• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

Kizlar bende bu konudan baya muzdarip oldugum icin kayit olup sizinle paylasmak istedim uzun zamandir bu forum sitesini takip ediyordum zaten bende her gun 1 bardak serbetci otunu kaynatip içiyorum serbetci otu koyup dinlendirdigim kremi hergun suruyorum baslayali 10 gun felan oldu ama etkisi gerçekten belli oluyor eskiden 75 i doldurmuyorken simdi baya dolgun olmaya basladi

Kızlar ben çok kararsız kaldım siteden mi sipariş versem, aktardan mı alıp denesem bilemedim. Gerçi iki kez aktardan şerbetçi otu aldım ikiside birbirinden baska görünüyordu, güvenip deneyemedim :KK1: ne yapsam bilemiyorum. Kısmet olursa seneye yaza düğünüm var yardım kızlaarrrrrr :KK1::KK1:

Ben de dort beş gündür kremi uyguluyorum. Gece sürüp sabah yikadiktan sonra dolgunluk hissediyorum ama saatler sonra eski haline dönüyor gibi geliyor :(( sizde de böyle oldu mu ilk başlarda? ayrıca her gün çörek otu yağıyla masaj yapıyorum . yağ masajini bir ayı aşkın suredir yapıyorum. Kreme daha yeni başladım ve hemen pes etmek istemiyorum . umarım hepimizde işe yarar.

herkese merhabaa :) cok cok cokk uzun zamandir giremiyorum oglumdan dolayi biraz goz attim mesajlara ve ise yarayanlari gordukce cok ama cok sevindim :) merak edenler var bilgilendirmek istedim 5 yila yakindir yapmiyorum bu uygulamayi ihtiyac duymadigimdan hicbir gerileme olmadi 5 yildir hala ilk biraktigim gunku gibi dogum yapip 2 yil emzirme sureci gecirdigim halde :) ara ara girmeye caliscam ama cok aktif ve uykusuz bi oglum var nefes aldirmiyor :KK43:
Merhaba, uzun zamandir takip edip bir turlu uye olmuyordum. Dayanamadim oldum :) serbetci otunu corek otuyla denedim 1 ay az bir dolgunluk oldu ise yaramayinca serbetci otu kremine basladim 2 hafta oldu küç ve hayitla destekliyorum ama en fazla 1 santim büyüme oldu. Gozle gorulen bisey yok ve moralim fena halde bozuldu. 83 olcum 84 oldu 1.5ayda. Devam etmeli miyim bilmiyorum. Yada etkisini ne kadar surede gosterir. Bu arada kremi yaparken serbetci otunu kaynatiyorum soguyunca ustune yeterli miktarda krem koyup 1 gun bekletiyorum.

Benim de neredeyse bi hafta oluyo kreme başlayalı pek bi değişiklik yok goguslerde :( ama aceleci davranmamak gerekiyo bence herkeste aynı surede etki etmiyo bu krem maalesef . ben bi yandan da şerbetçi otu çayı içerek desteklicem bundan sonra. Çörek otu yağıyla masaj yapıyorum ama işe yaradigından supheliyim. Sizin onerebilceniz faydasını gördüğünüz bi yağ var mi kızlar?

Ablalarim ben her akşam rezene çayı içiyorum ve corekotu yağıyla masaj yapıyorum 19 gündür sizce faydası olur mu yada başka bi şey yapmalı mıyım masajı sabah aksam mi yapmalıyım 16 yaşındayım

Yasin henuz küçük 22 yasina kadar gelisim surer, corekotu yagindan memnun degildim ben serbetci otu daha cazip geldi. Krem yapip sabah aksam uyguluyorum cok degisim olmadi ama birde surup strecleyip yatmayi dusunuyorum.

Yasin henuz küçük 22 yasina kadar gelisim surer, corekotu yagindan memnun degildim ben serbetci otu daha cazip geldi. Krem yapip sabah aksam uyguluyorum cok degisim olmadi ama birde surup strecleyip yatmayi dusunuyorum.
17 den gün almama rağmen hala küçük goguslerim yasitlarimin benimkine göre bayağı büyük arkadaşlarım da ne kadar küçük diyince iyice kafaya taktım :110:

Kizlar internette surekli göğüs büyütme yöntemleriyle ilgili aaraştırma yapiyorum. Seda ertürk diye biri göğüs büyütmeyle ilgili bir e-kitap yayınlamış siz de görmüssünüzdür belki. Kitabi indirmek gerekiyor ama indirmeden okunmuyor. Kitaptaki yöntemler çok etkiliymis bir çok kişide de işe yaradığı yazıyor. Ben serberci otu kremini kullaniyorum ama bi buyume yok gibi geliyor bi yerlerde yanlis mi yapiyorum bilmiyorum. Bu Kitabı 47 TL ödeyerek indirebiliyoruz. Sizin bu kitap hakkında bi bilginiz var mi deneyen sonuç alan veya almayan varsa lütfen cevap yazabilir mi?

