Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

Selam Introm Track ,
Paylaşımın için çok teşekkürler, bu yöntemin yaşla ilgisi var mıdır acaba? Walla bende aynı dertten muzdaribim. 74 lüyüm etili olurmu ne dersin denesem mi?

ne güzeel, canım yaşın kaç peki?
acaba yaşla etkisi arasında bi ters orantı var mı

herkese merhaba şekerler uzun zamandır sizi takip ediyorum ancak bugün kayıt oldum ve deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum neyse lafı uzatmadan konuya giriyim
yaklaşık 2 aydır bende şerbetçiotu kreminden kullanıyorum 6cm fark oldu bu iki ay içerisinde yaklaşık 15 gün kadar ara verdim herhangi bi küçülme falan olmadı şuan devam ediyorum ama bi sorunum var kremi sürdükten sonra streçle sarıyorum havalar soğukken bi sorun yoktu şimdi ise sıcaklar başladı dolayısıyla bende terlemeye başladım ve terlediğim zaman küçülme oluyor siz nasıl yapıyorssunuz bana yardımcı olursanız çok sevinirm

Selam Introm Track ,
Paylaşımın için çok teşekkürler, bu yöntemin yaşla ilgisi var mıdır acaba? Walla bende aynı dertten muzdaribim. 74 lüyüm etili olurmu ne dersin denesem mi?

CAnım ben 80 liyim yapıyorum bişeyler sende dene biraz geç gelişim gösterir ama denemekte fayda war bende büyürler dene sen tatlım opuyorumnanaktan

birşey söylicem, benim şerbetçi otu karışımım (dermokille yaptım) çok iğrenç kokuyor, çok özür dilerim ama kusmuk gibi midem bulanıyor, zaten otlar da içinde güzel bi görüntü değil =))
annem yanlış ot almış olamaz değil mi =) sizinki de öyle mi

niye streçle sarıyosun...küçültür ozaman...sürdüğün krem inceltici etkisi yapar..streçle sarma sakın...penye giy sadece...hazır büyütmüşsün küçülüverir hemen..zaten sıcak havalar..

niye streçle sarıyosun...küçültür ozaman...sürdüğün krem inceltici etkisi yapar..streçle sarma sakın...penye giy sadece...hazır büyütmüşsün küçülüverir hemen..zaten sıcak havalar..

bulaşınca etkisi olmaz diye öyle yapıyordum ama terlemeye başlayınca işler değiştiakannehir uzun bi süredir büyüyüp büyüyüp geri küçülüyorlar:1no2eki sarmayınca etkisi oluyor mu yatarken de sürüyor musun

floraa cnm 16 yasınyadım ama introm un sölediğine göre 31 yaşına kdar göğüs büyütülebiliomuş ben 2 haftadır kullanmıyorum ve hiçbir gerileme olmadı ..

ne güzel =) ben de17 yaşındayım. 3 gündür sabah aksam küç yiyorm günde 2 bardak adaçayı içiyorum, çörekotu yagıyla masaj yapıyorum ve serbetçi otu kullanıyorum
umarım umarıımm işe yarar çok istiyorumm mafoldumben

Ben de dün akşam bu karışımdan yaptım şerbetçi otunu kaynattım soğuduktan sonra otları sıkıp suyunu bıraktım sadece su biraz fazla mı ne oldu anlayamadım kremi bol koydum yağsız olarak hangi kremi kullanıyorsunuz ben yağsız krem diyince bebekler için yağsız losyon verdiler bana oda krem olmadığı için çok cıvık bende ewdeki normal vücut kremlerinden birini aldım birazdan ondan sıktım napımmm oldu gibi ama yağlı kremle oldu sizden ricam hangi marka krem kullanıyorsunuz

ben noutrogenanın yağsız el kremini kullandım umarım seninkinde de bi sorun çıkmaz canım zaten koyulaştırmak için kullanmışsın bi sorun yaratacağını sanmıyorum

asıl sarmazsan etki eder....ben gece yapıyodum zaten..adaçayımı içtikten bi saat sonra sürüyodum penye tarzı bi atletim var onu giyiyodum...bulaşıyo tabi atlete normal..sorun değil yani...vücut alıyo o kremi zaten...sabaha otlar kurumuş oluyo vücudunda...streçle sarılır mı ya gitti emeklerin...atleti giydin ya üstüne de kısa atletler oluyo ya onlardan giy...gece rahat uyursun hem iyice bulaşmaz...bi de ben her türlü denedim..en etkilisi bu...penye bişey giy üstüne de dağılmaması için bişey giy kısa atlet gibi...:1rolleyes:

yarar inş cnm etki gösterio ama ben ilerde kötü bişi olmasından krkuyorum sonucunda östrojen hormonu salgılatıyo en ufak bi ağrıda hemen işgilleniyorum
bu gece tekrar başlamayı düşünüyorum bakalım nolucak

nick_im cnm evet çok doru söylüyosun en güzeli yarım atlet bende yarım atlet kullanıyorum hem otlar dağalmıyoda göğsün emiyo kremi

slm arkadaşlar ben yeni üye oldum ama ne zamandır takip ediyordum ya anlamadığım bi konu var bu şerbetçi otu göğüsleri büyütüyor ama aynı zamanda kilo almamızıdamı sağlıyor gerçi çok zayıfım herkes biraz kilo al diyor ama ben memnunum halimden acaba kilo aldırmadan yapılan bi yöntemi yokmudur :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…