- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #5.601
Sitede gezerken moonsine76 nickli bir arkadaşımız şerbetçi otuyla ilgili bir konu açtığını gördüm bir karışım anlatıyordu yalnız ufak bir sorun vardı ki bu da karışıma şerbetçi otunun kozalakekstresinin lazım olmasıydı.Her yere baktım ancak bulamadım o yüzden değiştirerek uyguladım ve inanın 1-1,5 ayda 87 cm den 95 cm e çıktı.3 günde 2 cm büyüdüğünü bile biliyorum.Bir çok konuda bunu anlattım ancak herkes tek tek sorunca konu açayım dedim.Şimdi size uygulamaları anlatıyorum;
Şerbetçi otunu alıyoruz ve cezveye yerleştiriyoruz sonra koyduğumuz miktarın 1/4 ya da 1/3 ü kadar su koyuyoruz karıştırarak bütün otun ıslanmasını sağlıyoruz ardından bunu bir güzel kaynatıyoruz ve 10 dk dinlenmeye bırakıyoruz.Ardından yağsız el kremini alıyoruz ve bunu kaynattığımız otla suyuyla birlikte karıştırıyoruz.Yalnız öyle bir su ayarı yapın ki ne su boşa gitsin ne de krem çok cıvıklaşsın.Şimdi karışımı yaptık bunu 1 gün beklemeye alıyoruz.
Beklemeye aldıktan sonra her akşam aksatmadan saat 20:00 da kocaman bir kupa adaçayı içiyoruz sonra çaydan kalan adaçayı otuyla göğüslere masaj yapıyoruz ardından saat 22:00 da yine adaçayı içip aynı masaj uygulamasını yapıyoruz ve akşam 23:00 da bu yaptığımız karışımı az olmıycak şekilde sürüyoruz dilerseniz yine o gün gece 00:00 da bir daha sürün
Bu uygulamayı yaptım ve göğüslerim 70 bedeni dolduramazken şu anda dolgusuz 75 küçük geliyor nerdeyse.
Hepinize kolay gelsin.Saygılarımla.
canım senin kesinlikle doktora g.tmen gerekme benceMerhaba
Merhaba Introm.. ben senin anlattıklarından sonra çok inandım dediklerine ve hemen gerekli malzemeleri alıp hazırlayıp denedim adaçayına kadar düzenli kullandım hatta çörek otu da yedim ben ve gerçekten ile yaradı göğüslerim inanılmaz şekilde dirileşti ve dolgunlaşmaya başladı 1 ay kullandım ve 1 ayın sonunda büyümeye başlıyorduuu kiii birgün sabah uyandıığımda inanılmaz bi ağrı vardı bende sevindim büyüyor işte diyw ertesi gün aynı ağrı devam etti ve sağ göğüsümde daha netti 3. Gün elimi bi attım ki sağ göğüsümde koltuk altına yakın yerde 2 cmlik bir kitle ve sadece ağrı oradaymış elleyince fark ettim çocuk emzirdim belki süt bezesidir şişti dedim 2 gün daha kullandım ama ağrı artıyır ve göğüsüm şişiyordu aynadan baktım ki kitlenin olduğu yer kızarmış çok korktum ve bıraktım 1 ay oldu bırakalı ve kitle hemen kendi kendine kayboldu. İlk defa bi şey işe yaramıştı ama çok korktum ne yapcam bilmiyorum tekrar başlasam mı. Sende böyle bi sertleşme kitle falan olmuşmuydu??
Çilek yağını sürüp bırakıcan mı yoksa masajda mı yapılmalıBen bugün tekrar başlamaya karar verdim ama bu defa şerbetçiotu kullanmıcam ondan korkuyorum kitle olur diye. Şuan yaptıklarım gece yatmadan önce 1 fincan adaçayı içmek ve göğüsüme çilek yağı sürmek. Sabah da aç karnına çörek otu yemek olcak. Bakalım ne kadar ile yarıcak. Çörek otu sabah aç karnına yiyince ayrıca yağları da eritip zayıflamaya yardımcı olyormuş. Çilek yağı göğüs büyütüyor diyolar hemde mis gibi kokuyor. Herhangi bir büyüme bir etki olduğunda sizlerle mutlaka paylaşıcam kızlar.
Yaa ben bunlari yaptim ama hicbir sonuc alamadimSitede gezerken moonsine76 nickli bir arkadaşımız şerbetçi otuyla ilgili bir konu açtığını gördüm bir karışım anlatıyordu yalnız ufak bir sorun vardı ki bu da karışıma şerbetçi otunun kozalakekstresinin lazım olmasıydı.Her yere baktım ancak bulamadım o yüzden değiştirerek uyguladım ve inanın 1-1,5 ayda 87 cm den 95 cm e çıktı.3 günde 2 cm büyüdüğünü bile biliyorum.Bir çok konuda bunu anlattım ancak herkes tek tek sorunca konu açayım dedim.Şimdi size uygulamaları anlatıyorum;
Şerbetçi otunu alıyoruz ve cezveye yerleştiriyoruz sonra koyduğumuz miktarın 1/4 ya da 1/3 ü kadar su koyuyoruz karıştırarak bütün otun ıslanmasını sağlıyoruz ardından bunu bir güzel kaynatıyoruz ve 10 dk dinlenmeye bırakıyoruz.Ardından yağsız el kremini alıyoruz ve bunu kaynattığımız otla suyuyla birlikte karıştırıyoruz.Yalnız öyle bir su ayarı yapın ki ne su boşa gitsin ne de krem çok cıvıklaşsın.Şimdi karışımı yaptık bunu 1 gün beklemeye alıyoruz.
Beklemeye aldıktan sonra her akşam aksatmadan saat 20:00 da kocaman bir kupa adaçayı içiyoruz sonra çaydan kalan adaçayı otuyla göğüslere masaj yapıyoruz ardından saat 22:00 da yine adaçayı içip aynı masaj uygulamasını yapıyoruz ve akşam 23:00 da bu yaptığımız karışımı az olmıycak şekilde sürüyoruz dilerseniz yine o gün gece 00:00 da bir daha sürün
Bu uygulamayı yaptım ve göğüslerim 70 bedeni dolduramazken şu anda dolgusuz 75 küçük geliyor nerdeyse.
Hepinize kolay gelsin.Saygılarımla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?