Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

hmm anladm tatlm..ama tutturup sonuç alanlarda var ama bilemedm bende napsam ki:44: sen hangi malzemelerden yaptn nasl yaptğnı anlatr mısn sana zahmet:)

Canım ben ısırgan otu ve şerbetçi otunu cezveye koydum ayrı ayrı sularını çekene kadar kaynadılar daha sonra robotta çektim ve kremle karıştırdım hem otlar büyük kaldı kıvamı da çok cıvık oldu suyu ne kadar koyacağız tam tarif etse birisi :)

hımm sen suyunu fazlakaçırmışsın canımcm demkküü ya bu yöntemler aslında masaj salonlarında kürlerle falan tüm vücuda uygulanan yöntemlerden.etkili olabilir zannımca deneyelim bakalm,adaçayıda içeriz.adet söktürücü özelliğide var zati hadi hayırlısı

cnm kalıcı mı acaba bu ya ?? kullanmayı bıraktın mı ? bıraktıktan sonra eski haline falan dönmedi değil mi .. bende deniycem bunu ya inş. bndede büyüme olur

evet bence de önemli olan bırakınca tekrar eski haline dönüp dönmediği ???
çünkü o şekilde bir çok krem var ama bırakınca 1-2 ay sonra gene eski haline dönüyormuş. bunda da durum öyle mi acaba ??

bunu yapan bi faydasını gören bir arkadaşşş şerbetci otunuu nasıl ne kadar kaynatcağımızıı ...nasıllll uygulıcaz ben pek anlamadım.. malzeme ölçüleriniii söyleyebilirmi gözkararıı??

Arkadaslar serbetci otu karisimini surmemisten 1saat once adacayi iciyoruz ya onun yerine rezene icsek olmazmi?ben yurtdisinda kaliyorum adacayi bulmam zor.ama rezene iciyorum.bu karisima yeni baslamayi dusunuyorum InsALLAH.

1 aydan fazla kullandım bu kürü 2 cm lik büyüme elde ettim, uygulayanların tecrübesine göre büyüme nasıl ya da sizde ne kadar fark etti?

Kızlar ben bugün bütün malzemelerimi aldım bu aksam yapıyorum karışımı ve yarın kullanmaya başlıycam. Başlığı da dün gördüm ilk kez ve baya baya sonuç elde eden arkadaşlar olmuş ben de henüz 18 yaşındayım çabuk etki edeceğini umuyorum.:) gelişmeleri yazacağım.

Arkadaslar serbetci otu karisimini surmemisten 1saat once adacayi iciyoruz ya onun yerine rezene icsek olmazmi?ben yurtdisinda kaliyorum adacayi bulmam zor.ama rezene iciyorum.bu karisima yeni baslamayi dusunuyorum InsALLAH.

bence iç arkadaşım çünkü rezenenin de göğüs büyütücü etkisi var hatta adaçayından daha etkili olabilir. yalnız adaçayının posasıyla masaj yapmak gerekiyor onu nasıl yapıcan? rezenenin posası çıkıyorsa onunla masaj yapabilirsin. kolay gelsin

Dün gecenin saat 3'ünde kalktım bu karışımı hazırladım önceden var olan karışımı attım, düzenli kullandığım söylenemez ama etki etmişti sanki, yeniden başladım :) Bugün de rezene aldım, göğüs için tekrar kullanmayı düşündüğüm rezenem, hayıtım, adaçayım ve şerbetçi otum var. Hayıtı kafadan eledim içemiyorum o mereti Başladığım hiçbir şeyi düzenli kullanmıyorum benim sorunum bu, oysa ki etki ediyor, faydasını görüyorum, hiçbir zararı bile yok bana üstelik ama işte tembellik mi diyim üşengeçlik mi artık ama bu sefer kesin kararlıyım yani

Ben otlu kremimi bugün öğlen üç civarında hazırladım ve gece 2.30 da uyguladım, 1 gün bekletmedim yani aşağı yukarı 10 saat bekledi. ve şu anda inanılmaz bir kaşıntı var. buraya kadar her şey iyi fakat gel gelelim her taraf battı, ot oldu! ve gece bu şekilde nasıl uyuyacağımı bilemiyorum. yarım saattir sürdüm bekliyor uyuyacağım zaman otları üstünden alıp öyle uyumaya karar verdim cünkü bu sekilde zor. bu arada başlarkenki ölçülerim 79 göğüs altı idi, göğüs üstüm 85 idi 2 gündür yağlar ve buzla masaj yapıyorum ve sonuç 1 cm lik bir büyüme oldu. şu anda 79'a 86. gelişmeleri yazacağım.

ha bir de şunu söyliycem kızlar bu iş çok zahmetli. mizacı üşengeç olanlar bence hiç başlamasın. ben inanılmaz hevesliydim başlamadan önce velakin artık ''her gece kim yapıcak bunu ya'' diyorum. sanırım bu karışımım bitince de bidaha yapmiycam. çünkü gerçekten çok zahmetli. yağlar ve buzlarla yola devam etmeyi düşünüyorum,kışın belki başlayabilirim, belli olmaz.

yani 1 cm de olsa gördün hemen faydasınııı?

tesekkur ederim arkadasim sanada kolay gelsin.ben rezene lasyonu kullaniyorum.surmemisden once onunla masaj yapicam diye dusundum.internette var sende yapa bilirsin.1tatli kasik rezeneyi 1bardak suda 5-10dk kaynatip sogutuyosun sonra goguslerine suruyosun masaj yaparak.corekotu yagin varsa icine 10damla corekotu yagida koya bilirsin.

otlu krem konusuna gelirsek, sürdüğüm ilk andan itibaren baya baya bi kaşınma oldu ve inanmayacaksınız ama bi dolgunluk bile oldu 1 bucuk saat durmasına rağmen. gece onu sürüp yatabilenlere ben burdan helal olsun diyorum. ben beceremedim. her taraf ot oldu artı çok huylandım. 1 bucuk saat anca durabildim daha sonra yıkadım. ama buna rağmen bariz bir dolgunluk oluştu göğsümde bunu inkar edemem. yalnız o şekilde uyumak acccayip zor yani benim için imkansız gibi bişi. bu gece tekrar sürücem maksimum 2 saat tutar yıkarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…