Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

Hic bir degisim yok yaa (

Hic bir degisim yok yaa (
Hadi ya üzüldüm bentelkin müziğini DW indşrdim az önce hayıt içtim akşam şerbetçi içicem posalarından krem yaptım onla masaj yaptım çörek otunu ezdim sıvıyağ ile karıştırdım çok az onla masaj yaptım
Yaptım da yaptım umarım başarılı olurum

kızlarrrr İbrahim Saraçoğlu'nun şerbetçi otu ve hayıt kürüne bende başlayacagım malzemelerim tamam neolur biri olumlu bişeyler yazsınn haydi kızlarrr güncel paylaşımları unutmayalımm

kızlarrrr İbrahim Saraçoğlu'nun şerbetçi otu ve hayıt kürüne bende başlayacagım malzemelerim tamam neolur biri olumlu bişeyler yazsınn haydi kızlarrr güncel paylaşımları unutmayalımm
bende şu an kullanıyorum 4 gün oldu 1 ay kulanmam gerekiyprmuş

bende yeni başladım inşallah iyi gelir

ben kendi adıyla satılan çayından almıştım bir sürü para bayılarak.3 ay kullandım.bende bir işe yaramadı. zaten %60 basarılı demişti. demek ki ben yüzde kırka giriyormusum.
bu meselede kilo,kilo alınan bölge,hormon,genetik birçok şey etkili.
keşke başkalarına ümit verenler tüm bu etkenlerle beraber yazsa.

Merhaba arkadaşlar. Ben yeni uyeyim ama uzun zamandır yazılanları takip ediyorum . ben bir aydır İbrahim saracoglunun şerbetçi otu çayı yöntemini kullanıyordum. Her akşam bi bardak bu çaydan içip yine her akşam goguslerime çörek otu yağıyla masaj yapıyorum ( arada yapmadigim günler oldu ama) cçok az dolgunlastiklarini hissediyorum ama bi büyüme olmadı sizde bu yöntemi deneyip de faydasını goren oldu mu ? Ben son sayfaları okuyamadim. İntrom trackin yaptığı yöntemi denemek istiyorum bir de inşallah sonuç alırım

herkese merhabaa :) cok cok cokk uzun zamandir giremiyorum oglumdan dolayi biraz goz attim mesajlara ve ise yarayanlari gordukce cok ama cok sevindim :) merak edenler var bilgilendirmek istedim 5 yila yakindir yapmiyorum bu uygulamayi ihtiyac duymadigimdan hicbir gerileme olmadi 5 yildir hala ilk biraktigim gunku gibi dogum yapip 2 yil emzirme sureci gecirdigim halde :) ara ara girmeye caliscam ama cok aktif ve uykusuz bi oglum var nefes aldirmiyor

Ca nim gercekten mi yaa. Ben de siteden siparis vermeyi planlıyordumm ama benim kiloya hiic ihtiyacım yok.fazlasi var eksigi yok çünkü bende kilolarin. Üzüldüm simdii

Ca nim gercekten mi yaa. Ben de siteden siparis vermeyi planlıyordumm ama benim kiloya hiic ihtiyacım yok.fazlasi var eksigi yok çünkü bende kilolarin. Üzüldüm simdii

deneyeceksen de siteden o kadar para verme bence,guvendiğin bi aktardan da temin edebilirsin onları.

yine de dene tabi aklında kalmasın ama ben de işe yaramadı

ÇOK TEŞEKKÜRLER .SİZE MSJ YAZDIM YANITLAMANIZ HEM BANA HEM BAŞKALARINA ÇOK FAYDA GETİRECEKTİR.OĞLUNUZ SAĞLIKLA BÜYÜSÜN VE EVLİLİĞİNİZ DE DAİM OLSUN İNŞALLAH :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…