Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

kuzenimden örnek vereyim.kuzenimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz.4 aydır görmüyordum kendisini.gördüğümde şaşırdım adeta :) benden küçük göğüsleri vardı ve silikonsuz sütyen takamazdı.havuza gittik ve silikonsuz bikini giydi,gerisini siz düşünün.üstten de fışkırıyordu memişleri :) gaza geldim aldım hemen.2. kutunun sonlarına doğru etkisini görmüş ama 3. kutunun sonlarında etkisini görenler de var.ama 1. kutuda toparlanmayı hissediyorsun zaten.:lepi:

tşk ederim güzelim peki sende durum ne şimdiye kadar başladı mı büyüme? benim bugün 10. günüm.:sm_confused:

kızlar bişey sorucam bu adaçayının adet düzenleyen ağrıları kesen özelliği olduğunu yazmişsiniz. Yani doğum kontrol hapi gibi bir etkisi var sanırım. Kullandıktan sonra bende selülit yapti biraktim acaba adaçayı da böyle selülit yapabilir mi :uhm:

adaçayı normal miktarlarda içildiği takdirde hiçbir zararı yok.. zaten her yerde satılan bir bitki günde bir iki fincanın zararı olacağını düşünmüyorum.. ama adaçayı ve şerbetçi otunun östrojen etkisinden dolayı göğüse haricen kullanılmasını zararları olabilir. ama bende birkaç gündür yazıları takip ediyorum ve denemeye değeceğine karar verdim. göğüs büyütmek için kullanılan ilaçlar ticari amaçlarla üretildiği için ben asıl bu ilaçlardan korkuyorum. çünkü uzun vadede kullanan hastalarda yan etkileri araştırılmadığı sürece göğüsleri ne kadar biyüttüü hiç önemli değil.

dün ilk defa uyguladım ama nöbetlerimden dolayı düzenli kullanamıyorum.. bende gelişmeeleri yazacağım.. inşallah iyi şeyler yazarım buraya:Saruboceq:

ya kızlar bu şerbetçiotu kremini yaptım uyguladım.ama sabah hem kızarıklık hem kaşıntı oldu.yıkadım ama hala kaşınıyor.işyerindeyim şuan ve kaşıyamıyorum mafoldumben normal mi yoksa bırakayım mı kullanmayı kızarıklıkta geçmedi bu arada

sade olarak yapıyorum canım kremle falan değil yani otururken ders çalışırken falan ellerimle boynuma normal masaj yapıyorum işte bu kadar basit:)

bana ne düşer ne düşmez siz söylemiceksiniz heralde burası herkese açık bir forum fikirlerimi saygı çerçevesinde beyan edebilirim.hiç kimsede engel olamaz.ben bir kaç kişinin bile aklında soru işareti yaksam bana yeter.ot deyio geçtiğiniz basit ürünler ölümcül olabilir.çok değil yakın zamanda aktardan aığı bir ürün yüzünden astım krizi geçirip ölen bir hanım tanıyorum.bir ara kekik suyu içmek moda olmuştu.bir kaç akrabam varki tansiyon hastası hastanelik oldular.bitkiler okadarda masum değil.amacımda kimseyi uyuz etmekde değildir.sadece uyarmak tı diyelim.hem uyuz olursanızda farketmez şerbetçi otundan sürersiniz geçer.zemuszemus.bide böylelerine inat büyütcem demişsiniz orda çok güldüm büyütüp de kafama atcaksınız heralde şakkıdı

bende çörek otu yağını deniyorum şuan ama pek faydasını göremedim. Aslında değişiklik göremeyince bırakıyorum devam ettirmiyorum. bu bitsin şerbetçi otunu denemeye başlıycam:).. bi haftada fark ettiryo mu ya, isteğim artar hiç olmazsa:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…