Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

canım cok tesekkurler
dermokıl yerıne herhangı bı krem kullansak?
bende krem cok bır de dermokılı almıyım dıyorum

dadlım yağsız krem diyolar ama ben emin olmak için dermokil aldım...elindeki krem yağsız bir krem ise dene....dove ile olmuyo diyorlardı ama ben kullanmadıgım için yanlış yönlendirmek istemem...dermokili 5 ytl ye almıstım...istersen riske atma dermokil al...

kızlar ben 2 hafta filan çörekotu yağı yaptım en aaz 2 hafta şerbetçi otu bu arada adaçayı da içtim küç de yedim... hiç bir değişklik olmadı hafif dolgnluk ve o da geçti şimdi....

çörekotu yağını bir ay kullandım (boşluklar oldu elbet)ama hiç bir etki yapmadı.... dierleri de hiç etki yapıyormuş gibi gelmiyor...

Arkadaşlar merhaba, ben bu konuyu epey vakittir uzaktan izliyorum. Aynı dertten muzdaribiz diyebilirim.Burada bahsedilen şeyleri 1 aya yakın bir zaman denedim fakat olumsuz sonuçlandı. Birincisi bahsedilen kremli karışım deri altında birikme yapıyor bunu hemen farketmeyebilirsiniz fakat olduğuna eminim.Bu birikmenin ilerde kist oluşumu yapmayacağını kimse garanti edemez sanırım. İntrom un yaşadığı olumlu gelişmeyi bu kürden ziyade yaşına bağlı doğal bir gelişim olarak nitelemek bana daha doğru geliyor. Yani yaşı bu büyüme için müsait. Bu uygulamanın da faydası olmuş olabilir fakat genetik kodunuzun dşına çıkmak çok kolay olmasa gerek. Amacım bu kürü kötülemek değil arkadaşlar fakat şunu söylemiliyim ki bence küçük göğüslü iseniz ilk önce bedeninizdeki diğer tuhaflıkları da gözlemleyin .Örneğin sırt ve kollarda sivilce, aşırı ağrılı adet, çene bölgesi ve muhtelif yerlerde aşırı tüylenme gibi belirtileriniz de varsa muhtemelen siz de hormon bozukluğu mevcuttur. Nacizane tavsiyem bir kadın doğum uzmanına giderek hormon testi yaptırmanızdır. Ben bu yolu denedim, doktor küçük bir dengesizlik olduğunu belirtti ve bir ilaç verdi. Bahsettiğim şikayetlerim geçti ve göğüslerim tam bir beden büyüdü. Şifalı otlar elbette faydalı fakat ben önce bu yolu bir denemenizde yarar var diyorum.

Bende tam bir aydır küçü kullandım ve çörek otu yagı ile masaj yaptım...hiç bi değişiklik olmadı (( artık vazgeçiçem olmuyo işte büyümüyo...başaran arkadaşlar adına çok sevindim ama bünyeden bünyeye hormandon hormona fark var demekki ((

merhaba, daha dün bu şerbetçiotunu denemeye başladım. Öncelikle cıvık yaptım bunu kabul ediyorum yeni baştan yapıcam fakat benim sorunum adaçayıyla:/ çok kötü şekilde midemi bulandırıyo ve içemiyorum dolayısıyla, yapraklarıyla masaj yapmayıysa hiç anlayamadım yapamıyorum olmuyo yani. ben bunun normal poşet çayını alsam olmaz mı? bi de karışım için ot- su ayarını söleseniz.. tatile çıkmama 1aydan az bi zaman kaldı ve ben bu tatilimi artık rahat geçirmek istiyorum. Kullanmış ve sonuç almış birisi bana cevap yazabilir mi?

bende 1.5-2 haftadır kullanıyorum şerbetçi otunu ve adaçayını göğüslerim çok ayrıktı aslında normal büyüklükteler ama ayrık olduğu için küçük duruyodular yavaş yavaş toparlanmaya başladılar ve 3 cm büyüdüler ..:dance::dance:

arkadaşlar lütfen böyle saçma tariflerle insanların umutlarıyla oynamayın denendi ve hiçbir işe yaramıyor maalesef bunun tek çaresi estetik operasyon onada gücümüz yetmiyor

önceden olumsuz yorum yazanlara sinir olurdum ama gerçekten denedim hiç bir işe yaramıyor hemde 4 ay düzenli olarak..sanırım tek çare estetik

ya bende içemiyorum hiç birşey şerbetci otu kremi diyolar kür mü küç mü bişeyler ama kafam allak bullak oldu adam akllı ewde yapabileceğim bi krem falan var mı?bişeyler yazın ...çörek otu yagına basladım buarada...