Ohaaaa evde serbetci otum vaar deniycemm
Ay evet bide o kitap var ama bilgim yok guvenemiyo ki insan
Bende 1 ay boyunca her gece mersin yagi ile masaj yapip yattim ve hergun degilde haftada 4 gun felan adacayi serbetci otu ve bitki cayi ictim az bi dolgunluk oldu , umidi kestim bol bol yemek yiyorum kilo alirsan goguslerin de buyur diyolar iste bu tarifi gordum simdi hafif bi umut olustu icimde deniycem insALLAH istedigimiz sonucu elde ederiz :)

Son düzenleme:
Sitede gezerken moonsine76 nickli bir arkadaşımız şerbetçi otuyla ilgili bir konu açtığını gördüm bir karışım anlatıyordu yalnız ufak bir sorun vardı ki bu da karışıma şerbetçi otunun kozalakekstresinin lazım olmasıydı.Her yere baktım ancak bulamadım o yüzden değiştirerek uyguladım ve inanın 1-1,5 ayda 87 cm den 95 cm e çıktı.3 günde 2 cm büyüdüğünü bile biliyorum.Bir çok konuda bunu anlattım ancak herkes tek tek sorunca konu açayım dedim.Şimdi size uygulamaları anlatıyorum;

Şerbetçi otunu alıyoruz ve cezveye yerleştiriyoruz sonra koyduğumuz miktarın 1/4 ya da 1/3 ü kadar su koyuyoruz karıştırarak bütün otun ıslanmasını sağlıyoruz ardından bunu bir güzel kaynatıyoruz ve 10 dk dinlenmeye bırakıyoruz.Ardından yağsız el kremini alıyoruz ve bunu

kaynattığımız otla suyuyla birlikte karıştırıyoruz.Yalnız öyle bir su ayarı yapın ki ne su boşa gitsin ne de krem çok cıvıklaşsın.Şimdi karışımı yaptık bunu 1 gün beklemeye alıyoruz.

Beklemeye aldıktan sonra her akşam aksatmadan saat 20:00 da kocaman bir kupa adaçayı içiyoruz sonra çaydan kalan adaçayı otuyla göğüslere masaj yapıyoruz ardından saat 22:00 da yine adaçayı içip aynı masaj uygulamasını yapıyoruz ve akşam 23:00 da bu yaptığımız karışımı az olmıycak şekilde sürüyoruz dilerseniz yine o gün gece 00:00 da bir daha sürün

Bu uygulamayı yaptım ve göğüslerim 70 bedeni dolduramazken şu anda dolgusuz 75 küçük geliyor nerdeyse.

Hepinize kolay gelsin.Saygılarımla.

Ya canim bu tarifi ne zaman ve ne zamana kadar yapalim sence

Merhaba..
Tesaduf eseri paylasimlarinizi gormustum uygulamak istedim.
Serbestci otu ve corek otu yagini denedim.
Serbestci otunu hazirladim dediginiz sekilde 1 gun beklettim ertesi gun kullandım ama onu kullanmadan 1 gun once corek otu yagini kullanmıştım
15.20 dk masaj yaptim 2 ve bugun 3. Gun goguslerimde dolgunlasma var bu bariz belli oluyor bunun yani sira goguslerim inanilmaz aciyor dokunamiyorum bile masaj yaparken cok canim aciyor.
Ben corek otunun ise yaradigini düşünüyorum ama yinede Serbestci otunuda dediginiz gibi yinede kullanmaya devam .
Sonuclar icin cok erken ama 3gunde bu denli goguslerimin acimasi bana iyi geldigini düşünüyorum sutyen dahi takamiyorum o derece.

Merhaba canım 3 günde etki etti mi ya çok sevindim benim öyle olmamıştı :( kremi bi haftadan fazla uygulayamadim ama çörek otu yağıyla bi aydan fazla sure masaj yaptım pek etkili olmadı gibi :( bu aralar da hiçbirini Yapamiyorum sınavlardan dolayı ama tekrar baslicam. Sen şerbetçi otu kremi ve çörekotu yağı dışında bi uygulama yaptın mı canım 3 günde dolgunlasmasi çok iyi gerçekten

Soyle soyliyim
Serbestci otunu aldim aksam yaptim 1 gun beklettim ertesi gun surdum onu ama onun oncesinde o gun corek otu yagini kullandim umidim yoktu acikcasi 10 dk masaj yaptim
Yapmamla beraber goguslerim acimaya basladi umursamadim.o gun pek ama sabah kalktigimsa agrilarim cok fazla oldu
ertesi gun yaptim ve anladim ise yaradigini 2 saatte bir masaj yapıyorum bu sufer sureyide uzattim 25. 30 dk sürüyor masaj yapmam.onun harici buz masajini yaptim bugun ondan da olumlu sonuc aldim onada devam edicem sanirim şerbetci otunu birakicam aksam surdum pek etki etmiyor bana

Allah allah cok şaşırdım gerçekten ya ben de çörekotu yağı kullandım ama böyle etki etmedi. Gerçi ben günde bi kez masaj yapıyordum ve o da on dk falan suruyodu. soguk pres corçörekotu yagi kullandı djmi aktarlarda on TL falan

Back