• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

Şerbetciot kozalağından eldeedilen kapsülün kadınların göğsünü (Memesini) büyütüğü tesbitedilmiştir. (Erdik Kapseln)Araştıma sonuclarına göre uyku verici özeliğinin olmadiği fakat dişilik hormonu östrojen gibi etki ettiği tesbitedilmiştir. Uzun süre şerbetciotu kozolakstresinden eldeedillen kapsül alınırsa göğüsleri (Memeyi) büyütür. Kansere sebep olan Nitrasaminleri birada olduğu gibi uzun süre bira içenlerin Kanser olabileceğini Prof.Dr.R.F.Weiß tesbitedilmiştir. (Weiß. 83)
Şerbetciot kozalağı toplayan kadınlarda hormon bozuklukları ortaya çıkar ve adetlerinde düzensizlikler olur. Ayrıca kusma, ateş, terleme, nefesdarlığı (dyspnea), kalpatışlarında yavaşlama (bradycadia) ve allerjiye sebep olabilir. Bu nedenle Şerbetciot kozalağı yerine yantesiri olmaya ve daha tesirli olan kediotkökü-, oğulotyaprağı-, çarkıfelekotu-, lavanta çiçeği preparatları veya Gökçek İksiri kulanılması daha uygundur. kızlar arştırmalarımda bu bilgilere ulaştım şerbetçiotunun yerine kullanılması tavsiye edilen diğer bitkilerde uykusuzluk için öneriliyor bunu da belirtmek isterim yani göğüs büyüttüğü tespit edilmiş ama ilerde çok alımından kaynaklanabilecek kanser riskinden de bahsedilmiş

:bbo::1no2:
Şerbetciot kozalağından eldeedilen kapsülün kadınların göğsünü (Memesini) büyütüğü tesbitedilmiştir. (Erdik Kapseln)Araştıma sonuclarına göre uyku verici özeliğinin olmadiği fakat dişilik hormonu östrojen gibi etki ettiği tesbitedilmiştir. Uzun süre şerbetciotu kozolakstresinden eldeedillen kapsül alınırsa göğüsleri (Memeyi) büyütür. Kansere sebep olan Nitrasaminleri birada olduğu gibi uzun süre bira içenlerin Kanser olabileceğini Prof.Dr.R.F.Weiß tesbitedilmiştir. (Weiß. 83)
Şerbetciot kozalağı toplayan kadınlarda hormon bozuklukları ortaya çıkar ve adetlerinde düzensizlikler olur. Ayrıca kusma, ateş, terleme, nefesdarlığı (dyspnea), kalpatışlarında yavaşlama (bradycadia) ve allerjiye sebep olabilir. Bu nedenle Şerbetciot kozalağı yerine yantesiri olmaya ve daha tesirli olan kediotkökü-, oğulotyaprağı-, çarkıfelekotu-, lavanta çiçeği preparatları veya Gökçek İksiri kulanılması daha uygundur. kızlar arştırmalarımda bu bilgilere ulaştım şerbetçiotunun yerine kullanılması tavsiye edilen diğer bitkilerde uykusuzluk için öneriliyor bunu da belirtmek isterim yani göğüs büyüttüğü tespit edilmiş ama ilerde çok alımından kaynaklanabilecek kanser riskinden de bahsedilmiş

ya 2 aylık kullanımdan da kanser olunur mu bilemiyorum ama inş kötü bişe olmaz ben dayanamıyorum bu haline artık bugün bu karışımı hazırlayıp yarın uygulayacagım

ABLALARIM Bİ CEVAP VERİN NOLUR..
ben şimdi yagsız krem bulamadım zaten maksat şerbetçi otunnu surmek deilmi ?
krem sadece kolaylaştırıo surmunu ben bunu suyuyla yapsam olmaz mı masaj şeklınde?
bu arada bunu ben kremle denedim gerçekten 1 gunde dolgunlaştı sonra alerji olunca bıaktım şimdi bşde öle denesem olurmuuuuuuu ? bide hayıt tohumu çayı içiorum adaçayı uykumu kaçırıo

bu biraz kafa karıştırıyor.östrojen alımı meme ve rahim kanseri için riskli.bu şekilde büyütüp sonrasında bi sorunlada karşılaşılabilir.yani en ufak bi kist bile büyütülebilir.adet düzensizlikleri mesela ufak da olsa yumurta atımı aksadığı için rahimde kist yapabiliyor.yani demek istediğim dikkatli olunmalı ne olur ne olmaz..yinede denemek lazım gibi geliyor...