kızlar bir dönem bende denemiştim gerçekten kullanınca dolgunluk oldu şiştikçe ağrıdı o hali bile çok güzeldi ama bırakınca geçti hatta bıraktıjtan 1-2 gün sonra yumuşadılar çok korktum eski haline gelmiyecek diye neyseki toparlandı varsın küçük olsun en azından dikler bari açıkçası ben denediğime pişman olmuştum

bu arada ben bu şekilde yazdım ama uzun süre kullanmadım belkide etkisni arkadaşların dediği gibi uzun sürede gösteriyordur ama ben korktum devam etmedim

benim bir ay doldu...büyüdü biraz..memnunum...ama hareket yaptım ben hep...duştan sonra soğuk suyla masaj yaptım...suyu aldım avucuma ve göğüslere hafif vurdum...buz gibi olana kadar yaptım..ne kadar etkili ya...ablam hep böle yapıyo benim...ondan öğrendim ben de...

Herkese selam,
Yaklaşık bir aydır takip ediyorum bu forumu; dogal yöntemlerle gögüs büyütme tek takip konum diyebilirim.
Bir kaç ay öncesinde, gögüs bölgesine takılan titreşimli bir kemer aldım. yanında hediye olarakda şu bilindik markalardan birinin (deowell! ) gögüs büyütücü bantı hediye gelmişti.
Olabildigince düzenli bir şekilde(1 aya yakın) bu kemeri kullandım, fakat oldukça sesli çalışmasından ötürü çok pratik gelmedi bana, faydasını da görmediğimi farkedip kullanmayı kestim.
Son 2 kaftadır gögüs büyütücü bantla beraber, bu konu başlığını yazan arkadaşın şerbetçi otuyla yaptıgı kremi uyguladım. Bantı kullanmaya halen devam ediyorum ancak kremi kullanmayı kestim. Gögüs bölgesinde cok fazla kaşıntı yapıyodu, küçük sivilce gibi kızarıklıklar çıktı, halen de gecmedi, iz kaldı diyebilirim. Herhangi bir değişim görmediğim gibi bide bu kızarıklıklarda cabası oldu. 1 ay deneyip yorum yapmak isterdim ama, kullanmayı kesmek zorunda kaldım.
Bantla ilgili de şimdiye kadar bir fayda gözlemleyemedim malesef, ama bitene kadar devam edeceğim, son bir buçuk haftası kaldı zaten bitmesi için. Bunun yanısıra çörekotuyla akşamları ve sabahları masaj yapıyorum yine bir süredir.
Böyle uğraşlar içine girip insan netice alamayınca canı sıkılıyo ve takıntı haline geliyo bir süre sonra. Ayrıca benim gibi, bir şeyleri deneyip, olumlu sonuç alamayan ve neticesinde olumsuz yorumlar yazanlara gıcık oluyo insan ama napıyım:sm_confused: yine de paylaşmak istedim, sonradan benim gibi neticeler alıp keyfiniz kaçmasın diye.
Vücudun her bölgesinde olumlu netice(selülitle savaş, vücut şekillendirme) veren en pratik yöntem kan dolaşımını hızlandırmak gibi görünüyor(masaj olabilir, duşta yapacağınız sıcak-soguk-sıcak su uygulaması vs). Bu yöntemin gögüs bölgesinde de işe yarayacağı mantıgındayım, o yüzden şimdiki tek uğraşım bitkisel yaglarla sabah akşam masaj yapmak.

kolay gelsin herkese

benim de kırmızılık oldu şerbetçi otunu sürünce..otlar kuruyunca gece sürtüyo ondan yapıyo o kırmızılığı...ben de ilk görünce korktum sonra forumda okurken arkadaşın birinde de böyle olmuş bephantene sürmüş geçmiş..ben de sürdüm ogün ve ertesi gün geçmişti kırmızılıklar...yani sözün özü bephantene krem sür...yerimseniben krem olanını sür ama...merhem vs diye çeşitleri var çünkü...
sıcak-soğuk gerçekten çok işe yarıyo...en azından diri tutar dimi:jeyyar:
mersin yağı kullan o da etkili..hem ferah kokuyo......buyrunnnnnnnnn

mrb herkese =) bikaç gündür okuyorum ve sonunda demin otu kaynatıp dermokille karıştırdım, otu da koyucaktık değil mi? çok iğrenç gözüküyor nasıl sürerim ben onu =/

cevabımı önden almışımm =) umarım işe yarar =)boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…