Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

Yok canım aldırmıyor dıştan kremi sürüyorsun aldırmaz karışımı uygulayabilirsin

tamam canım tşkler dün akşam başladım zaten uygulamaya ama karışımı sürdüm üzerine yarım atlet giydim dağılmasın diyede yapraklar durmuyor yine dağılıyor onun için ne yapmalıyım bilmiyorumkismile

ya bnm bi sorum daha olacaktı kullandığım yağsız krem mango mandalina özlü bu etki edermi yoksa sademi olması gerekiyor bunu kullandım ben hem kokusu güzel oluyo otun kokusu kalmıyor hoş bi kokusu var ama etkisini yitirmez inş bilmiyorumkismile

arka dove nivea gibi markaları kullanmayı tavsiye etmediler burda..bende gülçiçeğin kremini kullandım...otlar kuyruyup dağılıyo bu normal...vücut alıyo otların suyunu..dediğim gibi bu markaların dışında iyiymiş..kremin içeriğindeki özlerin önemi yok...farketmez yani....:1rolleyes:

ya ben arkonunkini kullandım etki etmezmi yani eğer etmiyecekse hemen değiştireyim boşuna zaman kaybetmiyeyim

ya arkadaşlar çok soru soruyorum ama lütfen bunuda cevaplarmısınız bugün kullanmaya başlayalı 3. gün oldu ne kaşınma ne sızı hiçbişey yok acaba kremden dolayımı diyorum arko kullandım eğer kremden dolayı etki etmeyecekse söylermisiniz hemen değiştireyim

kızlar göğüs altı üstü dediğiniz nedir yabilmiyorumkismile

canım göğüs üstü dediğimiz yer göğüsün ucu yani kahverengi bölgenin çevresi altıda göğüsümüzün hemen altı yani karınımızın en üst kısmı aradaki farkta senin göğüs ölçün oluyor yerimseniben

ben yapamıyorum çok zahmetli bu iş, ailemle kalıyorum hatta odamı abimle paylaşıyorum. Otun yaprakları durmuyor her tarafa dökülüyor sabah kalktığımda yatağım ot oluyo banyoda gidip dökmeye çalışmak filan,, bu otları ezip kçüçük parçalar yapsak peeling kremleri gibi olsa yani olmaz mı?

Dün geceki uygulamayla birlikte 10 gün oldu.Fakat ne gözle görülür ne de ölçüde fark edilir bir değişiklik yok.Kaşıntı ve göğüs uçlarımda hassasiyet var 2.günden beri ama onu da otların tüm gece temasına bağlıyorum.
Şerbetçi otunu tarife uygun halde küre çevirdim, adaçayını da aynı belirten aralık ve miktarlarda kullanıp ardından önce suyu ve sonra otlarıyla masaj da yapıyorum.
Banyoda kullandığım liften sabuna kadar herşey doğal ve duş aldıktan sonra kakao ve çilek yağıyla masaj da yapıyorum ama 1 mm oynama bile yok !

Devam etmeli miyim sizce? Yoksa başka bi yöntem mi denemeliyim? senağlama

bence etmelisin cnm moralini bozma.. herkeste etki suresi farkli cnku . ben 1 ay snra gordum degisimi boshayallersmile istikrar diyorum!! guclubacismile

tatlılarım kusuruma bakmayın nolur müzik çalışmalarım dolayısıyla siteye gelemiyorum beste satma hazırlığındayım ve zor bir dönem idare edersiniz beni umarım sorusu olan varsa alıyım

kızlar aranızda hormon testi yaptıran var mı? Mesela hormonlarımız iyi çalışmıyor, belki doktorun verdiği ilaçlarla göğüslerimiz büyür , olabilir mi? Böyle birşey deneyen var MI?

Merhaba Bayanlar; ben bu karısımı kullandım adaçayını bı kere içtim ama düzenlı olarak her aksam önce çörek otu yagı ıle masaj yapıyorum daha sonra bu kremle masaj yaparak yatıyorum kokuya da alistım çok rahatsız etmıyor. 3 cm büyümüş bu hali bile beni mutlu etti . arada da buz masajı yapıyorum (daha güzel göründükleri kesin zaten ilk haline göre) henuz 12 gundur yapıyorum ama 3 ay en az yapılması gerktıgını duymustum. Egzersız yapmanında cok faydalı oldugunu biliyorum vaktı olana tabı :)..uzun suredır takıp edıyorum sıteyı ama faydasını gorunce paylasmak ıstesım :) herkese iyi geceler ..

kızlarrr yardım.. şerbetçi otum, kremim tamamdır yarına hazır olucak karşımım ama bu akşamdan adaçayına başlamak istemiştim, bi baktım ki evde dolu ıhlamur var ama adaçayı yok :çok üzgünüm: olmadı yarn alırım adaçayı ama ıhlamur da aynı etkiyi gösterir mi ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…