- 16 Şubat 2011
- 277
- 20
- 318
- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #5.081
nasıl hareketler bunlar canım paylaşabilirmisin 2 günde etki etmiş
dermokilimi de sipariş ettim..300ml kapaklı kutuda ama o kutudan alıp başka bir kutuda yapmayı düşünüyorum inşallah bozmaz.bi de kaynattıktan sonra suyuyla birlikte blendırdan geçirsek şerbetçi otunu daha iyi olmaz mı?
ayrıca ben adet olmam gerekiyo ama adaçayı içtğim için adat olamadım o yüzden bi kaç gün içmeden yapıcam yada anneme içiriirm ben otlarını sürerim =)
mrblar arkadaşlar intromtrack tşkler arkadaşım yazınıgörünce çok sevindim tşkler tekrar
rezene veya ada çayı tüketiminden ötürü regl dönemlerinde gecikme olanlar var mı??
annene içirince bakalım sana etkisi olcak mı :)
adaçayının tadını çok sevdim ama artık kesinlikle kullanmayı düşünmüyorum! çünkü regl düzenimi mahvetti(
=) bi kaç gün ara vericem canım valla yoksa regl olamıcam ondan sonra devam ederimm artık bu arada annemde kullanıyo hepsini eksik kalmaz zaten =)
aynı benim annem :)
bi de anne fayda görürken senin istediğin sonucu alamaman tam çıldırtan bir durum
bizim gibi hırs yapmıyorlar ondan heralde:)
300 ml dermokilim geldi bugün şerbetçi otunu bekliyorum bu 300 ml den 50 ml kadarını yapayım diyorum ilk etapta..ne kadar su ve şerbetçi otu kullanmalıyım sana zahmet olmazsa bana bir hesap çıkarabilirmisin introm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?