- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #5.621
canım 76 cm ölçüsündeki bi meme için tek başına şerbetçi otu yetmeyebilir. mutlaka göğüs kaslarını şişirecek press egzersizleri yapmalısın.o zaman hem kremlerin,yağların ve masajların etkisi olur ve süreci hızlandırıabilirsin.Kızlar merhaba ben de sizin gibi göğüslerimden muzdaribim.Yazılanları okudum hemen işe koyuldum, dediğiniz gibi şerbetçi otunu aldım, kremledim, adaçayımı içtim, buz masajımı yaptım falan filan ama ( her ne kadar daha erken olsa da ) 5 gündür uyguluyorum ben herhangi bir değişiklik göremiyorum. Acaba yanlış mı yapıyorum merak etmedim değil. Göğüs ölçüm alt 71 üst 76. Biraz hafif şişkinlik oluyor ama hemen geçiyor. Hiç kaşıntı yanma falan da olmadı. Bir de kızlar iki tane krem yaptım biri nivea soft ile biri klasik ile hangisinin kıvamında olması gerekiyor bi yardımcı olsanız ne sevinirim..
Eki Görüntüle 1592763 Eki Görüntüle 1592764
canım 76 cm ölçüsündeki bi meme için tek başına şerbetçi otu yetmeyebilir. mutlaka göğüs kaslarını şişirecek press egzersizleri yapmalısın.o zaman hem kremlerin,yağların ve masajların etkisi olur ve süreci hızlandırıabilirsin.
Merhaba ben varım sana yandaş bende tahtayim memnun oldum.bgn başlıyorum inşallah ise yarar sonuçları yazicam
Merhaba
Merhaba Introm.. ben senin anlattıklarından sonra çok inandım dediklerine ve hemen gerekli malzemeleri alıp hazırlayıp denedim adaçayına kadar düzenli kullandım hatta çörek otu da yedim ben ve gerçekten ile yaradı göğüslerim inanılmaz şekilde dirileşti ve dolgunlaşmaya başladı 1 ay kullandım ve 1 ayın sonunda büyümeye başlıyorduuu kiii birgün sabah uyandıığımda inanılmaz bi ağrı vardı bende sevindim büyüyor işte diyw ertesi gün aynı ağrı devam etti ve sağ göğüsümde daha netti 3. Gün elimi bi attım ki sağ göğüsümde koltuk altına yakın yerde 2 cmlik bir kitle ve sadece ağrı oradaymış elleyince fark ettim çocuk emzirdim belki süt bezesidir şişti dedim 2 gün daha kullandım ama ağrı artıyır ve göğüsüm şişiyordu aynadan baktım ki kitlenin olduğu yer kızarmış çok korktum ve bıraktım 1 ay oldu bırakalı ve kitle hemen kendi kendine kayboldu. İlk defa bi şey işe yaramıştı ama çok korktum ne yapcam bilmiyorum tekrar başlasam mı. Sende böyle bi sertleşme kitle falan olmuşmuydu??
göğüs büyütme konusunda herkes deneyimlerini ve bildiklerini yazıyor. çok faydalı bir topil olmuş.kim açtıysa eline sağlık.sende muzdaripsin küçük olmalarından?Rica etsem neler yaptığınızı yazar msnz
göğüs büyütme konusunda herkes deneyimlerini ve bildiklerini yazıyor. çok faydalı bir topil olmuş.kim açtıysa eline sağlık.sende muzdaripsin küçük olmalarından?
merhaba.çok merak ettim ben de başlamak istiyorum burada yazılanları okudum.nereden başlayayım kararsızım.siz anlatın neler yaptınız.hepsini birleştirip bir şeyler yapacağım.teşekkürler...kızlar bende 80'den 90a çıktım 5 ayda isteyenlere anlatayım nasıl yaptığımı bu arada en basiti duşta soğuk su ile 5-10 dk masaj yapmak gerçekten çok işe yarıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?