• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

Uzunnn uzuuunnn uzuuuuuunnnn bir aradan sonra yine ben geldim :) tatlım nerde hata yaptın tam çözemedim ama anladığım kadarıyla 2 ihtimal var ya olması gerekenden daha geniş bir kapta ve çok hızlı açtın altını bundan dolayı yüzey arttı ve çok hızlı buharlaştı ya da ot fazla kaçtı 8 kaşık dedim ama bu kaşığın tepeleme miktarını tutturamamışsındır belki :)
hoşgeldin canım tşk ederim cevap verdğin için evet altını çok açtım o yüzden olabilr ama bugün kullanmaya başladım şuan sürdüm kaşıntı var inş seninki gibi olur evlenmişsn sanırım allah mesut etsin

hoşgeldin canım tşk ederim cevap verdğin için evet altını çok açtım o yüzden olabilr ama bugün kullanmaya başladım şuan sürdüm kaşıntı var inş seninki gibi olur evlenmişsn sanırım allah mesut etsin

Hoşbulduk tatlım kaşıntı varsa herşey yolunda demektir :) çok sağol evlendim evet :)

süper yaa teşekkur ederim cevabın için

göğüslerim çok küçük deil ama daha dolgun olsunlar isterim

ilk kez göğüslerim için bir yöntem denicem inş faydasını görürüm

bu kk sayesinde hiç hesapta olmayan şeylere başladım:D

süper yaa teşekkur ederim cevabın için

göğüslerim çok küçük deil ama daha dolgun olsunlar isterim

ilk kez göğüslerim için bir yöntem denicem inş faydasını görürüm

bu kk sayesinde hiç hesapta olmayan şeylere başladım:D

rica ederim tatlım umarım sende de başarılı olur devamlı girmeye çalışcam siteye elimden geldiğince sonuçları yazarsın :)

ya bende korkmasam yazın başlıcam ama lokal ve östrojeni artıran bi uygulama oldugu için ilerdeki kanser riskini hiç düşündünüz mü?:44:

tatlım sana şöyle bişey diyim bunu ömür boyu yapmıycan göğüs büyüten haplar gibi kullandıkça büyütüp sonra küçültmüyo yani denedim küçülmüyo 3 yıldır aynı ki doğum kontrol haplarında daha çok zararlı maddeler var onla büyütmeye çalışanlar oluyor tamamen bitkisel birşey bu tabi yine senin bileceğin bir iş amabir zararı olduğunu şahsen bizzat üstümde denedim ve görmedim :)

tatlım sana şöyle bişey diyim bunu ömür boyu yapmıycan göğüs büyüten haplar gibi kullandıkça büyütüp sonra küçültmüyo yani denedim küçülmüyo 3 yıldır aynı ki doğum kontrol haplarında daha çok zararlı maddeler var onla büyütmeye çalışanlar oluyor tamamen bitkisel birşey bu tabi yine senin bileceğin bir iş amabir zararı olduğunu şahsen bizzat üstümde denedim ve görmedim :)

çok gaz veridn şimdi yazın deneyeyim bi olmazsa annemi ikna edebilrsem :)

evet haklısın adaçayının östrojenik etkisi var ama günde 2 fincandan fazla içmedikçe bir sorun olmaz diye biliyorum..ara ara bırakmak gerekiyormuş bazı çayları zaten..yine de daha detaylı araştırmak lazım sonuçta birden fazla yöntem yapınca östrojen salgısında ciddi anlamda artma olablir

Son düzenleme:
evet haklısın adaçayının östrojenik etkisi var ama günde 2 fincandan fazla içmedikçe bir sorun olmaz diye biliyorum..ara ara bırakmak gerekiyormuş bazı çayları zaten..yine de daha detaylı araştırmak lazım sonuçta birden fazla yöntem yapınca östrojen salgısında ciddi anlamda artma olablir

O araştırmaları ben yaptım bu karışımı bulunca okuyordum o sırada gıda teknikerliği olduğu için bölümüm baya araştırma yapma imkanım oldu bu anlattığım uygulamanın bir zararını bulamadım :) ama sonuçta herşeyi düşünmek lazım tek problem regl dönemlerinde olabilir biliyorsundur ki o dönemde adaçayı dahil östrojen verici birşey içilmez yenmez :)

introm eski mesajları okuyordumda o zaman seninkiler küçük diye seninle ugraşan nişanlın evlendikten sonra bu halini gorunce ne dedi çok merak ettim :1: birde senin kadar boyle gelişme kat eden oldu mu mesajalrda rastlayamadım

O araştırmaları ben yaptım bu karışımı bulunca okuyordum o sırada gıda teknikerliği olduğu için bölümüm baya araştırma yapma imkanım oldu bu anlattığım uygulamanın bir zararını bulamadım :) ama sonuçta herşeyi düşünmek lazım tek problem regl dönemlerinde olabilir biliyorsundur ki o dönemde adaçayı dahil östrojen verici birşey içilmez yenmez :)

canım ben adet öncesi ağrıları azaltmada iyi geldğini biliyordum..adet döneminde kullanılmaması gerektiğiyle ilgili eminmisin..ne gibi bi etkisi varmış

bugün intden şerbetçiotu sipariş verdim sıra krem ve adaçayını temin etmekte..ya hayıt,ısırgan,küçü de okudum aklım karıştı çokkk :((

introm eski mesajları okuyordumda o zaman seninkiler küçük diye seninle ugraşan nişanlın evlendikten sonra bu halini gorunce ne dedi çok merak ettim :1: birde senin kadar boyle gelişme kat eden oldu mu mesajalrda rastlayamadım

Tatlım öyle diyen şahsiyete sonuçları göremeden tekmeyi bastım başka bir ilişkiyle evlendim o yüzden sefasını başkası sürüyor :D bana mesajlar özelden geliyordu aynı senin gibi ilerliyo diye ama çok uzun süre giremediğim için o zaman yapanların sonu ne oldu bilemiyorum :)

canım ben adet öncesi ağrıları azaltmada iyi geldğini biliyordum..adet döneminde kullanılmaması gerektiğiyle ilgili eminmisin..ne gibi bi etkisi varmış

Tatlım östrojen verdiği için adet ağrılarını keser ama adet sırasında kullanılması yine bünyeye östrojen verdiği için adet kesimine veya başka aksaklıklara sebep olabilir sonuçta östrojen sayesinde adette değişiklikler oluyor şöyle örnek veriyim östrojen doğum kontrol haplarının en temellerinden biri o ilaçlar da adet süresince alınmaz ya da alındığında adeti keser :) Hayıtı da hiç kullanmadım ama karar senin :)

Back