- 28 Haziran 2011
- 59.683
- 150.521
Ama bende koyacaktımKahve mi var sunumda ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama bende koyacaktımKahve mi var sunumda ?
Offf toplamak çok zor işteFotoğraf cekerken birbirine kattıgım evi seyrederek sunumda kullandıgım buz gibi kahveyi içiyorum şuan
Herkes koyabilir canım, bana hususî bir durum değilAma bende koyacaktım
Resmen benim fotoğraflamam 2 dakika sürmediOfff toplamak çok zor işte
Oldu oldu daha bi canlandıHerkes koyabilir canım, bana hususî bir durum değil
Portakalın ne durumda?
Ben çok vakit harciyorum, daha çevir sola çevir yasomResmen benim fotoğraflamam 2 dakika sürmedi
Kahvem soğumamıştı
Oldu oldu daha bi canlandı
Ben çok uğraşmıyorum çekimde. Hiç durmadan açı değişerek çekiyorum, bitti gittiBen çok vakit harciyorum, daha çevir sola çevir yasom
Her yerde kullanasım var yasooooo
10.000.000 tane çekip 15 e düşürmekBen çok uğraşmıyorum çekimde. Hiç durmadan açı değişerek çekiyorum, bitti gitti
Ben cektıgım hepsını koyuyorum secmekle ugrasırsam deliririmm10.000.000 tane çekip 15 e düşürmek
Benimde olacakKahve mi var sunumda ?
Ben çektiklerimi koysam sayfa almazBen cektıgım hepsını koyuyorum secmekle ugrasırsam deliririmm
Okadar mı cok canocummmBen çektiklerimi koysam sayfa almaz
50 60 dan fazlaOkadar mı cok canocummm
Amaniiiinn bayıldım ben50 60 dan fazla
Evet delirdigimiz doğru merviskomBen cektıgım hepsını koyuyorum secmekle ugrasırsam deliririmm
Bide beni düşün Bazen çekim yaptığım yeri değiştiğimde oluyor evde gizli kamera olsa izleyen bu kadın ne yapıyor der elimde tabak örtü. Arada çocuklara cırlıyorum yapmaa ellemeeeAmaniiiinn bayıldım ben
Ahahahh cekim olayları oyle oluyor malesef canocum farklı konsept farklı yerlere tasıma falan zor bıde cocuklar olunca dururmu hıc onların mınık ellerıBide beni düşün Bazen çekim yaptığım yeri değiştiğimde oluyor evde gizli kamera olsa izleyen bu kadın ne yapıyor der elimde tabak örtü. Arada çocuklara cırlıyorum yapmaa ellemeee
Malesef durmuyorAhahahh cekim olayları oyle oluyor malesef canocum farklı konsept farklı yerlere tasıma falan zor bıde cocuklar olunca dururmu hıc onların mınık ellerı