• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

kızlar bide ben sizinle bi bilgi paylaşmak istiyorum... Ben bu konuyu ilk kez aylar önce okumuştum çok ilgimi çekmişti. Birçok aktar gezdim şerbetçi otu ekstresi için hiçbiyerde bulamadm. Daha sonra mısır çarşısına gittim dedim ordada yoksa zaten yoktur.. Nese orda da bulamadım ama çarşıdaki aktarlardan birinde bi çalışan şey dedi bana şerbetçi otunu saf alkol yada zeytin yağında 15 gün kadar bekletirsen özü çıkabilir demişti.Ne kadar doğru bilemiyorum tabiki...
NOT: Sen yaptın mı derseniz ben koydum yağda beklettim fakat daha sonra taşınma nedeniyle kullanamadan çöpe gitmek durumunda kaldı... Yaptığım uygulamada beklemiş kullanmadım yani.

kızlar ben de dün itibariyle bu uygulamada 15 günümü tamamladım. Sonuca gelince evet değişim var ama şu kadar cm büyüdü diyemem bide bnmkiler çk çk küçük olduğu için 15 günde bi mucize beklemiyorum zaten ama bu değişim artarak ilerlerse çok mutlu olucam :)
bide uygulamayı ben brz farklı yaptım kızlar... adaçayı yerine şerbetçi otu içtim, dermokil yerine farklı bi krem kullandım.

canım şerbetçi otunu içtiğini söylemişsin herhangi bir yan etkisini gördün mü..uzun süreli kullanılmması gerek diye yorumlar vardı da:26:

canım şerbetçi otunu içtiğini söylemişsin herhangi bir yan etkisini gördün mü..uzun süreli kullanılmması gerek diye yorumlar vardı da:26:

yok tatlım bi yan etkisini görmedim şimdilik ama görüceğimi de sanmıyorum neden dersen ben çay demler gibi kullanıyorum yani nasıl çayı demlerken biraz dem üzerine sıcak su koyuyorsak öle yapıyorum. 2 kaşık kadar şerbetçi otunu yarım çay bardağı suyla 5 dk kadar kaynatıyorum zaten az bi su oluyo içinde o suyu koyuyorum bardağa üzerine de sıcak su koyuorum yani seyrelmiş oluyor tek şekerle içiyorum hem tadı da kötü olmuo böle az koyunca.
tabi bide benim özel bi durumum da var 2 kez yumurtalık kistinden ameliyat oldum. Bu yüzden dikkat ederek kullanıyorum tatlım yani normalde adaçayı içiliyo ya bu kürde günde 2 kupa falan aşırı östrojen yüklemesi falan olmasın die ben onun yerine böle yapıorum.

yok tatlım bi yan etkisini görmedim şimdilik ama görüceğimi de sanmıyorum neden dersen ben çay demler gibi kullanıyorum yani nasıl çayı demlerken biraz dem üzerine sıcak su koyuyorsak öle yapıyorum. 2 kaşık kadar şerbetçi otunu yarım çay bardağı suyla 5 dk kadar kaynatıyorum zaten az bi su oluyo içinde o suyu koyuyorum bardağa üzerine de sıcak su koyuorum yani seyrelmiş oluyor tek şekerle içiyorum hem tadı da kötü olmuo böle az koyunca.
tabi bide benim özel bi durumum da var 2 kez yumurtalık kistinden ameliyat oldum. Bu yüzden dikkat ederek kullanıyorum tatlım yani normalde adaçayı içiliyo ya bu kürde günde 2 kupa falan aşırı östrojen yüklemesi falan olmasın die ben onun yerine böle yapıorum.

canım bide şunu ekliyim adet dönemimde kullanmayı düşünmüyorum o hafta ara vericem nolur nolmaz :)

canım 2kaşık derken çorba kaşığı mı:53:

bi de etkisini gördünmü cm olarak değiştimi :17:

canım 2kaşık derken çorba kaşığı mı:53:

bi de etkisini gördünmü cm olarak değiştimi :17:

evet canım 2 çorba kaşığı şerbetçi otunu yarım çay bardağı suyla 5 dk kaynatıyorum. Onu süzüyorum üzerine sıcak su koyup içiyorum çay içer gibi...
cm olarak bişi diyemem canım çünkü bnmkiler fazlasıyla küçük ama bence etkisi oluyo bu yaptıklarımın çünkü içten böle bi dolgunluk gibi ağırlaşma gibi değişimler oldu sanki görüntüde de ufak da olsa değişim var gibi. Kullanmaya devam ediyorum tatlım zaten gelişmeleri mutlaka yazarım..

Kızlar merhaba, 3 gündür yazılanları takip ediyorum. Dün aktara gittim. Grand GNreux adında bi krem aldım o da göüs büütüomuş. sabahları kalktığımda masajla onu sürüyüroum. Akşamları adaçayı içip posasıyla masaj yapıyorum. Fakat benim şerbetçiotum resimdeki gibi yeşil deil. içinde turuncu ve sarımtrak yapraklar var kaynaınca da yeşil olmadı. dermokilin el kremine karıştrdım bende bugun ilk kez sürdüm fakat kaşıntı hiç olmadı. şimdi biras daha ot kaynatıp içine kattım. Nerde yanlış yapıyorum acaba?

kızlar sanırım otunu az koymuşum biraz daha kaynatıp içine kattım katılaşsın diye de buz dolabında beklettim yatmadan önce bir daha sürdüm. baya kaşıntı oldu. aynı zamanda spor salonuna da gidiorum dün 15erlik halinde 3 set göüs çalışmıştım onun da etkisiyle göüslerimde ağrılar var. Sanırım işe yaricak :)

selam kizlar bende baslamistim bu serbetciotuna .. fazla olmadi bir iki haft aama ben sure tutmuyorum yani herhangi bi gun basladim..
duzenli kullanmaya dikkat ediyorum ama arada bir gun aksayabiliyor. useniyorum bazen otlari oldugu icin surmek sIkIntI oluyor bende otlardan ayirmayi dusunuyorum...

