• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

Merhabalar ben yeni uyeyim. Ben serbetci otunu aldim kaynattin suyunu ictim icmez olaydm cok aci istifar edicrktm az kalsn seker koydum yok fayda etmedi simdide kremini denicem gunes isiginda brkletiyorm

Arkadaşlar gerçekten bu şerbetçi otunun tadı çok acı. Tadı önemli değilde korktum bi şey falan olur diye içemedim. Sizin içtikleriniz de acı mı benimki bayat falan mı yoksa?

Ben icine limon ve seker koyuyorm tadini kiriyo sanki limonlucay gbi oluyo ama etkisni kaybttrmi bi fikrim yok gogus masajini hep unuttm bn bi kacgundr yapmiorm ya sadece cay iciyorm

Kızlar merhaba ben de sizin gibi göğüslerimden muzdaribim. :110: Yazılanları okudum hemen işe koyuldum, dediğiniz gibi şerbetçi otunu aldım, kremledim, adaçayımı içtim, buz masajımı yaptım falan filan ama ( her ne kadar daha erken olsa da ) 5 gündür uyguluyorum ben herhangi bir değişiklik göremiyorum. :KK43: Acaba yanlış mı yapıyorum merak etmedim değil. Göğüs ölçüm alt 71 üst 76. Biraz hafif şişkinlik oluyor ama hemen geçiyor. Hiç kaşıntı yanma falan da olmadı. Bir de kızlar iki tane krem yaptım biri nivea soft ile biri klasik ile hangisinin kıvamında olması gerekiyor bi yardımcı olsanız ne sevinirim..

20150728_144530.jpg 20150728_144534.jpg

Kızlar merhaba ben de sizin gibi göğüslerimden muzdaribim. :110: Yazılanları okudum hemen işe koyuldum, dediğiniz gibi şerbetçi otunu aldım, kremledim, adaçayımı içtim, buz masajımı yaptım falan filan ama ( her ne kadar daha erken olsa da ) 5 gündür uyguluyorum ben herhangi bir değişiklik göremiyorum. :KK43: Acaba yanlış mı yapıyorum merak etmedim değil. Göğüs ölçüm alt 71 üst 76. Biraz hafif şişkinlik oluyor ama hemen geçiyor. Hiç kaşıntı yanma falan da olmadı. Bir de kızlar iki tane krem yaptım biri nivea soft ile biri klasik ile hangisinin kıvamında olması gerekiyor bi yardımcı olsanız ne sevinirim..

Eki Görüntüle 1592763 Eki Görüntüle 1592764
canım 76 cm ölçüsündeki bi meme için tek başına şerbetçi otu yetmeyebilir. mutlaka göğüs kaslarını şişirecek press egzersizleri yapmalısın.o zaman hem kremlerin,yağların ve masajların etkisi olur ve süreci hızlandırıabilirsin.

canım 76 cm ölçüsündeki bi meme için tek başına şerbetçi otu yetmeyebilir. mutlaka göğüs kaslarını şişirecek press egzersizleri yapmalısın.o zaman hem kremlerin,yağların ve masajların etkisi olur ve süreci hızlandırıabilirsin.

Haklısın galiba canım şimdi hemen araştırdım buldum bakalım bir de öyle deniyelim minnoşlar büyür mü acaba :KK61:

Merhaba

Merhaba Introm.. ben senin anlattıklarından sonra çok inandım dediklerine ve hemen gerekli malzemeleri alıp hazırlayıp denedim adaçayına kadar düzenli kullandım hatta çörek otu da yedim ben ve gerçekten ile yaradı göğüslerim inanılmaz şekilde dirileşti ve dolgunlaşmaya başladı 1 ay kullandım ve 1 ayın sonunda büyümeye başlıyorduuu kiii birgün sabah uyandıığımda inanılmaz bi ağrı vardı bende sevindim büyüyor işte diyw ertesi gün aynı ağrı devam etti ve sağ göğüsümde daha netti 3. Gün elimi bi attım ki sağ göğüsümde koltuk altına yakın yerde 2 cmlik bir kitle ve sadece ağrı oradaymış elleyince fark ettim çocuk emzirdim belki süt bezesidir şişti dedim 2 gün daha kullandım ama ağrı artıyır ve göğüsüm şişiyordu aynadan baktım ki kitlenin olduğu yer kızarmış çok korktum ve bıraktım 1 ay oldu bırakalı ve kitle hemen kendi kendine kayboldu. İlk defa bi şey işe yaramıştı ama çok korktum ne yapcam bilmiyorum tekrar başlasam mı. Sende böyle bi sertleşme kitle falan olmuşmuydu??

