Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

hayır aynı etkıyı yapmaz ama sen kreme basla bu ısın sırrı masajda kremı de sur yat ben cok duzenlı ıcmedım adacayını ama 3 cm buyudu. buz uygulamayı da unutma

hayır aynı etkıyı yapmaz ama sen kreme basla bu ısın sırrı masajda kremı de sur yat ben cok duzenlı ıcmedım adacayını ama 3 cm buyudu. buz uygulamayı da unutma

çok teşekkürler canm :) kızlar inanmazsnz ama zaten masaj yapan biriydim, dolgun halde 87den 89a çıkmıştı bu sabah delikafadulden hatta acaba önceden yanlışmı ölçtüm diye düşündüm ama hayır ben ölçüleriim sürekli kontrol eden biriyim hep 87di ölçümm hihoyyyt snaki ikizler bu anı bekliyomuşş :teytey: intrommm dualarım başta seninle, sonra hepinizlee a.s.

kızlar ben çilek yağını duydum yenı başlayacağım kullanmaya bunu ilkkez duyuyorum bi yapsam mı acaba kaydirigubbakcemile3 çilek yağı kullananınız var mı hem ? çok sıkıldım artıkk dekolte giymek istemıyorum takıntı halıne geldıı :çok üzgünüm:

ben denemedm valla, ama sen kullanırsan anlat bize dee alkisalkisalkis zemuszemus

yagsız el kremı kullanın dedıler en bastan sanırım yaglı olanlar alerjı yapıyor, ben hobinin softunu (vucut kremı) kullandım gayet güzel sonuc aldım tavsıye ederım. ayrıca çilek yagının bı faydası olmadıgını bılıyorum..

Kızlar ben bu konuyu ilk okuduğumda yapmıştım yaklaşık 15 gün kadar gherçekten çok etki etti fakat bıraktım yine eski tas eski hamam.sadece sabaha kadar nemli kremle kaldığı için büyümüş hissi verior ya bana fayda etmediğini gördüm

Canım Kozmetik ürün satan yerlerde yağsız krem deyince veriyolar zaten. İlk 10 sayfayı okumanı tavsiye ederim. KOnuyu daha ii hakim olabilmek adına.. :)

arkadaşlar 2 sattir okuyorum baştan tek tek okudum sonra atlaya atlaya,ben şunu sorcam kullanınca etkisi oluyo bi çok kişide, peki uzun süre ara verikten sonra da hala büyük kalan warmı?

kızlar ben de pazartesi yapmaya başladım. ancak benim yaptığım krem çok sulu oldu. neyse, mühim olan kısım bu değil. doğal olarak yapmaya başlamadan önce ölçtüm göğüs ölçümü. üst 80,5 alt 75'ti. salı ölçtüm değişiklik yoktu tabii ki, dün ölçtüm 81,5tu. biraz önce ölçtüm 83. yanlış mı ölçtüm diye defalarca ölçtüm. biraz sıktım metreyi acaba bol mu tutuyorum diye ama bu sefer de göğüslerim pörtledi sıkınca. sırtımı acaba iyi saramıyorum diye de baktım. yok, vallahi de doğru gösteriyor metre.

aklım almıyor dört günde 2,5 santim büyüdüler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…