Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

Yağ koyduğu rezeneyi içiyor muyuz afedersin anlayamadım kullanıyor muyuz yoksa . Bu krem isini denemek istiyorum bugün şerbetçi otu aldım şu kremi almadım acaba narlı çilekli bir krem alıp içine karıştırsam olmaz mı . Duruma göre bakarım tüylenme yapmaz inşallah sanki büyüme yapacak gibi geliyor masajda olunca

Yağlı karısımı sürü yorum :) yağsız bir krem olsun da ne olduğu fark etmez dene canım sonucnalırısn muhakkak

Kızlar tek tek bakamadım şuan. Konu sahibi dışında yapıp işe yarıyor diyen olmuş mu?

Bencede şimdiye kadar büyüme yapması gerekmez miydi? Ağrı şiddetli şekilde mi yoksa hafif karıncalanma gibimi dolgunluk falanda mı hissetmiyirsunuz ? Birde kullandığınız yağsız krem nedir ?
Ben daha kullanmıyorum. Hafif oluyordu.. Canım ben bitane vardı internetten aldıgım onla karıştırmıştm herşey olur

Ne kadar süre yaptınız

Hangi kremi kullandınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…