- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #5.041
Tatlım şu anda son durum 85 B kullanıyorum :)
Tatlım şu anda son durum 85 B kullanıyorum :)
hoşgeldin canım tşk ederim cevap verdğin için evet altını çok açtım o yüzden olabilr ama bugün kullanmaya başladım şuan sürdüm kaşıntı var inş seninki gibi olur evlenmişsn sanırım allah mesut etsinUzunnn uzuuunnn uzuuuuuunnnn bir aradan sonra yine ben geldim :) tatlım nerde hata yaptın tam çözemedim ama anladığım kadarıyla 2 ihtimal var ya olması gerekenden daha geniş bir kapta ve çok hızlı açtın altını bundan dolayı yüzey arttı ve çok hızlı buharlaştı ya da ot fazla kaçtı 8 kaşık dedim ama bu kaşığın tepeleme miktarını tutturamamışsındır belki :)
onceden 70 a mıydı? 3 yıl once yaptın bi kaç ay o kadarcık mı :)
hoşgeldin canım tşk ederim cevap verdğin için evet altını çok açtım o yüzden olabilr ama bugün kullanmaya başladım şuan sürdüm kaşıntı var inş seninki gibi olur evlenmişsn sanırım allah mesut etsin
canım kilo aldın mı peki yoksa sadece bu yöntemle mi büyüdüler
süper yaa teşekkur ederim cevabın için
göğüslerim çok küçük deil ama daha dolgun olsunlar isterim
ilk kez göğüslerim için bir yöntem denicem inş faydasını görürüm
bu kk sayesinde hiç hesapta olmayan şeylere başladım
ya bende korkmasam yazın başlıcam ama lokal ve östrojeni artıran bi uygulama oldugu için ilerdeki kanser riskini hiç düşündünüz mü?:44:
tatlım sana şöyle bişey diyim bunu ömür boyu yapmıycan göğüs büyüten haplar gibi kullandıkça büyütüp sonra küçültmüyo yani denedim küçülmüyo 3 yıldır aynı ki doğum kontrol haplarında daha çok zararlı maddeler var onla büyütmeye çalışanlar oluyor tamamen bitkisel birşey bu tabi yine senin bileceğin bir iş amabir zararı olduğunu şahsen bizzat üstümde denedim ve görmedim :)
çok gaz veridn şimdi yazın deneyeyim bi olmazsa annemi ikna edebilrsem :)
evet haklısın adaçayının östrojenik etkisi var ama günde 2 fincandan fazla içmedikçe bir sorun olmaz diye biliyorum..ara ara bırakmak gerekiyormuş bazı çayları zaten..yine de daha detaylı araştırmak lazım sonuçta birden fazla yöntem yapınca östrojen salgısında ciddi anlamda artma olablir
O araştırmaları ben yaptım bu karışımı bulunca okuyordum o sırada gıda teknikerliği olduğu için bölümüm baya araştırma yapma imkanım oldu bu anlattığım uygulamanın bir zararını bulamadım :) ama sonuçta herşeyi düşünmek lazım tek problem regl dönemlerinde olabilir biliyorsundur ki o dönemde adaçayı dahil östrojen verici birşey içilmez yenmez :)
introm eski mesajları okuyordumda o zaman seninkiler küçük diye seninle ugraşan nişanlın evlendikten sonra bu halini gorunce ne dedi çok merak ettimbirde senin kadar boyle gelişme kat eden oldu mu mesajalrda rastlayamadım
canım ben adet öncesi ağrıları azaltmada iyi geldğini biliyordum..adet döneminde kullanılmaması gerektiğiyle ilgili eminmisin..ne gibi bi etkisi varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?