Etkisinden bahsedeyim.. bana daha dolgunlar gibi geliyor.. surdugumde zaten ilk streci cikardigimda ozellikle daha dolgun ve sert duruyorlar .. bakalim insallah etki eder ama ben adacayi icmiyorum cok aci bi cay ve ne yaptiysam o aciligi gitmedi sadece bir kez demledim ama onuda icemedim.

Serbetci ekstresinide burdaki eczanelerden soracagim genelde her aradigimi buluyorum. Ben yurt disindayim acaba nerden bulabilirim???

Kızlar benim göğüslerimde çok ufak şerbetçi otunu denemek istiyorum fakat göğsümde 5*3 mm boyunda zararsız kist var bu durumda bu uygulamayı yapsam bir zararı olurmu acaba..

bende denemek istiyorum, okadar çok şey denedimki bu da bir umut oldu bana:) ama uzun vadede zarar verir mi kızlar yaa? endişeliyim biraz? birde konu sahibi arkadaş 3 yıl önce yazmış şuan durumlar nasıl bizi aydınlatsa? :) :) :)
bir şu sorum var arkadaşlar ben doğum kontrol hapı kullanıyorum zararı olur mu acaba bukdr östrojen yüklemenin??????

bende denemek istiyorum, okadar çok şey denedimki bu da bir umut oldu bana:) ama uzun vadede zarar verir mi kızlar yaa? endişeliyim biraz? birde konu sahibi arkadaş 3 yıl önce yazmış şuan durumlar nasıl bizi aydınlatsa? :) :) :)
bir şu sorum var arkadaşlar ben doğum kontrol hapı kullanıyorum zararı olur mu acaba bukdr östrojen yüklemenin??????

konu sahibi 16 cm büyüttüğünü ve bi değişim olmadıgını soylemişti en son geldiğinde yanlış hatrlamıyorsam :)

kızlar ben de başladım şerbetçi otu kullanmaya 10 gün oldu henüz büyüme yok ama bariz bir dolgunlaşma var. ama ben korkmaya başladım ya bikaç yerde böyle şeylerin kanser yapabileceği söyleniyo ister istemez çekiniyo insan. ben daha önce göğüs büyütmek için hiçbir şey denememiştim, bazıları hiç korkmadan 1-2 ay kullanıyo ya nasıl rahatlıkla yapıyorlar anlamadım bıraksam mı çok kararsızım :(

bir aralar daçörek otunu yoğurtla karıştırıp yeme modası vardı.yapanlar büyüdüğünü söylüyolardı.Bende denedim tabi evet devam ettiğim sürece biraz büyüdüler.Sonra bıraktım çübkü insan bir ömür devam edemez nihayetinde.ve şuan eski halindeler.yani geçici bir dolgunluk daha doğrusu şişlik oluşuyor göğüslerde.Sonrası eskiye dönüş

bir aralar daçörek otunu yoğurtla karıştırıp yeme modası vardı.yapanlar büyüdüğünü söylüyolardı.Bende denedim tabi evet devam ettiğim sürece biraz büyüdüler.Sonra bıraktım çübkü insan bir ömür devam edemez nihayetinde.ve şuan eski halindeler.yani geçici bir dolgunluk daha doğrusu şişlik oluşuyor göğüslerde.Sonrası eskiye dönüş

Ne kadar etki etti tatlım? Nasıl ve ne miktarda kullandın?

kızlar bilmiyorum aranızda hiç internette "şerbetçi otu ekstresi" aratan oldu mu... Ben bi dönem çok araştırmıştım fakat bulamamıştım...Bu konuyla ilgili ilk yazılarda vardı sanırım yabancı bi kadın ekstreyle hazırlamıştı kremini ve büyütmüştü özet olarak buna benzer bişiler yazıyordu.. Ben geçenlerde tekrar kafama taktım bunu ve araştırdım nette tabi benim istediğim sıvı bişi olsun kreme koyıyım kullanması da rahat olsun. Ama öle bişi yok :( fakat bu şerbetçi otunun ekstresini tablet şeklinde satılanını buldum bütçemi ayarlayıp almayı düşünüyorum işe yararsa mutlaka paylaşırım...Tabi bu arada kreme ve masaja devam :)

bugün itibariyle başlıyorum tekrar şerbetçi otlu kremime :) umarım hepimiz istediğimiz sonuca ulaşırız kızlar...

merhaba arkadaşlar ben şerbetçi otu karışımı uyguluyorum sabah kadar tutmuyorum 1 saat duruyor üzerimde yalnız bu karışım benim göğsümde kabarma ve kızarıklık yaptı acaba bunlar kalıcı mı bi zararı olur mu ? sizde de oldu mu bu kızarmalar daha 2.günüm etkisini gören çok olmuş bırakmak istemiorum ama bu kabarıklar ve kızarıklıklar canımı sıkıor napsam bilemedim sizlerde de böyle bi sorun var mı acaba ?

Back