- 30 Mart 2012
- 75
- 15
- 98
- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #5.141
kızlar ben de dün itibariyle bu uygulamada 15 günümü tamamladım. Sonuca gelince evet değişim var ama şu kadar cm büyüdü diyemem bide bnmkiler çk çk küçük olduğu için 15 günde bi mucize beklemiyorum zaten ama bu değişim artarak ilerlerse çok mutlu olucam :)
bide uygulamayı ben brz farklı yaptım kızlar... adaçayı yerine şerbetçi otu içtim, dermokil yerine farklı bi krem kullandım.
canım şerbetçi otunu içtiğini söylemişsin herhangi bir yan etkisini gördün mü..uzun süreli kullanılmması gerek diye yorumlar vardı da:26:
yok tatlım bi yan etkisini görmedim şimdilik ama görüceğimi de sanmıyorum neden dersen ben çay demler gibi kullanıyorum yani nasıl çayı demlerken biraz dem üzerine sıcak su koyuyorsak öle yapıyorum. 2 kaşık kadar şerbetçi otunu yarım çay bardağı suyla 5 dk kadar kaynatıyorum zaten az bi su oluyo içinde o suyu koyuyorum bardağa üzerine de sıcak su koyuorum yani seyrelmiş oluyor tek şekerle içiyorum hem tadı da kötü olmuo böle az koyunca.
tabi bide benim özel bi durumum da var 2 kez yumurtalık kistinden ameliyat oldum. Bu yüzden dikkat ederek kullanıyorum tatlım yani normalde adaçayı içiliyo ya bu kürde günde 2 kupa falan aşırı östrojen yüklemesi falan olmasın die ben onun yerine böle yapıorum.
yok tatlım bi yan etkisini görmedim şimdilik ama görüceğimi de sanmıyorum neden dersen ben çay demler gibi kullanıyorum yani nasıl çayı demlerken biraz dem üzerine sıcak su koyuyorsak öle yapıyorum. 2 kaşık kadar şerbetçi otunu yarım çay bardağı suyla 5 dk kadar kaynatıyorum zaten az bi su oluyo içinde o suyu koyuyorum bardağa üzerine de sıcak su koyuorum yani seyrelmiş oluyor tek şekerle içiyorum hem tadı da kötü olmuo böle az koyunca.
tabi bide benim özel bi durumum da var 2 kez yumurtalık kistinden ameliyat oldum. Bu yüzden dikkat ederek kullanıyorum tatlım yani normalde adaçayı içiliyo ya bu kürde günde 2 kupa falan aşırı östrojen yüklemesi falan olmasın die ben onun yerine böle yapıorum.
canım 2kaşık derken çorba kaşığı mı
bi de etkisini gördünmü cm olarak değiştimi
bende denemek istiyorum, okadar çok şey denedimki bu da bir umut oldu bana:) ama uzun vadede zarar verir mi kızlar yaa? endişeliyim biraz? birde konu sahibi arkadaş 3 yıl önce yazmış şuan durumlar nasıl bizi aydınlatsa? :) :) :)
bir şu sorum var arkadaşlar ben doğum kontrol hapı kullanıyorum zararı olur mu acaba bukdr östrojen yüklemenin??????
bir aralar daçörek otunu yoğurtla karıştırıp yeme modası vardı.yapanlar büyüdüğünü söylüyolardı.Bende denedim tabi evet devam ettiğim sürece biraz büyüdüler.Sonra bıraktım çübkü insan bir ömür devam edemez nihayetinde.ve şuan eski halindeler.yani geçici bir dolgunluk daha doğrusu şişlik oluşuyor göğüslerde.Sonrası eskiye dönüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?