- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #4.801
slm arkadaşlar ben yeni üye oldum ama ne zamandır takip ediyordum ya anlamadığım bi konu var bu şerbetçi otu göğüsleri büyütüyor ama aynı zamanda kilo almamızıdamı sağlıyor gerçi çok zayıfım herkes biraz kilo al diyor ama ben memnunum halimden acaba kilo aldırmadan yapılan bi yöntemi yokmudur :kedi:
ya bnm bi sorum daha olacaktı kullandığım yağsız krem mango mandalina özlü bu etki edermi yoksa sademi olması gerekiyor bunu kullandım ben hem kokusu güzel oluyo otun kokusu kalmıyor hoş bi kokusu var ama etkisini yitirmez inş bilmiyorumkismile
sabah kalktıgınızda hala kremli oluyor değil mi ?
kızlar göğüs altı üstü dediğiniz nedir yabilmiyorumkismile
Dün geceki uygulamayla birlikte 10 gün oldu.Fakat ne gözle görülür ne de ölçüde fark edilir bir değişiklik yok.Kaşıntı ve göğüs uçlarımda hassasiyet var 2.günden beri ama onu da otların tüm gece temasına bağlıyorum.
Şerbetçi otunu tarife uygun halde küre çevirdim, adaçayını da aynı belirten aralık ve miktarlarda kullanıp ardından önce suyu ve sonra otlarıyla masaj da yapıyorum.
Banyoda kullandığım liften sabuna kadar herşey doğal ve duş aldıktan sonra kakao ve çilek yağıyla masaj da yapıyorum ama 1 mm oynama bile yok !
Devam etmeli miyim sizce? Yoksa başka bi yöntem mi denemeliyim? senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?