Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

introm bugün başladım bende karışıma fakat kremi sürdükten sonra streçleyip öyle yatsak sabaha kadar havasızlıktan göğüslerimize zarar verebilir, streçlemeden yatsak bu seferde kıyafetlere bulaşacak. Sen nasıl yapıyordun?

IntromTrack bir sorum olacak sana belki sorulmuştur daha önce ama mesajların hepsine bakamadım. Sen bu uygulamayı 2009 yılında yapmışsın neredeyse 3 yıl olmuş. Göğüslerinin büyüdüğünü yazmışsın hala kullanıyomusun o karışımı, bıraktıysan nezaman bıraktın ve herhangi bir küçülme oldu mu?

tatlım adaçayı tam tersine regl ı düzenler ve sancı azaltır regl a 1-2 gün kala bırakman gerekir ondan dolayı problem yaşıyorsundur :)

adaçayının regl dönemine olumlu etkilerini ben de duymuştum; ama bu dönemde kullanılmayacağını şimdi öğrenmiş oldum:) teşekkürler bu bilgi iyi oldu gerçekten, çünkü uygulamış olduklarını denemek istiyorum introm, ama ot ve çay işini en son çare olarak düşünüyorum çünkü yaklaşık 1 aydır nemlendirici ya da bebe yağı ile masaj uyguluyorum+kurutulmuş kara üzüm tüketiyorum+soğuk su; sonbahara kadar bu düzende devam edip gelişmeyi sadece masaj ile gözlemlemek istiyorum, bakalım :)

Merakla arkadaşın sorduğu bu soruyu bekliyorum ben de Intromtrack..

arkadaslar bende serbetci otunu aldim 50 gr. yaninda da adacayi aldim..
karisimi hazirlayacagim nasil yapildigini bir arastirayim unuttum takildigim yer olursa sorabilir miyim ??

selam kızlar ben bu krışımı 1hafta oldu kullanıyorm hmde hiç kaçırmadn ve tam zamanında ama hiç bi değişiklik yok=( devam edicem sabahları buz sürüyorm sonra mersin yağı akşamlarıda bunları ama her yer ot oluyo yaaa çok kötü kullanmadığım bir sütyenle yatıyormm sabahlarıda yıkıyorum ayrıca bende de biraz kaşıntı oluyo fazla olmuyo acaba bi yerde hata mı yaptım =(

streç filmle sardığında öyle çok dağılmıyo ben dün ilk kez denedim, kaşıntı oldu biraz ama o kaşıntının alerjiden kaynaklı bi kaşıntı olabileceğini düşündüm.ilk günden etki ettiği için kaşınacağı pek mantıklı gelmiyo. yalnız bu yöntem uygunmuş gibi gözüküyo ama pek de değil. 15 milyonluk bi krem aldım. bolca sürersem en fazla bi hafta gider gitmez. bi aylık krem fiyatı 60'ı buluyo zaten:S ucuz bi krem kullanmak lazım.

ben de bugün kremi hazırladım 2gün dinlensin perşembe başlıyorum inş..kremim biraz cıvık oldu inş çeker durdukça.bu arada sağlam bir adaçayı da edinmem lazım..aktarlardakine güvenmiyorum tıbbi etkisi yokmuş çoğunun ama içenler etkisini gördük diyolar :/

sen akıllı oolanı yapmışsın ben sarmadım streçle çok döküldü yatağa valla bbam bile soruyo bu otlar ne böyle ama yapıcak bişey yokk napımmm.. bu arada ben dermokil aldım 5tl valla sen çok pahalı almışsn hiç gerek yokk bence

kızlar meraba yeni katıldım aranıza :) ben de başladım bu uygulamaya bugün 3.günüm henüz bi değişiklik yok tabiki ama sabretmek lazım :)

kızlar moral sıfır dün gece hazırladığım karışımı yaptım her taraff ot oldu bi tişört giydim üzerine çıtçıtlı badi giydim gece çok üşüdüm göğüslerimdeki ıslaklıktan dolayı..dayanamadım kalktm çıkardım hasta olurum diye..siz nasıl başarıyorsunuz bunu yapmasını.ben bugün kremi tülbentten geçirip otlarından ayırcam öyle masaj şeklinde sürecem artık.otlar çok dağılıyor yaa bi de gece tuvalete kalkınca klozete,yerlere falan dökülüyor çok sinir bozucu...

bi de bi sitede okudum şerbetçi otunun suyuyla göğüslere kompres yapın diyor..yani illa krem,ot gerek yok ben bu kremi bitirince o şekilde devam etcem..zaten ottan suya geçiyor maddeleri bakalım faydası olcakmı 3 ay kadar sabretmem lazım sonuç için..

bende krem kullandım çok iyi sonuç aldım ama bırakınca eski haline döndü. bunun kalıcı olduğundan eminmisin canım?:)

canım ben de senin gibi yapıyorum kremi sürdükten sonra badi giyiyorum onun üzerine de çıtçıtlı badi vs.. ama öle ıslaklık falan olmuyor otlar da dökülmüyor acaba kremle ilgili olablrmi bu durum.. ya da ben otları mı az koydum acaba :S (buarada ben dediğin gibi şerbetçi otunun suyuyla da masaj yapıyorum işe yararsa mutlaka paylaşırım)

bence streç filme sarın çünkü dış ülkede ilk yapan bayan streç folyo ile 5 saat beklettim diye yazmış.bilmiyorum hastalığa yatkınsan ..oda terletip seni hasta edebilir.ama Bu kutsal yolda herşey mübah be bebişim..Yılma azimle mücadele et..ben bu gün eşime aldırdım akşam yapsam pazara başlarım..Çörek otunu daha önce kullandım olmadı 60 tlye internetten brast gain aldım olmadı...şimdi umudum bunda..Haa bide geçeen hafta pazardan aldığım adaçayı adaçayı çıkmadı garip bi ot..gerçeğinide yarın bulcam..Para zaman emek değse bari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…