- 24 Haziran 2015
- 39.833
- 154.415
Teşekkür ederiz yasomGeçmişler olsun Kukrişkom
Sende ne var ne yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederiz yasomGeçmişler olsun Kukrişkom
Çok şükür, iyiyim canım. 2 gündür sürekli uyumak istiyorum.Teşekkür ederiz yasom
Sende ne var ne yok
İyi yapmışsın kuzu direk anında bulaşıyor ya aman Allah korusun ,benimde kardeşim hastaymış küçük 2 yazılıya girememis bugün.Al benden de o kadar küçüğü iki gün gidiyor hop hasta bu hafta hiç göndermedim diğerlerinin yazılıları var onlara falan geçer hasta olur hepsi diye
Var kuzu var bişey yoksa herkestemi olur ya kurtulamadık nasıl bir yıl oldu.Özellikle çocuklarda influenza salgını var, hastaneler kaynıyor resmen.
Geçmişler olsun Nisa kuşa
Oy aman aman hemen al önünü ilerlemeden canım .Çok şükür, iyiyim canım. 2 gündür sürekli uyumak istiyorum.
Hasta olacağım sanırım
Sen nasılsın?
Çok geçmiş olsun canım,Allah korusun hepimizi tedbirimizi alıyoruz artık elimizden gelen kadarİyi yapmışsın kuzu direk anında bulaşıyor ya aman Allah korusun ,benimde kardeşim hastaymış küçük 2 yazılıya girememis bugün.
Okullar kapansa bir dert kapanmasa bir ayrı valla ne olcak böyle
Sağolasın canım benim. Babamın sonucu da pozitif ama Allaha şükür hafif atlatıyor. Kardeşim babamla beraber yaptırdı, Onun negatif ama çok kötüyüm abla, Dr ciğerlerin kötü demiş, yarın yeniden yaptıracağım diyor.Yanlış okumadıysam, deynepnaz ’ın annesi korona olmuş
Geçmişler olsun Deynep’im.
Babanın sonuçları çıktı mı?
Rabbim hepsine kalıcı şifalar nasip etsin tez elden canım ,çok geçmiş olsunSağolasın canım benim. Babamın sonucu da pozitif ama Allaha şükür hafif atlatıyor. Kardeşim babamla beraber yaptırdı, Onun negatif ama çok kötüyüm abla, Dr ciğerlerin kötü demiş, yarın yeniden yaptıracağım diyor.
Sagol kuzum amiin 2022 dende sağ çıkalım inşallah hayırlısı ile,Çok geçmiş olsun canım,Allah korusun hepimizi tedbirimizi alıyoruz artık elimizden gelen kadar
Amin, sağolasın canım.Rabbim hepsine kalıcı şifalar nasip etsin tez elden canım ,çok geçmiş olsun
Deynom çok geçmiş olsun kuzum Rabbim şifa versin inşallah tez vakitteSağolasın canım benim. Babamın sonucu da pozitif ama Allaha şükür hafif atlatıyor. Kardeşim babamla beraber yaptırdı, Onun negatif ama çok kötüyüm abla, Dr ciğerlerin kötü demiş, yarın yeniden yaptıracağım diyor.
Amin kuzum 2023 iyi olacak diyorlar dünya için her yönden Allah nasip etsin inşallahSagol kuzum amiin 2022 dende sağ çıkalım inşallah hayırlısı ile,
Amin kuzum beniiim Cook aminAmin kuzum 2023 iyi olacak diyorlar dünya için her yönden Allah nasip etsin inşallah
Benim de şöööyle bir kar tatiline ihtiyacım var.Oy aman aman hemen al önünü ilerlemeden canım .
Bende iyiyim ne olsun bu hafta yoğundu çocukların peşinde hep
Tatil gelse de dinlensek biraz
Testler çoğu zaman yanlış sonuç veriyor, muhakkak tekrarlatsın dediğin gibi.Sağolasın canım benim. Babamın sonucu da pozitif ama Allaha şükür hafif atlatıyor. Kardeşim babamla beraber yaptırdı, Onun negatif ama çok kötüyüm abla, Dr ciğerlerin kötü demiş, yarın yeniden yaptıracağım diyor.
Ben geleceğim inşallah yaso sömestr de senin tarafaBenim de şöööyle bir kar tatiline ihtiyacım var.
Karlar içinde bir bungalov olur, dağ evi olur. Etrafında in cin top oynasın. 3-5 gün gavranımız donsun.
Şöminesi yansın, ateş çukurunun başında çayımı içeyim.
Ahhhh, ah
Nereye geleceğin kesinleşti mi?Ben geleceğim inşallah yaso sömestr de senin tarafa
Önce plan Bursa idi ama değişti
Bende ilk defa böyle kış tatili yapacağım Allah nasip ederse
İnşallah canım çocuklarda bunalıyor burda gidecek yer yok covidden dolayı gitmiyoruz.önce Sapanca da bir bungalov da kalacağız ordan da kuzuluk da kaplıcalı bir yerde bir iki gün, hafta başına dönmüş olacağız Allah nasip ederseNereye geleceğin kesinleşti mi?
İnşallah kafanı rahatlatıp dönersin
İnsan evinden uzakta, sessiz sakin bir tatili istiyor hakikaten
Acep kimin bungalovu, tüm sülalem bu işi yapıyorİnşallah canım çocuklarda bunalıyor burda gidecek yer yok covidden dolayı gitmiyoruz.önce Sapanca da bir bungalov da kalacağız ordan da kuzuluk da kaplıcalı bir yerde bir iki gün, hafta başına dönmüş olacağız Allah nasip ederse