- Konu Sahibi IntromTrack
- #5.181
ben gnde 1 kez uyguluyorum 1 2 saat bekletip yıkıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben etkisini görüyorum, kullanıyorum kabarıklar haricinde bi zararını görmedim ama onlarda geçti..
Bir arkadaş internette şerbetçi otu ekstresi aratan oldu mu demiş,ben ebayda görmüştüm humulus lulupus extract yazarsanız çıkıyodu 25 dolar falandı.
canım o benim :) ebay'deki de kapsül sanırım Türkiye'de de bi sitede var kapsül olarak ama ben sıvı ekstre arıyorum kreme karıştırmak için ama bulamıyorum kapsüle güvenebilsem alıcam ama şimdilik düşünme aşamasındayım saol yine de...
yok canım kapsül değil likit verdiğim linke bakarsan likit onlar,rica ederim .. tekrar veriyorum hops extract | eBay
dermokil var tatlım :)
Dermokil'in tam olarak hangi kremini kullandınız acaba?
arkadaşlar benim anlamadığım biz bu uygulamayı kaç ay yapcaz ömür boyu bunu yapcaz sönmesin diye :s
belli bi süre var mı ben bugün kremi hazırlıcam dün aldım otlarımı.
ama kremi watson dan bi gece kremi aldım içerisinde yağ da var umarım kötu olmaz.
su bazlı jel var evde yatak odası için P
onu mu kullansam ki :)))
benmde göğüslerm 83.arkdşlrm slikonmu ne güzel duruyo diyo ama ben brz dha büyüsün istiyorum şu kremli karışımı süren yok mu kızlar sonuç alan yakn zmanda??