İyiyim aşkom sağ olÇok şükür iyiyim aşkom sen nasılsın,Pazartesi Türkçe kaldı bir tek
Revani miiiiBoş kalınca hemen buraya damlıyoruz
Canım bu hafta eşim gündüzdeydi.Ondan yoğun geçti.Sabah 8 de evden çıktım. 3 -3 buçuk civarı eve geldimYemeğim vardı.Yasmin'in tatlıyı görünce bende revani yaptım Şimdi pc de biraz işim var ona bakıyorum:)
Buldum ,üşenmedimGercekten mii gormedim cennam yoksa boynuna sarılırdım sorry
Kacmıs valla cennamBuldum ,üşenmedimtakılıyorum kuzum yoğundu o ara ,kaçıyor öyle olunca
Sahibi yapmadı ben yapayım dedimRevani miiiiafiyet olsun nevosum kosturmacalıymıs bugun senınde ancak halledebiliyosun işlerini oyle olunca kokay gelsin o zamann
Afiyet şeker olsun inşallah. Keşke bizim revanicimizin yerine konu açsaydınBoş kalınca hemen buraya damlıyoruz
Canım bu hafta eşim gündüzdeydi.Ondan yoğun geçti.Sabah 8 de evden çıktım. 3 -3 buçuk civarı eve geldimYemeğim vardı.Yasmin'in tatlıyı görünce bende revani yaptım Şimdi pc de biraz işim var ona bakıyorum:)
Sahibinin yapacagı yok zaten baksana nevos yıne tembelleşti bunlarSahibi yapmadı ben yapayım dedim
Ben koşturma seviyorum
Ben şipşak cevizli revani yaptım o kim bilir ne süsleyecekAfiyet şeker olsun inşallah. Keşke bizim revanicimizin yerine konu açsaydın
Hafta sonu doluyum yoksa ben yapardımSahibinin yapacagı yok zaten baksana nevos yıne tembelleşti bunlar
Kesin meyve kurutacaktır, revani meyve süslemesiz olmazBen şipşak cevizli revani yaptım o kim bilir ne süsleyecek
Fırsat bu fırsat deyip yapsınlar artık şu tatlıları merakta kaldık baksanaHafta sonu doluyum yoksa ben yapardım
Benim meyvesiz tabak olduKesin meyve kurutacaktır, revani meyve süslemesiz olmaz
Birbirlerini mi bekliyorlar acabaFırsat bu fırsat deyip yapsınlar artık şu tatlıları merakta kaldık baksana
YaptımFırsat bu fırsat deyip yapsınlar artık şu tatlıları merakta kaldık baksana
Bugun herkes bişeyler kuruttu zaten ahahKesin meyve kurutacaktır, revani meyve süslemesiz olmaz
FiyonkKesin meyve kurutacaktır, revani meyve süslemesiz olmaz
Yeni trendBugun herkes bişeyler kuruttu zaten ahah