Rica etsem neler yaptığınızı yazar msnz

göğüs büyütme konusunda herkes deneyimlerini ve bildiklerini yazıyor. çok faydalı bir topil olmuş.kim açtıysa eline sağlık.sende muzdaripsin küçük olmalarından?

Evet cnm hemde nasıl üstelik evliyim 2 yaşında bi oglum var ben de 22 yaşındayım çok küçükler süt bittikten sonra daha da kötü oldular bi sürü şey deneyen var ama en etkilisi hangisi hâlâ çözmüş değilim kararszm

Arkadaşlar kremlere yağlara yüzlerce lira harcamaktansa bu formulu öneriyorum linke tıklayıp inceleyebilirsiniz kullanıcı yorumları da mevcuttur.

https://hesap.clickmerkez.com/scripts/click.php?a_aid=68299396346386353534535&a_bid=6af873d3

49 liraya sahip olabileceğiniz bu e-kitabın içinde doğal yollardan göğüslerinizi büyütmek için oluşturulmuş diyet programları, krem tarifleri, masaj teknikleri ve daha bir çok şey var üstelik 60 gün içinde etkisini görmez iseniz paranız iade ediliyor. Bir bakmanızı tavsiye ederim.

Ya kızlar bu şerbetçi otu kremini nasıl yapıyoruz. Ben otu kaynatıp suyunu kattım sadece cok civik oldu. Daha sonra otu kaynatip mikserden gecirip kreme kattım kivamı iyi oldu ama gelisme olmuyor. Burda 3gunde 2cmden bahsedenler var :( kremi yanlis mi hazirliyorum???

Merhaba ben 17 yaşındayım aşırı Tüylenme sorunu nedeniyle doktora gittim ve yumurtalıklarda kist olduğunu söyledi ve doğum kontrol hapı verdi bu hap kistleri parçalıycakmış. Göğüslerimin büyümesini istiyorum bu yüzden birçok kişi çörek otu yağını tavsiye etti çörek otu dkh'nin etkisini azaltıyomuş acaba sizin denediğiniz formulü n böyle bi etkisi var mı internette araştırdım ama pek bi bilgi edinemedim ve çok konuştum bana geri dönebilirseniz sevinirim

kızlar bende 80'den 90a çıktım 5 ayda isteyenlere anlatayım nasıl yaptığımı bu arada en basiti duşta soğuk su ile 5-10 dk masaj yapmak gerçekten çok işe yarıyo

kızlar bende 80'den 90a çıktım 5 ayda isteyenlere anlatayım nasıl yaptığımı bu arada en basiti duşta soğuk su ile 5-10 dk masaj yapmak gerçekten çok işe yarıyo
merhaba.çok merak ettim ben de başlamak istiyorum burada yazılanları okudum.nereden başlayayım kararsızım.siz anlatın neler yaptınız.hepsini birleştirip bir şeyler yapacağım.teşekkürler...

Ewt bunu bende yapiorum ama ben otuyla degilde demlendirip suyunu suzup yaptim kremi 1haftadir uyguluorum dirilik olustu sertlesti bakalim gun gectikce insl dha ii olcak adacayida iciorum gun icinde benimde gogsum75

Kızlar merhaba .
Aradan epey zaman geçmiş deneyenler sonuçları yazabilir mi bende hayıt tohumu ve şerbetçi otu içmeye başladım ve içtikten sonra kalan posasıylada krem yaptım ve kullanmaya başladım ama sizin sonuçları merak ediyorum

Back