ABLALARIM Bİ CEVAP VERİN NOLUR..
ben şimdi yagsız krem bulamadım zaten maksat şerbetçi otunnu surmek deilmi ?
krem sadece kolaylaştırıo surmunu ben bunu suyuyla yapsam olmaz mı masaj şeklınde?
bu arada bunu ben kremle denedim gerçekten 1 gunde dolgunlaştı sonra alerji olunca bıaktım şimdi bşde öle denesem olurmuuuuuuu ? bide hayıt tohumu çayı içiorum adaçayı uykumu kaçırıo

Kremle sürünce bile şerbetçi otu etrafa dökülüyo cnm. Kremsiz olsa hiç durmaz heralde. Bende bi süredir bıraktım. Havalar serinleyince kullanıcam.

introm merhaba. bende küçük göğüslerden sıkıntısı olan biriyim ve internette araştırırken bu konuları buldum. anlattığın gibi şerbetçi otunu aldım kaynattım ama içindeki su çok azdı. yanı 1/4 miktarda su kullandım. sonra krem koydum gerçi az geldi gözüme krem sonra karıştırınca farkettimki aslında dibinde birazcık su kalmış. karışım birazcık cıvık oldu. dün yaptım bugün uygulayacağım fakat adaçayında söle bi sorun yaşadım. cezvede suyla birlikte adaçayını kaynattım baya 2 dk kadar. sonra süzdüm. ama içemedim zehir gibi acı bi tadı vardı acaba onu kaynamış suya atıp sallama çay gibi 1-2 dk karıştırdıktan sonramı içicez. bide adaçayını günde bi defa içsem olurmu? sen 2 defa demişsin. birde adaçayı bitkisiyle göğüslere nasıl masaj yapıcaz yanı bildiğin ıslak ot onu göğüste tutmak mümkün değil. bende bitkide kalan suyla masaj yaptım. rica etsem konuyu biraz daha ayrıntılı bi şekilde anlatabilirmisin? uygulamam doğrumu yanlışmı bileyim. şimdiden teşekkür ler. iyi geceler.

arkadaşlar az önce şimdi sürdüm karışımı ama göğsümde hiç kalmadı ayağa kalkıp 2 adı atar atmaz hepsi yere döküldü :S bide söylendiği gibi çok çok çok hafif bi kaşıntı oldu ama oda fazla sürmedi oda 1 dk falan sürdü.

benim karisim da cok civik oldu cunku hobi narli vucut losyonu kullandim.neyse ben once o sulu kismi süruorum sonra otlu kismi olabildiince sabitleyip ustune wc kagidi yerlestiriorum,kendimi mumyalar gibi;)ama sabah heryer batmis oluo.napalim dayancaz artik:)ins.bu sefer işe yarar

meraba kızlar.uzun zamandır forumu takip ediyorum.dün gece üye oldum yattım yazmak şimd,ye kısmetmiş.ben oryantalis diye bir hap kullnıyordum,tamamen bitkisel.arkadaşlarımdaki etkilerini görünce kullanmaya karar vermitim ama 2. kutuda etkisini gösteren bir hap bu.gerçi kişiden kişiye de değişiyor,kimilerine 3. kutuda etkisini gösteriyormuş.hapı kullanalı 2 hafta oldu ve aynı amanda bu şerbetçi otunu da yaptım.hiç ölçmedim ama 75 beden sütyeni dolduramayan göğüslerim vardı,şuan ise 75 olmuyor.otu yapalı10 gün oldu.sadece 2 gün ara verdm,yni 8 güdür bu otu kulanıyrum.tabi bunun yanında çilek esansı da kullandım

benim karisim da cok civik oldu cunku hobi narli vucut losyonu kullandim.neyse ben once o sulu kismi süruorum sonra otlu kismi olabildiince sabitleyip ustune wc kagidi yerlestiriorum,kendimi mumyalar gibi;)ama sabah heryer batmis oluo.napalim dayancaz artik:)ins.bu sefer işe yarar

cnm benim de ilk gün her yer battı. 2. günü ise eski bir çarşaf yaydım yatağa ve öyle uyudum.çarşaftakiotları sikeleyip yıkayıp ertesi gün tekrar onu kullandım.bir de öyle deneyin.çünkü otların sabit kalması mümkün değil

