Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

introm bişey sormak istiyorum bu yaptığımız krem ve şerbetçiotu karışımına adaçayı ısırgan gibi büyümeyi sağlayıcı bi kaç şey daha koysak faydası olur mu sence

introm bişey sormak istiyorum bu yaptığımız krem ve şerbetçiotu karışımına adaçayı ısırgan gibi büyümeyi sağlayıcı bi kaç şey daha koysak faydası olur mu sence

tatlım o kadar çok östrojen ve benzeri madde yüklemesinin zararını görebilirsin bu başın ağrıdığında 3 4 ağrıkesiciyi aynı anda almak gibi olur :)

Hımm anladım canım. bende diğer kızlarla olduğu gibi aynı dertten muzdaribim fakat biran önce olsun istiyorum artık sıkıldım otlardan vs çünkü

Hımm anladım canım. bende diğer kızlarla olduğu gibi aynı dertten muzdaribim fakat biran önce olsun istiyorum artık sıkıldım otlardan vs çünkü

Umarım bu yöntemle sonuca ulaşırsın tatlım 3. gün etki etmeye başlamıştı bende çoğu kişide de eğer karışımı doğru yaptıysa kısa sürede etki başladı :)

teşekkur ederm canım adet dönemi içmeyecez yani çayı.peki masajına devam etcekmiyiz.bi de adacayı masajını yaparken ortalık kirlenmiyormu nerde yapıyorsunuz ben gizli yapacağım için banyoda yapamayacağım odama da sürekli adacayı taşımam dikkat çekebilir

masajı ben regl da da yaptım bi zararını görmedim tatlım :) banyoda yapardım ama o zaman odanda kendin yapcan çayını keetle ayarlıycan kednine :)

selam arkadaslar bende bu karisimi denemeye karar verdim.. Yalniz su an isirgan otu iciyorum onuda takviye olarak yapsam olurmu ? Yada fazlami gelir??? !!!!

masaj yapma konusunda problemim var cok fazla yapamiyorum .. Birde kremi sürdükden sonra masaj yapacakmiyiz yoksa sadece sürmek yetiyormu??

Tesekkurler :)

canım ben henüz başlamadım uygulamaya şerbetçi otunu intden sipariş verdim gelmesini bekliom:)

ben de ısırgan içmeyi düşünüyorum.nedeni ise adaçaynın türkiyedeki türlerinin tıbbi etkisi hiç yok denecek kadar azmış..ama biçok kişi fayda görmüş aktardan alınanlardan bu da bir çelişki..bi türlü karar veremedim bana en güvenilir doğadan,lipton(Varmı?) gibi belli markaların poşet adaçayını kullanmak geliyor.tahminim onlar bitkileri yurtdışından tedarik edip hazırlıyorlardır çaylarını yada tıbbi etkisi olmasına da özen gösteriyorlardr.bi de awe cemre ve ibrahim saraçoğlunun ürünleri var onlar da güvenilir geliyor bana..

masajı kremden önce yapmayı düşünüyorum ben çünkü otlar tahriş,yara yapabiliyormuş..sonra da kremi bolca sürüp yatcam :)

tatlım poşet çay kesinlikle önermiyorum onlarda nerdeyse yok dencek kadar ez etki oluyor kesinlikle aktardan al kendin demle :) krem sürülünce masaj yapılmıycak :)

ısırganı hiç denemedim tatlım ama fazla gelebilir krem sürünce masaj yapmıycan sadece sürcen :)

tamam canim isirgani ben icmeye basladim bir hafta oluyor yaklasik .. bende yurt disinda yasiyorum bitkiyide eczaneden aliyorum. Ise yarar insallah.. Evet Ibrahim Saracoglunun formulleri banada cok guvenilir geliyor.

Kararsiz kaldim ikisini ayni anda yapip yapmama konusunda.Yada bir ay boyunca isirgan a devam edip sonrami serbetciotuna baslasam. Ayrica bi video var gogus kaslarini calistirmaya yarayan onuda yapiyorum iki gundur ise yariyor.

kreme otlarla birliktemi karistiriyoruz :)) süzerekmi karsitiriyoruz`?? :)

Tskler cevp icin ben simdi kursa gidiyrm gelince yine bakarm :)))))))))) isirganida icip gidicem

tatlım şerbetçi otunu çay demler gibi çok suyla değil az miktarda suyla kaynatcan hepsini dökücen :)

nasıl hareketler bunlar canım paylaşabilirmisin 2 günde etki etmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…