• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

bunu nasıl sürüyorsunuz?
korkmadan ya zararı varsa
beenimde küçük ama bilip bilmeden sürülmemeli
bence
saglıkta önemli

ben etkisini görüyorum, kullanıyorum kabarıklar haricinde bi zararını görmedim ama onlarda geçti..

sonosmanli, karışımı nasıl yaptın ne kadar karıştırdın? Hangi kremi kullandın? Bende kaşıntı değil yanma gibi bişey oldu, kaşıntı yok diye bıraktım. krem değiştircem. Faydalı olması için illa ki kaşıntı mı olmalı?

canım yanlış anlattım sanırım, kaşıntı olmasına gerek yok bu bende oldu sadece kaşıntı kabarma ve sivilceler 1 2 gün aralıklarla kullandım geçtiler ben krem olarak bimden krem aldım elmalı yağsız karışımı nasıl yağtıgımıda yukarda anlatmıştım zaten diğer yorumlarımı kontrol edip öğrenebilirsin zaten, ama bu konuyu açan arkadaş daha detaylı ve güzel anlatmış zaten..

Bir arkadaş internette şerbetçi otu ekstresi aratan oldu mu demiş,ben ebayda görmüştüm humulus lulupus extract yazarsanız çıkıyodu 25 dolar falandı.

Bir arkadaş internette şerbetçi otu ekstresi aratan oldu mu demiş,ben ebayda görmüştüm humulus lulupus extract yazarsanız çıkıyodu 25 dolar falandı.

canım o benim :) ebay'deki de kapsül sanırım Türkiye'de de bi sitede var kapsül olarak ama ben sıvı ekstre arıyorum kreme karıştırmak için ama bulamıyorum kapsüle güvenebilsem alıcam ama şimdilik düşünme aşamasındayım saol yine de...

Son düzenleme:
yok canım kapsül değil likit verdiğim linke bakarsan likit onlar,rica ederim .. tekrar veriyorum hops extract | eBay

evet canım ya pardon ben yanlış görmüşüm saol tekrar ... Ya şimdi bişey deniorum da... Aktara sormuştum ekstreyi bulamazsın demişti peki özünün çıkması için ne yapablrm dedim elma sirkesinde 15 gün beklet demişti onu bekletiyorum tatlım şimdi o işe yaramazsa ebay'den bakabilirim sanırım...

slm kızlar bende 3 haftadır karışık bitki çayı içiyorum ve 3 gündürde mersin yagı ile gögsüme masaj yapıyorum gerçekten çay çok işe yaradı bende ve yagında faydası oldugunun farkındayım fazlası ile 2 haftadır gögüslerimin içi çok dolgunlaştı elimi değince bile acıyor dün eski bir südyenim vardı bana bol geliyordu gögüsler içinde kayboluyordu dün onu taktım gayet güzel oldu gögüslerimde dekolte bile yaptı ben memnunum yalnız inşallah ileride bir sorunla karşı karşıya kalmayız

arkadaşlar benim anlamadığım biz bu uygulamayı kaç ay yapcaz ömür boyu bunu yapcaz sönmesin diye :s

belli bi süre var mı ben bugün kremi hazırlıcam dün aldım otlarımı.
ama kremi watson dan bi gece kremi aldım içerisinde yağ da var umarım kötu olmaz.
su bazlı jel var evde yatak odası için :PP
onu mu kullansam ki :))):19:

bir de bu adaçayını hamileler veya çocuk yapmaya başlamış olanlar ve tüp bebek yapacak olanlar içmemeli arkadaşlar. ben sadece otu sürcem göğüslerime.
adaçayı düşük yaptırma özelliği varmış. sorumla kimse ilgilenmemiş . :20:

arkadaşlar benim anlamadığım biz bu uygulamayı kaç ay yapcaz ömür boyu bunu yapcaz sönmesin diye :s

belli bi süre var mı ben bugün kremi hazırlıcam dün aldım otlarımı.
ama kremi watson dan bi gece kremi aldım içerisinde yağ da var umarım kötu olmaz.
su bazlı jel var evde yatak odası için :PP
onu mu kullansam ki :))):19:

canım konu sahibi gelmişti biara da oartık kullanmadığını söylemişti ve 1 cm bile küçülme yok demişti... Yani etkisini gördükten sonra istediğimiz boyuta getirdikten sonra bırakablrz bence ama tabi azaltarak bırakmak en iyisi hergün yapıyorken haftada 3-4e daha sonra 1-2ye falan o şekilde daha garanti olur diye düşünüyorum...

1 ay içerisinde 2 cm fark etti, hala devam ediyorum günde 1 kez uyguluyorum çünkü çok zahmetli, ama etkisini gösteriyor kışa kadar devam etmeyi düşünüyorum tabi herhangi bir aksilik olmadığı müddetçe, uygulayanlarda ne kadar fark etti??

benmde göğüslerm 83.arkdşlrm slikonmu ne güzel duruyo diyo ama ben brz dha büyüsün istiyorum:34: şu kremli karışımı süren yok mu kızlar sonuç alan yakn zmanda??

benmde göğüslerm 83.arkdşlrm slikonmu ne güzel duruyo diyo ama ben brz dha büyüsün istiyorum:34: şu kremli karışımı süren yok mu kızlar sonuç alan yakn zmanda??

Canım ben onu yaptım da kıvamı tutturamadım bir de 2 hafta sonra kimyasal keskin bir koku oluştu kremde döktüm ben de

Back