- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #5.121
bende krem kullandım çok iyi sonuç aldım ama bırakınca eski haline döndü. bunun kalıcı olduğundan eminmisin canım?:)
Kizlar Uzun zamandir Takip ediyorum. Ya Ben nu karisimi yaptim ama hic zisi hic agri olmuyor. Bide Ben Ada cayina biraz serbetci otu ilave ediyorum. Ya Niye olmuyor? Bide birakirsam büyüdükten sonra ya inerse. Benim yasimda 28.ya konu sahibi Yada deneyib kalici sonuclar Alan Varya yazdini , Bari bize Moral olsun ya. Ay Bide cok kokuyor ya. Annem evde bi koku var diyor. :26:
ne kadar zamandır kullaıyorsun öyle hemen etki beklemek mucize olur.yani bazısı sürünce bile etki edio diyo ama kan dolaşımı arttığı için damarlar genişliyo hafif bi şişkinlik oluyor sonra gidiyor.göğüslerin regl öncesindeki gibi içten sertleşmeye başlaması ağırması büyüdüğünü gösterir..bence denemeye devam et..herkesin bünyesi farklı adaçayını aktardan mı aldın..belki o pek etkili deildir.bitkilerin bazısı etkisiz çıkabiliyor iyi araştırmk lazım alırken
kremi ne kadar süre ile kullandın acaba? belki 1 ay veya daha fazla kullanmadığın için sönmüş olabilir. bu arada bende yorumları görünce dün kullanmaya başladım. ilk sürdüğüm an çok kaşındı ama 10 dakka sonra kremi emince kaşıntı geçti. sizde de böyle oldu mu kızlar? konu sahibinden başka ciddi gelişme görenler de lütfen ne kadar süre kullandığını ve kaç cm büyüdüğünü yazabilirlermi acaba. 500 sayfa olmuş ama hala herkes yapımından bahsediyor. artık gelişmeleri yazsanız. ona göre bizde kullanalım..
kizzzzllllaaarrrrr bende bi zisi var ,...ya nebileyim simdi basladi,....demin karisim belki yalnismi diye denemek icin öylece sürüverdim,...2 saat sonra zislamaya basladi,...ay süper ya,..insallah kendimce uydurmuyorumdur, hani derler ya , piskolojiktir diye, yani insan kendi kendine öyle saniyormus ya kafaya cok fazla takinca, ama böyle sanki karincalanma var ya
ay göbek atasim geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?