- Konu Sahibi IntromTrack
- #5.101
çok ilginç hiç duymamıştım
ilginç olan ney :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok ilginç hiç duymamıştım
evet canm ada çayı içiyorum regl olmam gerekiyo ama daha olamadm o yüzden bi kaç gün içmicen sende içme bittikten sonra içmeye devam edersn
tatlım adaçayı tam tersine regl ı düzenler ve sancı azaltır regl a 1-2 gün kala bırakman gerekir ondan dolayı problem yaşıyorsundur :)
IntromTrack bir sorum olacak sana belki sorulmuştur daha önce ama mesajların hepsine bakamadım. Sen bu uygulamayı 2009 yılında yapmışsın neredeyse 3 yıl olmuş. Göğüslerinin büyüdüğünü yazmışsın hala kullanıyomusun o karışımı, bıraktıysan nezaman bıraktın ve herhangi bir küçülme oldu mu?
streç filmle sardığında öyle çok dağılmıyo ben dün ilk kez denedim, kaşıntı oldu biraz ama o kaşıntının alerjiden kaynaklı bi kaşıntı olabileceğini düşündüm.ilk günden etki ettiği için kaşınacağı pek mantıklı gelmiyo. yalnız bu yöntem uygunmuş gibi gözüküyo ama pek de değil. 15 milyonluk bi krem aldım. bolca sürersem en fazla bi hafta gider gitmez. bi aylık krem fiyatı 60'ı buluyo zaten:S ucuz bi krem kullanmak lazım.
kızlar moral sıfır dün gece hazırladığım karışımı yaptım her taraff ot oldu bi tişört giydim üzerine çıtçıtlı badi giydim gece çok üşüdüm göğüslerimdeki ıslaklıktan dolayı..dayanamadım kalktm çıkardım hasta olurum diye..siz nasıl başarıyorsunuz bunu yapmasını.ben bugün kremi tülbentten geçirip otlarından ayırcam öyle masaj şeklinde sürecem artık.otlar çok dağılıyor yaa bi de gece tuvalete kalkınca klozete,yerlere falan dökülüyor çok sinir bozucu...
bi de bi sitede okudum şerbetçi otunun suyuyla göğüslere kompres yapın diyor..yani illa krem,ot gerek yok ben bu kremi bitirince o şekilde devam etcem..zaten ottan suya geçiyor maddeleri bakalım faydası olcakmı 3 ay kadar sabretmem lazım sonuç için..