- 25 Mart 2010
- 4.203
- 3.017
- 133
- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #4.741
IntromTrak ya benim bi yiğenm var 19 yaşında oda senin bu karışımı yapsa işe yararmı yada zararlı olurmu kıza onun boyu 1.70 tam destekli 70 kullanıyo yazık çok bunalımda ne önerirsin tek ıntromtrak değil kızlar siz ne önerirsinz kızcağıza yazarsanız buraya çoook çook sevinirimopuyorumnanaktan
Aaahh ahh masaj yapacak birşey olsa yapıcamda.Masajı nasıl yapıcam ovalıyıversem olur mu:))
benimki biraz cıvık olduda robotta çeksem katılaşır mı yoksa dahada mı cıvır dün sürdüm ama
katılaşırrrrrrrrrr hem de baya fark ediyor. çek mutlaka
ya bende bi ara yapmıştım şerbetçi otu karışımını faydasını gördüm aslında ama üşengeçlikten bırakmıştım şimdi yeniden başlıcam aktardan melek otu onu da mı katsam acaba kreme ama nası koyacagımı bilemedim sizce napıyım kızlar
arkadaşlar ben bu kullandıklarımın sonucunu almaya başladım benim gögüslerim 76 cm üstten...ama hastalıgım döneminde 77 olur....hastalıgım bitti ve su an 78 cm geliyor bu 2 cm büyüme oldu demek hehehehe ki ben 29 yasındayım birde büyüme geç olur diyolardı çok mutluuyum yaa :) 1,5 haftadır bu işle ilgileniyorum...küç yiyorum adaçayı içiyorum sabahları çörek otuyla masaj yapıyorum akşamlarıda öyle..yatarkende şerbetçiotunu sürüyorum..sabah kalkıyorum zaten otlar kurumuş oluyor silkeliyorum elimle iyice temizledikten sona 5 dk tekrar masaj yapıyorum..doğru işeee:)))
RoJ€k-t€;12644492 .!.:canım şunları bi ayrıntılı anlatır mısın yaw??
ben ilk küç ( kara üzüm çekirdeği tozu) ile başladım..sabah ve akşam birer kaşık su ile içiyorum...akşam eve gidince önce çörek otu yagı ile bir güzel masaj yapıyorum 5 er dk. her ikisinede....akşam yatmaya yakın hazırladıgım şerbetçiotunu bir güzel gögsülerime yayıyorum....sona bir atlet giyiyorum üzeirne öle yatıyorum...sabah kalktıgımda zaten otlar kurumus oluyor onları elimle silkeliyorum....tekrar masaj yapıyorum çörek otuyla...her gün bu şekilde oluyor...:) deneyin özeliikle şerbetçi otunu mutlaka yapın...zemuszemus
azrass serbetciotunu nasıl hazırlıyorsun bır de kaca aldın
her yerde bulunuyor mu?
RoJ€k-t€;12680975 .!.:heh şimdi oldu :) çooooook teşekkür ederim :))
Cnm 5 ytl lik aldım ben aktardan bir poşet dolusu oldu uzun süre gider ( bulması kolay bütün aktarlarda var)
Hazırlanısına gelince ben göz karar ayarladım...5 kaşık şerbetçiotunu içine bir fincandan biraz az su koydum....ateşte 10 dk kaynattım fokurdamaya başlayınca altını söndürüp 10 dk beklemeye aldım...bekleme süresi geçince bir yogut kasesinin içinde 150 ml kremi (dermokil) boşalttım...şerbetçi otunun suyunu bir bardaga aldım...önce otları karıştırdım...karsımın durumuna göre çok cıvışlamaması için ayrıdıgım şerbetçiotunun suyunu yavaş yavaş ilave ederek karıstırdım...lapa haline gelincede agzını kapatım 1 gün beklemeye aldım...sonada kullanmaya başladım...akşamları sürüyorum...yatıyorum..uyusunda büyüsün diyorum hehehehehe olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?