Ama bende koyacaktımKahve mi var sunumda ?
Offf toplamak çok zor işteFotoğraf cekerken birbirine kattıgım evi seyrederek sunumda kullandıgım buz gibi kahveyi içiyorum şuan
Herkes koyabilir canım, bana hususî bir durum değilAma bende koyacaktım
Resmen benim fotoğraflamam 2 dakika sürmediOfff toplamak çok zor işte
Oldu olduHerkes koyabilir canım, bana hususî bir durum değil
Portakalın ne durumda?
Ben çok vakit harciyorum, daha çevir sola çevir yasomResmen benim fotoğraflamam 2 dakika sürmedi
Kahvem soğumamıştı
Oldu oldudaha bi canlandı
Ben çok uğraşmıyorum çekimde. Hiç durmadan açı değişerek çekiyorum, bitti gittiBen çok vakit harciyorum, daha çevir sola çevir yasom
10.000.000 tane çekip 15 e düşürmekBen çok uğraşmıyorum çekimde. Hiç durmadan açı değişerek çekiyorum, bitti gitti
Ben cektıgım hepsını koyuyorum secmekle ugrasırsam deliririmm10.000.000 tane çekip 15 e düşürmek
Benimde olacakKahve mi var sunumda ?
Ben çektiklerimi koysam sayfa almazBen cektıgım hepsını koyuyorum secmekle ugrasırsam deliririmm
Okadar mı cok canocummmBen çektiklerimi koysam sayfa almaz
Evet delirdigimiz doğru merviskomBen cektıgım hepsını koyuyorum secmekle ugrasırsam deliririmm
Bide beni düşünAmaniiiinn bayıldım ben
Ahahahh cekim olayları oyle oluyor malesef canocum farklı konsept farklı yerlere tasıma falan zor bıde cocuklar olunca dururmu hıc onların mınık ellerıBide beni düşünBazen çekim yaptığım yeri değiştiğimde oluyor evde gizli kamera olsa izleyen bu kadın ne yapıyor der elimde tabak örtü. Arada çocuklara cırlıyorum yapmaa ellemeee
Malesef durmuyorAhahahh cekim olayları oyle oluyor malesef canocum farklı konsept farklı yerlere tasıma falan zor bıde cocuklar olunca dururmu hıc onların mınık ellerı