• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

kızlarr hepinize teşekkürler bu güzel paylaşımlarınz için kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 gerçekten okuyunca insan moral buluyor. bn 18 yaşndayım ve ölçüm 75 bu verilen şerbetçi otu tarifini hemn bgn uygulamaya başlıycm. gelişmeleride mutlaka yazıcm. başka kullanan ve olumlu sonuç alan varmı kızlarrr??

Sitede gezerken moonsine76 nickli bir arkadaşımız şerbetçi otuyla ilgili bir konu açtığını gördüm bir karışım anlatıyordu yalnız ufak bir sorun vardı ki bu da karışıma şerbetçi otunun kozalakekstresinin lazım olmasıydı.Her yere baktım ancak bulamadım o yüzden değiştirerek uyguladım ve inanın 1-1,5 ayda 87 cm den 95 cm e çıktı.3 günde 2 cm büyüdüğünü bile biliyorum.Bir çok konuda bunu anlattım ancak herkes tek tek sorunca konu açayım dedim.Şimdi size uygulamaları anlatıyorum;

Şerbetçi otunu alıyoruz ve cezveye yerleştiriyoruz sonra koyduğumuz miktarın 1/4 ya da 1/3 ü kadar su koyuyoruz karıştırarak bütün otun ıslanmasını sağlıyoruz ardından bunu bir güzel kaynatıyoruz ve 10 dk dinlenmeye bırakıyoruz.Ardından yağsız el kremini alıyoruz ve bunu kaynattığımız otla suyuyla birlikte karıştırıyoruz.Yalnız öyle bir su ayarı yapın ki ne su boşa gitsin ne de krem çok cıvıklaşsın.Şimdi karışımı yaptık bunu 1 gün beklemeye alıyoruz.

Beklemeye aldıktan sonra her akşam aksatmadan saat 20:00 da kocaman bir kupa adaçayı içiyoruz sonra çaydan kalan adaçayı otuyla göğüslere masaj yapıyoruz ardından saat 22:00 da yine adaçayı içip aynı masaj uygulamasını yapıyoruz ve akşam 23:00 da bu yaptığımız karışımı az olmıycak şekilde sürüyoruz dilerseniz yine o gün gece 00:00 da bir daha sürün

Bu uygulamayı yaptım ve göğüslerim 70 bedeni dolduramazken şu anda dolgusuz 75 küçük geliyor nerdeyse.

Hepinize kolay gelsin.Saygılarımla.

IntromTrack öncelikle verdiğin bilgiler için çok teşekkürlerkaydirigubbakcemile3 yazılarını okudum bir yazında yoğunm cvp yazamıorum beste satışlarım var fln diodun öncelkikle kolay gelsn işinden istediğin sonucu almşsndr umarım inş. bana cvp yazabilirsin:1: moonsine76 adlı kişinin yazsını bnde okudum fakat eft anlattığı snnde dediğin gbi bulunması zor bişi bnmde arıycak gücüm yok ztn bir aydr yatıorum bi trafik kazası geçirdim hazır ewdeykn üniversiteyede şimdilk gidemiokn bunları denemek istedim sana sorularım oluck herkes gbi kaydirigubbakcemile3
şu şerbetçi otu bnm çok kafama yattı ve bu kdr olumlu sonucu varknde denemek istiorum bn daha önce çayını içmiştim ama düzenli kullanmadm ztn bi etkisinide görmedm.bazı zararları olduğu yazılı ama araştırdığm kadarıyla düzenli içildiği takdrde kanser kist vb. etkilr olabiliomş bilinçsz de kullanmk istemiorum ama yazılardan anladığm kdrıyla büyük bi problem teşkil etmio ve istediğimizide veriyosırnaşık şey dediklerini uygulycm yanlız şerbetçi otu bu resmdekiyle aynımı bndeki bunun aynısı bunu kaynatıp kremle kür haline getiricm değişk çeşitleri varda snnkiyle aynı olduğndan emn olmak istedim. birde bnm adetlerim düzensz fkt doktora bi çok kez gittim hiç bi hormn bozukluğu yok snde herhangi bi düzenszliğe yol açtımı? oryantaliside almşsn sanırım ondan bi etki gördnmü haplara biraz karşıyım ama yinede araştrdm sitesindeki destek hatlarylada görüştm kilo aldırmıycağını söylediler ama 4 ay kullanman gerekir etkin sonç için dediler buda biraz fazla maddi oluo:1: cvplarını bekliorum introm şimdiden teşkkrler:3:

