- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #4.861
bende oryantalis siparişi verdim yarın elimde olacak inş. sana bişey sormak istiyorum arkadaşlarımdaki etkilerinden sonra almaya karar verdim diyosun. ne kadar büyüme oldu arkadaşlarında biliyo musun? sadece dolgunluk mu verdi yoksa bariz bi şekilde büyüme sağladı mı????
cnm oryantalisi nerden aldın ve nekadara?
kuzenimden örnek vereyim.kuzenimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz.4 aydır görmüyordum kendisini.gördüğümde şaşırdım adeta :) benden küçük göğüsleri vardı ve silikonsuz sütyen takamazdı.havuza gittik ve silikonsuz bikini giydi,gerisini siz düşünün.üstten de fışkırıyordu memişleri :) gaza geldim aldım hemen.2. kutunun sonlarına doğru etkisini görmüş ama 3. kutunun sonlarında etkisini görenler de var.ama 1. kutuda toparlanmayı hissediyorsun zaten.:lepi:
:) merak ettiğin başka bişey varsa sor tatlım aklınızda bişeyler kalmasın
arkadaşlar 400 küsür sayfadır okuyorum, önce okuyup sonra bitirince yazarım dedim ama, farkedenleri görünce yazayım dedim, dahiliyeci bir arkadaşıma sordum ben bu iksiri, şerbetçiotu için çok güçlü bir östrojen preparatı, adaçayı için ise kesinlikle bilinçsizce kullanılmaması gereken bir ot dedi. şerbetçiotu özellkle kist falan olanlar varsa kullanılmaması gereken bişeymiş, adaçayını da bırakın hamile kalmayı kadın veya erkek farketmez hamilelik düşünen hiçkimsenin kullanmamsı gerektiğini söyledi. boynum bükük başka çareler arıyorum şimdi ama30 lu yaşlarda ve kist sahibi biri olarak sanırım bitkisel olayım bitmiştir.bilmiyorumkismile
tşk ederim güzelim peki sende durum ne şimdiye kadar başladı mı büyüme? benim bugün 10. günüm.:sm_confused:
bütün şifa marketlerde satılıyor cnm. 50 tl ve 1 ay kullanıyosun
sade olarak yapıyorum canım kremle falan değil yani otururken ders çalışırken falan ellerimle boynuma normal masaj yapıyorum işte bu kadar basit:)
senin söylediklerini herkes biliyo zaten umut fakirin ekmeği demişler..inanmak ya da inanmamak sana kalmış bu kadar inanmış ve uyguluyorken sana bunları demek düşmez bence.bunu yanlız aynı sorunu yaşayanlar bilir.herşeyin çaresi doğada bunun da farkındasındır umarım....ümidim kırılmıştı artık ama böylelerine inat BÜYÜTÜCEM!!!!!!!VE BU AMAÇLA UĞRAŞAN HERKESE BAŞARILAR:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?