Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

Evet 10 tl kucuk sise aldim deneme amacli o bitince buyugunu alicam
Masajinda nasil yapilcagi onemli bence heralde
Cunki benim goguslerim bunu kullandigimdan beri cok acidigi icin masaj yapmak hosuma gidiyor iyi geliyor ve akla gelicek her turlu deniyorum sureyide cok uzatıyorum

Devam edersen ve sonuç alirsan buraya yaz olur mu merak ediyorum :) ben de mutlaka tekrar baslicam kaç aydır ara ara yapıyorum bi devamini getiremedim

Tabi ki paylasicam :)
Bu arada kirpiklerin cogalmasi ve uzamasi için vazelin sürün inanilmaz etkisi var ben surekli suruyorum:)
Birde selulitlerden arinmak istiyorsaniz zeytinyagi ile masaj yapilmali ama bunu bir baskasi yapmali gercekten profesyonel biri ozaman kayboluyor
Denemis biri olarak aklinizda olsun :)

Valla akla gelicek her turlu masaji yapiyorum :)
Mincikliyorum titretiyorum :))
Daha nasil diyebilirim bilmiyorum utandim :))

Ay kirpik değil de kaşlarima surebilirim vazelini :) şu göğüsleri azıcık buyutsem yeticek ggözüm başka bir şeyde değil gerçekten

Hmm anladim canım :) ben de senin gibi sureyi uzatiyim barı ama yurtta kaldığım için bunları yapmak benim için çok sıkıntılı oluyo ama kafaya koydum en az iki ay duzenli yapicam ve hayıt tohumu da kullanicam bu kez . onu da deneyip sonuç alanlar olmuş

Tekrar dene bakalim sende
Masaj suresinide uzat bildiğin hamur gibi mincikla :)
Buz.masajida uygula bakalim ne olcak
Bi cok yorumlara paylasimlara baktim burada sanirim herkese ayni sey etki etmiyor

Of evet ya birine yarayan şey digerine yaramıyor dediklerini yapicam bakalım inşallah bende de işe yarar şerbetçi otu kreminde ben de kararsizim onun çayını icmistim bi sure ama bıraktım en kısasurede bbunların birkaçına baslicam emeklerim boşa gitmesin artık ben de bi sonuç alsam benden mutlusu olmicak valla

göğüslerin üstüne yada yan yatmak büyümeyi engeller mi ya ben hep öyle yatıyorum da

Evet engelmis bir de iki göğüs arasinda mesafe olmasini sagliyormus.
Bende hep oyle yatardim artik yatmamaya ozen gosteriyorum

Yagsiz el kremi derken bir marka varmi yada yagsiz el kremi diye birsey mi var ben hepsi yagli diye dusunuyordm cnku onu pek anliyamadm? Cvblarsan cok sevinirim tskurler:)

Ben onu denedim hic bi faydasi olmadi.
Corek otu yagi kullaniyorum
Surdugum andan itibaten etkisi var gozle görülür sekilde kesinlikle tavsiye ederim

O uygulamada kullanilan ot kuru olabilir mi yoksa taze mi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…