Eklentiler

• $serbetci_otu.jpg
    $serbetci_otu.jpg
    119,1 KB · Görüntüleme: 65
çok teşekkür ederim canım hemen kopyalayayım bilgiyi. ben rezene çörek otu çemen otu gibi bilgiler topladım sınawlarım gecsin hepsini paylaşacağım sizle

çok teşekkür ederim canım hemen kopyalayayım bilgiyi. ben rezene çörek otu çemen otu gibi bilgiler topladım sınawlarım gecsin hepsini paylaşacağım sizle

umarım işe yarar canım
ama hepsini aynı anda kullanma allah korusun bişey olmasın 1 hafta birini 1 hafta diğerini kullan hem hangisinin daha etkili olduğunu anlarsın :79:

arkadaşlar bir dönem bende bu karışımı yaptım.saolsun ılk bu karısımı tavsiye edenkişi cok yardım etti.ama gercek şu ki 2-3 cm büyüdü ve durdu.belkıde herkeste farklı etki gösterıyordur.ama durdu göguslerımse hala küçük:))))

ben bu gün hazırladım başlıyorum uygulamaya umarım biran önce bende sonuç alabilirim. deneyip memnun kalanlar değişiklikleri yazabilirler mi lütfen

Ben şerbetçi otundan bir tutam bardağa koyup,üstüne kaynamış sıcak su koyup 10 15 dakika demlendirip içiyorum.3 gündür her akşam 1 bardak içiyorum.Çünkü bir arkadaş bu şekilde kullanıp büyüttüğünü söyledi ama bilemiyorum tabiki.inş işe yarar.

Bende ilk defa bir siteye yorum yapıyorum çünkü hep okuyup dururdum bu sefer bir deneyim dedim ve inandırıcı geldi bu yöntem bana.yalnız ben şerbetçiotu kısmını henüz yapamadım yoğun çalıştığımdan dolayı vakit bulamadım ama her akşam işten geldikten sonra muhakkak 2 büyük fincan dolusu adaçayını demleme usulü yapıp içtim bu arada çok acı tadı var bol şeker yada yanında tatlı bişeylerle içtim gerçekten işe yaradı.hani regl olmadan önce göğüslerimiz şişer yaa onun gibi olmaya başladı.şerbetçiotuna da hemen başlıyorum ben inandım oluyoooooo kızlarrrr yılmadan yapın :66:

kızlar işe yarıyooooo :) ben şerbetçi otu karışımını ve ısırgan otu çayını beraber kullanıyorum yani hem intromun dediklerini uyguluyorum hemde ısırgan otu çayı içiyorum daha başlayalı 2 gün oldu 1.5 cm büyümüşler yanlış mı ölçtüm diye defalarca ölçtüm inanamadım yaa 2 günde 1.5 cm büyüdüler:62::62::62::62::62::62::64::64::64::64::64:

Son düzenleme:
kızlar işe yarıyooooo :) ben şerbetçi otu karışımını ve ısırgan otu çayını beraber kullanıyorum yani hem intromun dediklerini uyguluyorum hemde ısırgan otu çayı içiyorum daha başlayalı 2 gün oldu 1.5 cm büyümüşler yanlış mı ölçtüm diye defalarca ölçtüm inanamadım yaa 2 günde 1.5 cm büyüdüler:62::62::62::62::62::62::64::64::64::64::64:

2 günde miiiiiiiiiiiiiiiiii :52: :52: :52: inanamıyorummm başlamak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hemennnnnnnnnnnnnn

Back