Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

Kizlar Uzun zamandir Takip ediyorum. Ya Ben nu karisimi yaptim ama hic zisi hic agri olmuyor. Bide Ben Ada cayina biraz serbetci otu ilave ediyorum. Ya Niye olmuyor? Bide birakirsam büyüdükten sonra ya inerse. Benim yasimda 28. ya konu sahibi Yada deneyib kalici sonuclar Alan Varya yazdini , Bari bize Moral olsun ya. Ay Bide cok kokuyor ya. Annem evde bi koku var diyor. :26:

bende krem kullandım çok iyi sonuç aldım ama bırakınca eski haline döndü. bunun kalıcı olduğundan eminmisin canım?:)

kremi ne kadar süre ile kullandın acaba? belki 1 ay veya daha fazla kullanmadığın için sönmüş olabilir. bu arada bende yorumları görünce dün kullanmaya başladım. ilk sürdüğüm an çok kaşındı ama 10 dakka sonra kremi emince kaşıntı geçti. sizde de böyle oldu mu kızlar? konu sahibinden başka ciddi gelişme görenler de lütfen ne kadar süre kullandığını ve kaç cm büyüdüğünü yazabilirlermi acaba. 500 sayfa olmuş ama hala herkes yapımından bahsediyor. artık gelişmeleri yazsanız. ona göre bizde kullanalım..

ne kadar zamandır kullaıyorsun öyle hemen etki beklemek mucize olur.yani bazısı sürünce bile etki edio diyo ama kan dolaşımı arttığı için damarlar genişliyo hafif bi şişkinlik oluyor sonra gidiyor.göğüslerin regl öncesindeki gibi içten sertleşmeye başlaması ağırması büyüdüğünü gösterir..bence denemeye devam et..herkesin bünyesi farklı adaçayını aktardan mı aldın..belki o pek etkili deildir.bitkilerin bazısı etkisiz çıkabiliyor iyi araştırmk lazım alırken

[sıze=3]büyük byük yazıyorum ki hepiniz görün
Sakın çörekotu yağı sürmeyin tüylenme yapıyor 2 hafta kadar kısa bi sürede[/sıze]

Evet aktardan aldim Canim. Dur Ben Benim karisimin resmini yükleyi vereyim. Ne sislik ne kasinti nede agri var😭 belkide cok Az sürüyorumdur. Ay cok kokuyor.

Evet kizlar gelismeleri yazdini ya.
Ay Bide netten önce Yada sonraki haline benzer resim bulub koysaniz süper olur ya, ay herkes Beni sapik sanacak

kizzzzllllaaarrrrr bende bi zisi var ,...ya nebileyim simdi basladi,....demin karisim belki yalnismi diye denemek icin öylece sürüverdim,...2 saat sonra zislamaya basladi,...ay süper ya,..insallah kendimce uydurmuyorumdur, hani derler ya , piskolojiktir diye, yani insan kendi kendine öyle saniyormus ya kafaya cok fazla takinca, ama böyle sanki karincalanma var ya

ay göbek atasim geliyor

hadi gözün aydın :)

karışım güzel olmuşa benziyo baya otlu.. dökülmüyolar mı sürerken

ay dökülmezmi hic, tabiki dökülüyor,..eski bir sütyenim var, ozaman almistim belki birgün büyürler de takarim diye,..onu aldim icini doldurub, kremi sürdükten sonra onu takiyorum,...bölyece obir esyalarim temiz kaliyor,..bide ben fazla sürmüyorum karisimdan, düsündümki bu bitkinin özü kaynadiktan sonra suyuna geciyor ya, e bizde o suyu krem ile karistirdikya, ben önce elimden gelidgi kadar krem sürüyor sonra bitkileri üzerine yerlestiriyorum, iyice bastiriyorum biraz bekliyorum acik havada kurusun üstüme yapissin, sonra sütyeni takiyorum,...dogrum yoksa yalnismi yapiyorum bilmiyorum,...ama denemekte fayda var,...bide ada cayina da bi kac yaprak serbetci otu katiyorum,...bu arada bide cemen otu süt yapiyor,...onun haplari var bende, kreme ara verdikten sonra onlari kullanacam,...ay varya ölcmedim bile , okadar kücükki,..büyürlerse gözle saten görülür diye, ama simdi merak ettim aksam ölcecem, yarindan itibarende farki rakam olarak da anlariz artik,...

misslady, çemen hapını nerden buldun ben araştırdım o kadar bulamadım, buradan yazılması sakıncalı ise özelden mesaj atabilir misin hangi marka?

kızlar ben bu kremi tel süzgeçten geçirdim öyle kullanıyorum.otlarından ayırdım yani..masaj yaparak sürüyorum..bir kutu bitsin bakalım sonuç verecekmi...

nerde aksilik varsa beni bulur zaten
kremi yaptım adaçayı içmeye başladım
ama gögüslerimde küçük kırmızılıklar çıktı alerji oldu herhalde
ne güzel değil mi
bi amaç uğruna savaşamıyorum bile hemen bi aksilik çıkıyorrr !!!!!!! (

kızlar bu dermokil kremin kokusu beni bayıyor ya bide otlar girince kusmuk gibi oldu öghhh!!

kremi bide tülbentten geçircem süzgeç yetmedi içinde tozlar kalmış yinede

ayy kaç gündür de bi aksattım ki kremim küflenmese bari

ya adaçayı almadım ben hala onla masaj var bi de poffff

konunun sahibi introma soru sordum ama sanırım girmiyor artık bu bölüme. ya arkadaşlar bu uygulamayı uzun süre ve düzenli deneyenler cevap verebilirler mi ne kadar etkisi oldu ve bıraktıktan sonra küçülme oldu mu? çok eski bir konu ama konu sahibi dışında etkisini gören yok gibi varsa da benim gözümden kaçmıştır. uygulayıpta sonuç alan varsa lütfeeeeeeen cevap verebilir mi...

Ben de merakla intromu bekliyorum ama 30undan beri girmemiş siteye..
ben bu karışımı kullanıyorum 4-5 gündür, adetimin başladığı güne denk geldi. Normalde adetim bittikten sonra göğsüm hemen söner -ki göğüs namına bişi olduğu da pek söylenmez ama belli belirsiz var olan bi dolgunluk da hemen yumuşar- adetim bitti göğsüm hala dolgun ve sert. ama tabi bişi söylemek için çok çok erken. ben bir de günde en az 2 bardak -fincan küçük sayılır ama- adaçayı içiyorum. grip olmuştum ona da çok iyi geldi.

kızlar ben de dün itibariyle bu uygulamada 15 günümü tamamladım. Sonuca gelince evet değişim var ama şu kadar cm büyüdü diyemem bide bnmkiler çk çk küçük olduğu için 15 günde bi mucize beklemiyorum zaten ama bu değişim artarak ilerlerse çok mutlu olucam :)
bide uygulamayı ben brz farklı yaptım kızlar... adaçayı yerine şerbetçi otu içtim, dermokil yerine farklı bi krem kullandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…