yaaa benimde serbetci yapalı 2 ay baslıyo...bi ay bitti adetlerim çok düzenliydi hiç bişede olmadı ama bu ay adetm bitti bi gün sonra kanama basladı tekrar ilk gün çok sayılır bugün azaldı.....gerci kiksboksada 1 aydır gidiyorum ama...yoğun yorgunluk ve spor
doğrusu kafam karıstı yaaaa iyide büyümüştü yağlar otlarla.....ve diyorumki eğer serbetci dokunsa ilk aydan olmazmıydı......
paylasımların için çoooook tesekkür ediyorum....
uyuzluk tabiri bile hiç hoş değil bitanem askolsun sen biricik kankalarımızdan birisinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

arkadaşlar 400 küsür sayfadır okuyorum, önce okuyup sonra bitirince yazarım dedim ama, farkedenleri görünce yazayım dedim, dahiliyeci bir arkadaşıma sordum ben bu iksiri, şerbetçiotu için çok güçlü bir östrojen preparatı, adaçayı için ise kesinlikle bilinçsizce kullanılmaması gereken bir ot dedi. şerbetçiotu özellkle kist falan olanlar varsa kullanılmaması gereken bişeymiş, adaçayını da bırakın hamile kalmayı kadın veya erkek farketmez hamilelik düşünen hiçkimsenin kullanmamsı gerektiğini söyledi. boynum bükük başka çareler arıyorum şimdi ama :( 30 lu yaşlarda ve kist sahibi biri olarak sanırım bitkisel olayım bitmiştir.bilmiyorumkismile

tesadüf eseri bu konuya rastladım ve büyülenip hemen üye oldum:)
bu tarz konuları her zaman takip ediyordum ama hiçbir zaman icraata dökememiştim.
dün şerbetçi otunu edindim ben de ve bir tutam kaynattım. aynen bahsedildiği gibi 1/3 oranında su ilave ettim. çıkan su da yeterli gözüktü gözüme. arko krem (işe yaramadığı yazılmış ama o an elimde mevcut bir tek arko krem vardı) ile karışımımı hazırladım ve dinlendirdim. bu gece itibariyle kullanmaya başlayacağım.
gelelim bana, 20 yaşındayım, göğüs ölçüm ise 75 B. eğer etkili olursa gerçekten çok sevinicem, gözlemlerimi de burada paylaşmayı planlıyorum. tecrübeli arkadaşlar da bana tavsiyelerde bulunmak isterlerse çok mutlu olurum. umarım herkeste işe yarar. olumunekankayizsmile

meraba kızlar.uzun zamandır forumu takip ediyorum.dün gece üye oldum yattım yazmak şimd,ye kısmetmiş.ben oryantalis diye bir hap kullnıyordum,tamamen bitkisel.arkadaşlarımdaki etkilerini görünce kullanmaya karar vermitim ama 2. kutuda etkisini gösteren bir hap bu.gerçi kişiden kişiye de değişiyor,kimilerine 3. kutuda etkisini gösteriyormuş.hapı kullanalı 2 hafta oldu ve aynı amanda bu şerbetçi otunu da yaptım.hiç ölçmedim ama 75 beden sütyeni dolduramayan göğüslerim vardı,şuan ise 75 olmuyor.otu yapalı10 gün oldu.sadece 2 gün ara verdm,yni 8 güdür bu otu kulanıyrum.tabi bunun yanında çilek esansı da kullandım

bende oryantalis siparişi verdim yarın elimde olacak inş. sana bişey sormak istiyorum arkadaşlarımdaki etkilerinden sonra almaya karar verdim diyosun. ne kadar büyüme oldu arkadaşlarında biliyo musun? sadece dolgunluk mu verdi yoksa bariz bi şekilde büyüme sağladı mı????

hayallerım suya dustu...:( yan etkılerı kotu bunyem zaten zayıf deneyecektım ama yazıyı okuyunca vazgectım..

bbn bişe yapamadm hc gögüs bytmk ugruna baslayamıorum dgru yöntemi bulup 75 b yi tam dolduruo gögslerm yasmda 19. ayrıca suna dumankaynın yöntmyle bnu kulancgm dha etkli olblr..

946f4830e4d37e7dc7cab2a61c0f7f5f_1279536281.jpg

sonraki resimdeki gibi olsa, oh ne alaaaa
geli$meleri yazin kizlar, uzun suredir taip ediyorum bu topigi
ama serbetci otu nda, ostrojen oldugu icin korkuyorum acikcasi

kizlar benimki bu boyuta,
75 B benim memisler, 80 C olsa keske
daha buyuk olsun istiyorum, buyuk gogusleri cok seviyorum valla
kiskaniyorum arkadaslarimi

bse3.gif

Back