- 30 Mart 2012
- 75
- 15
- 98
- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #5.161
merhaba arkadaşlar ben şerbetçi otu karışımı uyguluyorum sabah kadar tutmuyorum 1 saat duruyor üzerimde yalnız bu karışım benim göğsümde kabarma ve kızarıklık yaptı acaba bunlar kalıcı mı bi zararı olur mu ? sizde de oldu mu bu kızarmalar daha 2.günüm etkisini gören çok olmuş bırakmak istemiorum ama bu kabarıklar ve kızarıklıklar canımı sıkıor napsam bilemedim sizlerde de böyle bi sorun var mı acaba ?
yaa benim sadece göğsümde deil karnımda belimde de kabarmalar sivilceler oldu kremden midir diosunuz :s
ben sivilcelere rağmen devam ediorum 4 günde 3 4 cm büyüdü ve dolgunlaştı. bayanlarda östrojen hormonunun çokluğu sorun yaratabilior o yüzden adaçayınıda şerbetçi otu kreminide 4 gün yapıorum 1 2 gün ara veriorum böyle devam edicem yaptıgım karışım bitene kadar ama ara vermiş olmama rağmen etkisi devam edici ve kalıcı başka bişeyden oldugunu sanmıorum çnkü normalde yediklerimin dışında bişe yiyip içmedim tek farklı yaptığım şey düzenli olarak adaçayı içip şerbtçi otu kremi sürmemdi neyse öylede böylede devam ediorum çnkü 2 gün ara verdim sivilceler geçti bir de büyürken çatlak olmasını istemeynler bebek yağı ya da nemlendirici krem kullanın..
4 günde 3-4 cm? süpermiş canım darısı başıma :)
ben sivilcelere rağmen devam ediorum 4 günde 3 4 cm büyüdü ve dolgunlaştı. bayanlarda östrojen hormonunun çokluğu sorun yaratabilior o yüzden adaçayınıda şerbetçi otu kreminide 4 gün yapıorum 1 2 gün ara veriorum böyle devam edicem yaptıgım karışım bitene kadar ama ara vermiş olmama rağmen etkisi devam edici ve kalıcı başka bişeyden oldugunu sanmıorum çnkü normalde yediklerimin dışında bişe yiyip içmedim tek farklı yaptığım şey düzenli olarak adaçayı içip şerbtçi otu kremi sürmemdi neyse öylede böylede devam ediorum çnkü 2 gün ara verdim sivilceler geçti bir de büyürken çatlak olmasını istemeynler bebek yağı ya da nemlendirici krem kullanın..
arkadaşlar ben gayet sıradan ve ucuz bi krem kullandım ada çayı içiorum aynı zamandada karışımı göğsüme masaj yaparak uyguluorum 1-2 saat bekletip yıkıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?