Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

Merhaba

Merhaba Introm.. ben senin anlattıklarından sonra çok inandım dediklerine ve hemen gerekli malzemeleri alıp hazırlayıp denedim adaçayına kadar düzenli kullandım hatta çörek otu da yedim ben ve gerçekten ile yaradı göğüslerim inanılmaz şekilde dirileşti ve dolgunlaşmaya başladı 1 ay kullandım ve 1 ayın sonunda büyümeye başlıyorduuu kiii birgün sabah uyandıığımda inanılmaz bi ağrı vardı bende sevindim büyüyor işte diyw ertesi gün aynı ağrı devam etti ve sağ göğüsümde daha netti 3. Gün elimi bi attım ki sağ göğüsümde koltuk altına yakın yerde 2 cmlik bir kitle ve sadece ağrı oradaymış elleyince fark ettim çocuk emzirdim belki süt bezesidir şişti dedim 2 gün daha kullandım ama ağrı artıyır ve göğüsüm şişiyordu aynadan baktım ki kitlenin olduğu yer kızarmış çok korktum ve bıraktım 1 ay oldu bırakalı ve kitle hemen kendi kendine kayboldu. İlk defa bi şey işe yaramıştı ama çok korktum ne yapcam bilmiyorum tekrar başlasam mı. Sende böyle bi sertleşme kitle falan olmuşmuydu??

canım senin kesinlikle doktora g.tmen gerekme bence ... gene başlama konusunu da doktora sor bakalım neymiş o kitle. bizlerde hep uğraşıyoruz bu tarz göğüs büyütme konuları ile ama ben hiç duymamaıştım böyle kitle oluşanları(

Selam kızlar. Kaç yıldır takip ediyorum şu göğüs büyütmeyle ilgili başlıkları hep korkup denemekten vazgeçtim, bu arada 16 yaşımdayken filan göğüs büyütücü yağlardan kullandım, sonrasında 18'lerimde hapları denedim, epey para döktüm hiçbiri işe yaramadı. Aquafilling olayı da fos çıkınca ve bu başlığı görünce tekrar umutlandım, başlayacağım ben de. Şerbetçi otuyla adaçayını aldım bugün, dermokil el kremini de internetten sipariş ettim. Sanırım pazartesi filan gelir, sonra gelişmeleri yazacağım buraya :)

Ben bugün tekrar başlamaya karar verdim ama bu defa şerbetçiotu kullanmıcam ondan korkuyorum kitle olur diye. Şuan yaptıklarım gece yatmadan önce 1 fincan adaçayı içmek ve göğüsüme çilek yağı sürmek. Sabah da aç karnına çörek otu yemek olcak. Bakalım ne kadar ile yarıcak. Çörek otu sabah aç karnına yiyince ayrıca yağları da eritip zayıflamaya yardımcı olyormuş. Çilek yağı göğüs büyütüyor diyolar hemde mis gibi kokuyor. Herhangi bir büyüme bir etki olduğunda sizlerle mutlaka paylaşıcam kızlar.

Çilek yağını sürüp bırakıcan mı yoksa masajda mı yapılmalı

Yaa ben bunlari yaptim ama hicbir sonuc alamadim

Ben sadece kremi denedim. adacayi falan aldim fakat bi kac kez icmistim birakmistim kremide 3 4 kere falan kullanmiştim biraz dolgunluk falan olmustu memnun kalmistim ama birakmak zorunda kalmistim biraktiktan sonra o dolgunlukta gitti tekrardan denicem

Evettt kızlar merhabaaa!şimdi size soru 1: burada bu yöntemlerle göğüs büyütmeyi başaran arkadaşlar zaten var olan goguslerinimi toparlamislar.?yanı benim gibi tahta olup da sonuç alanlar var mi merak ediyorum.kendime yandaş arıyorum yanii:))

Canım krem demişsin de tam anlayamadım sen hangi kremi kullandın yazarmısın bide 1\4 falan biraz kafam karıstı su bardağı hesabı yok mu

Merhaba arkadaşlar 2 sorum olacak cevaplarsanız çok mutlu olurum.
1- yağsız kreme marka vb örnek verebilirmisiniz? Tüm kremler yağlı diye biliyorum ben
2- Bu karışımı her akşam ayrı mı yapacaz? Yoksa bir kere yapıp bir kaba koyup ordan her akşam mı kullanacaz?

Kizlar merhabalar
bende şimdi hazırladım kremi..2 3 tutam serbetci otu yarım kahve fincanı su koydum kaynattim..5 dk falan beklettim..krem olarak dalan ın parabensiz kremi var yağlı bir krem değil onu koydum koyu bir kıvam aldı şimdi dolaba koydum bir gün bekleticem sonuçları olumlu olumsuz yazarım..benim hiç gogus um yok tahta gibiyim umarım ise yarar

Selamlar kızlar ben konuyu yaklaşık 45 sayfa filan takip ettim goguslerim çok fena ergenlerinki bile benimkinden daha büyüktür. Alt ölçü 71 üst 76ydi galiba. Hiç sütyen takmisam yine olur dümdüz bi haldeyim.. Kilom da çok az malesef 168 boya 48 kilo inşallah ramazan bitimiyle kilo işine de çare bulacağım. Bunu yapmaya karar verdim hatta dün evde azıcık krem vardı onla yaptım şimdi de sürdüm hafiften yanıyor ama kıvamını ayarlayamadim galiba. Rica etsem biri fotoğraf atabilir mi ve ayrıca en iyi hangi şekilde dökülmeden duruyor. artık konuyu takipteyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…