Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar Oylama

En başarılı bulduğunuz''Şerbetli Tatlılar ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    550
  • Anket Kapalı .
Vitamin takviyesi alıyor musunuz 🧚‍♀️ can?
B12 kullandım kuzu D3 var ona devam ediyorum suan. Ve bitkisel şeyler falan, karışım var önceki rahatsızlığımda almisti eşim onu yicem zorlada olsa🤢
Geçmiş olsun kuzum,hep iyi olalım inşallah :KK74:
Canımın iciiii😘😘😘😘😘
Geçmiş olsun canım. Benim oğlan da grip aynı öksürük 🥴
Sağol canom😘oyy kıyamam yaa çok geçmiş olsun kuzum sizede☹️ inşallah iyileşir hemen paşa 🤲Allah'tan öksürük yok öksürük benim kaburgaları haşat ettiği için çok korkuyorum aman olmasında tekrar 😒.

B12 kullandım kuzu D3 var ona devam ediyorum suan. Ve bitkisel şeyler falan, karışım var önceki rahatsızlığımda almisti eşim onu yicem zorlada olsa🤢

Canımın iciiii😘😘😘😘😘

Sağol canom😘oyy kıyamam yaa çok geçmiş olsun kuzum sizede☹️ inşallah iyileşir hemen paşa 🤲Allah'tan öksürük yok öksürük benim kaburgaları haşat ettiği için çok korkuyorum aman olmasında tekrar 😒.
Ayy periskom çok uzun sürdü 🤦‍♀️ geçmiş olsun, gecsede gitse bir an önce 🤲💜

Canımın iciiii😘😘😘😘😘

:KK68:

X