Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

kızlar ben başladımm bugün 3. günüm olucak ama kremi kullananlar kaşıntı oluyo falan demiş bende hiç öyle bi etki yok yoksa daha çokmu erken :/

Ben 16yaşındayım küç kullanıyorum 3haftadır hiç bi etkisi olmadı, küçün hava almaması falan mı lazım? ben öğütülmemiş kullanıyorum kıtır kıtır yiyorum, ne dolgunlaşma nede büyüme var yardımcı olur musunuz bu yöntem işe yarar mı peki?

hangi kremi kullandın cnm??????????

Bu konunun altında yer alan konu etiketleri kısmında "umudumuz track, track büyüt memişlerimizi" tarzında bizlerle dalga geçen pek çok söz var.Bu uygulamayı asla yapmayın.Anladığım kadarıyla bir erkek arkadaş siteyi keşfetmiş ve bizlerle dalga geçmek istemiş.Sakın bu yöntemi uygulayıp da kendinizi tehlikeye atmayın kızlar.. :2:

yaa cnm ciddi misin seeen ???????????????????

canım bu konu yalan olsa 400 küsür sayfaya kadar gelir miydi ? işe yarıyo diyenlerin hepsi mi erkek. lütfen emin olduğunuz konularda yorum yapın

dün akşam gittim aldım şerbetçi otunu ama kremlemeden kaynatıp sürdüm ve ağrı oluştu göğsümde. hergün deneyecem bakalım.krem işi bana çok uzun geldi önemliolan şerbetçi otunu sürmek diye düşündüm. gelişmeleri yazarım kızlar.

daha öncede yazdım ama cevap veren olmadı konuyu açanlar falan bi ilgilenebilirmi ? ben kullanmaya başladım ama kaşıntı falan olmuyo 1 haftayı geçti başlayalı..

ben de görmedim ve adet günümü geciktirdi..hemeen braktım (

şerbetçiotlu kremi kullanalı 15gün oldu. büyüme çok bariz olmadı ama biraz toparlandı gibi.ilk günler ölçmedimo yüzden büyüme oldumu kaç santim oldu ondan tam emin değilim.ama şuda önemli daha öncede bu siteden farklı birçok yollar deneyip olumlu sonuç alamamıştım.bu kremi kullandığımın ikinci günü göğsümde ağrı ve kaşınmalar başladı.konuyu açan arkadaşın dediği 2güne 1santim olayı ilerleyen günlerdemi olacak acaba.büyük bir ümitle devam edecem olumlu sonuç alacağıma inanıyorum inşlh.adaçayını çokda düzenli kullanamıyorum acaba oda etki edrmi hızlı büyümesini.konuyu açan arkadaşada teşekkürler faydalı olduğuna inanıyorum

arkadaşlar,admin biri bana cvp versin ben şerbetçiotu tarifine bugün başladım.dediğiniz üzre yaptım.ne kaşıntı ne bişe hçbi etkileşim olmadı.etkileri nezamandan sora görmeye başlıyoruz?

benim ikinci gün ağrı ve aşınma olmuştu göğüslerimde bazılarında ise 3gün olmuş. ilk günler gözle görülür bir fark olmasada ilerleyen günlerde dolgunluk oluyor. umarım iyi sonuç alırız

teşekkür ederim bilgi için... gelişmeleri yazıcam.buarada dermokil bulamadım.ama eczaneye sordum yağsız el kremi die.ne yapıcağımıda anlattım.oda bana dediki.dermo kil daha çok kozmetik olduğundan biz satmıyoruz.üstelik cildinin alerjiside olabilir dedi.bana yağsız kokusuz su bazlı bi krem verdi.tahminim kremi sadece,otu kolay sürebilmek için kullanıyoruz.kremin etkiyi azaltma gbi bişiyi olmaz dimi.aldığım kremde kozmetik içermio ve cilde yararlı...

bende dermokil bulamamıştım ipek almıştım. dermokil aldım ama henüz denemedim. bende çok iyi bilmiyorum ama aynı mantıkla düşünüpte aldım maksat otun iyi emilimini sağlamaktır heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…