Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

bugün 3. gün birazdan başlıcam yapmaya ama daha bi değişiklilk yok ama pes etmiyorm belki benm geç olur belli olmaz bitene kadr kullanıcam bu arada işten geç geldğim için ben akşamları 1 bardak içiyorm adaçayı inş etkisini yinede gösterir

ayrıca ben adet olmam gerekiyo ama adaçayı içtğim için adat olamadım o yüzden bi kaç gün içmeden yapıcam yada anneme içiriirm ben otlarını sürerim =)

valla hiç mixeri denemedim tatlım ama şöyle bir problem olur o zaman otlar küçük olcağından dolayı toplamak zor olur yapışır alamazsın kolay :)

adaçayının tadını çok sevdim ama artık kesinlikle kullanmayı düşünmüyorum! çünkü regl düzenimi mahvetti(

bir de adacayı ostrjen ıcerdıgı ıcın selulıt yapar mı acaba alakasız oldu ama adacayı konusu acılmısken sorayım dedım:26:

kızlae kullandığınız bitkideki maddeler uzun vadede meme kanseri yapmasın dikkatli olun bence. meme dokusu emici özelliktedir çünkü allah korusun .

bizim gibi hırs yapmıyorlar ondan heralde:)
300 ml dermokilim geldi bugün şerbetçi otunu bekliyorum bu 300 ml den 50 ml kadarını yapayım diyorum ilk etapta..ne kadar su ve şerbetçi otu kullanmalıyım sana zahmet olmazsa bana bir hesap çıkarabilirmisin introm?

aynen öyle :)
tatlım o hesabı daha önce yapmıştım yanlış hatırlamıyorsam 8 kaşık şerbetçi otuna 3 kaşık civarı suydu çay gibi olmıycak yani:)
ama bu tüm kutu için olan miktar :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…