- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #5.201
Canım ben onu yaptım da kıvamı tutturamadım bir de 2 hafta sonra kimyasal keskin bir koku oluştu kremde döktüm ben de
hmm anladm tatlm..ama tutturup sonuç alanlarda var ama bilemedm bende napsam ki:44: sen hangi malzemelerden yaptn nasl yaptğnı anlatr mısn sana zahmet:)
Canım ben ısırgan otu ve şerbetçi otunu cezveye koydum ayrı ayrı sularını çekene kadar kaynadılar daha sonra robotta çektim ve kremle karıştırdım hem otlar büyük kaldı kıvamı da çok cıvık oldu suyu ne kadar koyacağız tam tarif etse birisi :)
Arkadaslar serbetci otu karisimini surmemisten 1saat once adacayi iciyoruz ya onun yerine rezene icsek olmazmi?ben yurtdisinda kaliyorum adacayi bulmam zor.ama rezene iciyorum.bu karisima yeni baslamayi dusunuyorum InsALLAH.
Ben otlu kremimi bugün öğlen üç civarında hazırladım ve gece 2.30 da uyguladım, 1 gün bekletmedim yani aşağı yukarı 10 saat bekledi. ve şu anda inanılmaz bir kaşıntı var. buraya kadar her şey iyi fakat gel gelelim her taraf battı, ot oldu! ve gece bu şekilde nasıl uyuyacağımı bilemiyorum. yarım saattir sürdüm bekliyor uyuyacağım zaman otları üstünden alıp öyle uyumaya karar verdim cünkü bu sekilde zor. bu arada başlarkenki ölçülerim 79 göğüs altı idi, göğüs üstüm 85 idi 2 gündür yağlar ve buzla masaj yapıyorum ve sonuç 1 cm lik bir büyüme oldu. şu anda 79'a 86. gelişmeleri yazacağım.
bence iç arkadaşım çünkü rezenenin de göğüs büyütücü etkisi var hatta adaçayından daha etkili olabilir. yalnız adaçayının posasıyla masaj yapmak gerekiyor onu nasıl yapıcan? rezenenin posası çıkıyorsa onunla masaj yapabilirsin. kolay gelsin
yani 1 cm de olsa gördün hemen faydasınııı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?