Herkese selam,
Yaklaşık bir aydır takip ediyorum bu forumu; dogal yöntemlerle gögüs büyütme tek takip konum diyebilirim.
Bir kaç ay öncesinde, gögüs bölgesine takılan titreşimli bir kemer aldım. yanında hediye olarakda şu bilindik markalardan birinin (deowell! ) gögüs büyütücü bantı hediye gelmişti.
Olabildigince düzenli bir şekilde(1 aya yakın) bu kemeri kullandım, fakat oldukça sesli çalışmasından ötürü çok pratik gelmedi bana, faydasını da görmediğimi farkedip kullanmayı kestim.
Son 2 kaftadır gögüs büyütücü bantla beraber, bu konu başlığını yazan arkadaşın şerbetçi otuyla yaptıgı kremi uyguladım. Bantı kullanmaya halen devam ediyorum ancak kremi kullanmayı kestim. Gögüs bölgesinde cok fazla kaşıntı yapıyodu, küçük sivilce gibi kızarıklıklar çıktı, halen de gecmedi, iz kaldı diyebilirim. Herhangi bir değişim görmediğim gibi bide bu kızarıklıklarda cabası oldu. 1 ay deneyip yorum yapmak isterdim ama, kullanmayı kesmek zorunda kaldım.
Bantla ilgili de şimdiye kadar bir fayda gözlemleyemedim malesef, ama bitene kadar devam edeceğim, son bir buçuk haftası kaldı zaten bitmesi için. Bunun yanısıra çörekotuyla akşamları ve sabahları masaj yapıyorum yine bir süredir.
Böyle uğraşlar içine girip insan netice alamayınca canı sıkılıyo ve takıntı haline geliyo bir süre sonra. Ayrıca benim gibi, bir şeyleri deneyip, olumlu sonuç alamayan ve neticesinde olumsuz yorumlar yazanlara gıcık oluyo insan ama napıyım:sm_confused: yine de paylaşmak istedim, sonradan benim gibi neticeler alıp keyfiniz kaçmasın diye.
Vücudun her bölgesinde olumlu netice(selülitle savaş, vücut şekillendirme) veren en pratik yöntem kan dolaşımını hızlandırmak gibi görünüyor(masaj olabilir, duşta yapacağınız sıcak-soguk-sıcak su uygulaması vs). Bu yöntemin gögüs bölgesinde de işe yarayacağı mantıgındayım, o yüzden şimdiki tek uğraşım bitkisel yaglarla sabah akşam masaj yapmak.
kolay gelsin herkese