Heralde nevoş ama sonrada aglanıyolar ben once paylastım sen aonra paylaştın bla bla dıyeBirbirlerini mi bekliyorlar acaba
Limon kurutmayı istiyorum uzun zamandır. Çıtır çıtır ne güzel olurBugun herkes bişeyler kuruttu zaten ahah
Oda cok guzel olur gercekten ıhlamura falan hemen atmalıkLimon kurutmayı istiyorum uzun zamandır. Çıtır çıtır ne güzel olur
Ekşi ekşi, ağzım sulandı
Hadi bakalım,,yeni trende kadar neler kurutulacakAynen oyle cennam ben bıle akıma uydum
Kokoş bir arkadaşımız ise, fiyonklu olma ihtimali yüksek cancağzımFiyonk
EvetOda cok guzel olur gercekten ıhlamura falan hemen atmalık
Yeni gelin sunumu gibi kurdelelerle halledebilir o işiKokoş bir arkadaşımız ise, fiyonklu olma ihtimali yüksek cancağzım
Oy kıyamam geçmiş olsun canımİnşallah abla
Tşk ederm miniğim
Tşkler ablacm.. Göz kanalında tıkanıklık çıktı
Tşk ederm 11limOy kıyamam geçmiş olsun canım
Herkese iyi akşamlar
Ay akşamları girmeyi özlemişim resmen
Valla kuzu bu yıl bizde az iyileşir gibi oluyoruz hoop tekrar hastayız artık hangisiyiz bilemiyorda insan .kız bikacgun gidiyor okula sonra bir hafta göndermiyorum hasta yatıyor evde,kurtulamadık ya herkes böyleİnfluenza aldı başını gitti, Omicron desen aynı. Herkes ya hasta ya da çevresi hasta dolu.
Al benden de o kadar küçüğü iki gün gidiyor hop hasta bu hafta hiç göndermedim diğerlerinin yazılıları var onlara falan geçer hasta olur hepsi diyeValla kuzu bu yıl bizde az iyileşir gibi oluyoruz hoop tekrar hastayız artık hangisiyiz bilemiyorda insan .kız bikacgun gidiyor okula sonra bir hafta göndermiyorum hasta yatıyor evde,kurtulamadık ya herkes böyle
Hiç iyiye gitmiyor valla ortalık
Özellikle çocuklarda influenza salgını var, hastaneler kaynıyor resmen.Valla kuzu bu yıl bizde az iyileşir gibi oluyoruz hoop tekrar hastayız artık hangisiyiz bilemiyorda insan .kız bikacgun gidiyor okula sonra bir hafta göndermiyorum hasta yatıyor evde,kurtulamadık ya herkes böyle
Hiç iyiye gitmiyor valla ortalık
Geçmişler olsun KukrişkomAl benden de o kadar küçüğü iki gün gidiyor hop hasta bu hafta hiç göndermedim diğerlerinin yazılıları var onlara falan geçer hasta olur hepsi diye