Vitamin takviyesi alıyor musunuzGünaydınlar canlar cigerler
Hep iyi ol kuzucumgribim
Geçmiş olsun kuzum,hep iyi olalım inşallahHep iyi ol kuzucumgribim
Günaydınlar herkese
Günaydın
Geçmiş olsun canım. Benim oğlan da grip aynı öksürükHep iyi ol kuzucumgribim
Günaydın kızlar
Bir günaydında benden
B12 kullandım kuzu D3 var ona devam ediyorum suan. Ve bitkisel şeyler falan, karışım var önceki rahatsızlığımda almisti eşim onu yicem zorlada olsaVitamin takviyesi alıyor musunuzcan?
Canımın iciiiiGeçmiş olsun kuzum,hep iyi olalım inşallah
Sağol canomGeçmiş olsun canım. Benim oğlan da grip aynı öksürük
Bugün oğlumun dahil olduğu bir etkinliğin açılışı var.Oraya gideceğiz
Tarif gelirse dürtün
Cenna kuşumm
Ayy periskom çok uzun sürdüB12 kullandım kuzu D3 var ona devam ediyorum suan. Ve bitkisel şeyler falan, karışım var önceki rahatsızlığımda almisti eşim onu yicem zorlada olsa
Canımın iciiii
Sağol canomoyy kıyamam yaa çok geçmiş olsun kuzum sizede inşallah iyileşir hemen paşa Allah'tan öksürük yok öksürük benim kaburgaları haşat ettiği için çok korkuyorum aman olmasında tekrar .
KuzumCenna kuşumm
B12 kullandım kuzu D3 var ona devam ediyorum suan. Ve bitkisel şeyler falan, karışım var önceki rahatsızlığımda almisti eşim onu yicem zorlada olsa
Canımın iciiii
Sağol canomoyy kıyamam yaa çok geçmiş olsun kuzum sizede inşallah iyileşir hemen paşa Allah'tan öksürük yok öksürük benim kaburgaları haşat ettiği için çok korkuyorum aman olmasında tekrar .
Kahve mi var sunumda ?Fotoğraf cekerken birbirine kattıgım evi seyrederek sunumda kullandıgım buz gibi kahveyi içiyorum şuan