz
Cok sabrettim dayanamadım habibiBir rahat durma ha