- Konu Sahibi IntromTrack
-
sevndm sendeki gelişmeler adına sositososito karışımı sürdükten sonra belirli bi bekleme süresi filan varmı acaba
ayyy ben yazarken hemen cvp verilmiş pardon yaaa
canım şöyle diyim 1-1,5 ay önce başladım bunu yapmaya hergün yaptım ancak şunu diyim genelde göğüs büyüten kremlerin çoğunda bir olay var o da şudur ki kullanırken büyütüyorlar ancak bırakınca hemen göğüs eski hale geliyor 1 ay dolduktan sonra ben bu karışıma yaklaşık 1,5 hafta ara verdim ancak hiç geriye gitme olmadı aynen kaldı yani ancak yeter diye bırakmayın sakın bıraz daha kullanın bu otu aktarlardan bulursun tatlımcnm ddenicem bu uygulamayı .çok saol meraak ettm bende nasıl sonç alcam acaba .canm bi sorum olcaktı sen bunu ne kdr sürede yaptn yhani 1 hafta mı 2 hafta mı 3 4 gn mü :kedi: birde şerbetçi otunu nerden bulabilirm CADIARZU
ben merak ettim bu uygulamayı nereden öğrendin introm track?
güvenle uygulayabilirmiyiz,benim göğüslerim de doğumdan sonra çok küçüldü,sürekli siteyi karıştırıyorum ne yapsam diye?bende uygulamayı düşünüyorum inşallah..
birde otun tamamını mı hazırlayacağız?eğer hepsini kullanacaksak ne kadar almamız gerekecek?
keşke benim göğüslerim küçük olsaydı benimkiler 80-85 ti doğumdan sonra 95 oldu ıyyyyy isterdim ki 75 falan olsun :))
tamam teşekkürler,deneyince gelişmeleri yazarım:1rolleyes:
adaçayını neden içiyoz canım netten aaraştırdım yararları çok ama göğüs büyütmekle alakası yok heralde adaçayını içmeden sadece bu karışımla masaj yapsakta olmazmı
75 de çok küçük oluyor tatlım ya
tatlım valla benim yöntemim var ve büyüyorlar 87 cm den 95 e çıktı
Bu uygulamayı yaptım ve göğüslerim 70 bedeni dolduramazken şu anda dolgusuz 75 küçük geliyor nerdeyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?