- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #4.841
Şerbetciot kozalağından eldeedilen kapsülün kadınların göğsünü (Memesini) büyütüğü tesbitedilmiştir. (Erdik Kapseln)Araştıma sonuclarına göre uyku verici özeliğinin olmadiği fakat dişilik hormonu östrojen gibi etki ettiği tesbitedilmiştir. Uzun süre şerbetciotu kozolakstresinden eldeedillen kapsül alınırsa göğüsleri (Memeyi) büyütür. Kansere sebep olan Nitrasaminleri birada olduğu gibi uzun süre bira içenlerin Kanser olabileceğini Prof.Dr.R.F.Weiß tesbitedilmiştir. (Weiß. 83)
Şerbetciot kozalağı toplayan kadınlarda hormon bozuklukları ortaya çıkar ve adetlerinde düzensizlikler olur. Ayrıca kusma, ateş, terleme, nefesdarlığı (dyspnea), kalpatışlarında yavaşlama (bradycadia) ve allerjiye sebep olabilir. Bu nedenle Şerbetciot kozalağı yerine yantesiri olmaya ve daha tesirli olan kediotkökü-, oğulotyaprağı-, çarkıfelekotu-, lavanta çiçeği preparatları veya Gökçek İksiri kulanılması daha uygundur. kızlar arştırmalarımda bu bilgilere ulaştım şerbetçiotunun yerine kullanılması tavsiye edilen diğer bitkilerde uykusuzluk için öneriliyor bunu da belirtmek isterim yani göğüs büyüttüğü tespit edilmiş ama ilerde çok alımından kaynaklanabilecek kanser riskinden de bahsedilmiş
Şerbetciot kozalağından eldeedilen kapsülün kadınların göğsünü (Memesini) büyütüğü tesbitedilmiştir. (Erdik Kapseln)Araştıma sonuclarına göre uyku verici özeliğinin olmadiği fakat dişilik hormonu östrojen gibi etki ettiği tesbitedilmiştir. Uzun süre şerbetciotu kozolakstresinden eldeedillen kapsül alınırsa göğüsleri (Memeyi) büyütür. Kansere sebep olan Nitrasaminleri birada olduğu gibi uzun süre bira içenlerin Kanser olabileceğini Prof.Dr.R.F.Weiß tesbitedilmiştir. (Weiß. 83)
Şerbetciot kozalağı toplayan kadınlarda hormon bozuklukları ortaya çıkar ve adetlerinde düzensizlikler olur. Ayrıca kusma, ateş, terleme, nefesdarlığı (dyspnea), kalpatışlarında yavaşlama (bradycadia) ve allerjiye sebep olabilir. Bu nedenle Şerbetciot kozalağı yerine yantesiri olmaya ve daha tesirli olan kediotkökü-, oğulotyaprağı-, çarkıfelekotu-, lavanta çiçeği preparatları veya Gökçek İksiri kulanılması daha uygundur. kızlar arştırmalarımda bu bilgilere ulaştım şerbetçiotunun yerine kullanılması tavsiye edilen diğer bitkilerde uykusuzluk için öneriliyor bunu da belirtmek isterim yani göğüs büyüttüğü tespit edilmiş ama ilerde çok alımından kaynaklanabilecek kanser riskinden de bahsedilmiş
ABLALARIM Bİ CEVAP VERİN NOLUR..
ben şimdi yagsız krem bulamadım zaten maksat şerbetçi otunnu surmek deilmi ?
krem sadece kolaylaştırıo surmunu ben bunu suyuyla yapsam olmaz mı masaj şeklınde?
bu arada bunu ben kremle denedim gerçekten 1 gunde dolgunlaştı sonra alerji olunca bıaktım şimdi bşde öle denesem olurmuuuuuuu ? bide hayıt tohumu çayı içiorum adaçayı uykumu kaçırıo
benim karisim da cok civik oldu cunku hobi narli vucut losyonu kullandim.neyse ben once o sulu kismi süruorum sonra otlu kismi olabildiince sabitleyip ustune wc kagidi yerlestiriorum,kendimi mumyalar gibiama sabah heryer batmis oluo.napalim dayancaz artik:)ins.bu sefer işe yarar
yaaa benimde serbetci yapalı 2 ay baslıyo...bi ay bitti adetlerim çok düzenliydi hiç bişede olmadı ama bu ay adetm bitti bi gün sonra kanama basladı tekrar ilk gün çok sayılır bugün azaldı.....gerci kiksboksada 1 aydır gidiyorum ama...yoğun yorgunluk ve spor
doğrusu kafam karıstı yaaaa iyide büyümüştü yağlar otlarla.....ve diyorumki eğer serbetci dokunsa ilk aydan olmazmıydı......
paylasımların için çoooook tesekkür ediyorum....
uyuzluk tabiri bile hiç hoş değil bitanem askolsun sen biricik kankalarımızdan birisinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
meraba kızlar.uzun zamandır forumu takip ediyorum.dün gece üye oldum yattım yazmak şimd,ye kısmetmiş.ben oryantalis diye bir hap kullnıyordum,tamamen bitkisel.arkadaşlarımdaki etkilerini görünce kullanmaya karar vermitim ama 2. kutuda etkisini gösteren bir hap bu.gerçi kişiden kişiye de değişiyor,kimilerine 3. kutuda etkisini gösteriyormuş.hapı kullanalı 2 hafta oldu ve aynı amanda bu şerbetçi otunu da yaptım.hiç ölçmedim ama 75 beden sütyeni dolduramayan göğüslerim vardı,şuan ise 75 olmuyor.otu yapalı10 gün oldu.sadece 2 gün ara verdm,yni 8 güdür bu otu kulanıyrum.tabi bunun yanında çilek esansı da kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?