• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

mersini gunduz suruyormm kremı ıse gece yatmadan once..ama uyarını kesınlkle dkkate alıcammmm,mersın surmıyım ozmnn tskk ederımmm Şeniz

;) aman amaan...hiçbirimize bişey olmasın şu büyütme işlemi sürecinde...ben de okudum okudum gaza geldim hepsini yapayım derkeeeenn...:):) inşallah güzel sonuçlar alırsın..he bi de buz masajı yap çook etkili...büyürken sarkma falan olmasın diye yapıyorum ben...

;) aman amaan...hiçbirimize bişey olmasın şu büyütme işlemi sürecinde...ben de okudum okudum gaza geldim hepsini yapayım derkeeeenn...:):) inşallah güzel sonuçlar alırsın..he bi de buz masajı yap çook etkili...büyürken sarkma falan olmasın diye yapıyorum ben...

resmennnnnnn kcuulmuslerrrr..suan ınanamadımmm galba soledıgınden kaynaklandı mersın yagı we krem kuculttmuss ılk dun olctummm 81dı sımdı olcuyorm 78 cıkıyo ust.... ınanmıyorm benneyaptımki canım buzz msjıı nasıl yapılıyor???

malzamalarim hazır ama burdan bulduğum 5 günde 5 kilo diyetini yapıyorum şuan bugün 2. günüm biter bitmez başlıcam işlemeaklinialirimsmile

resmennnnnnn kcuulmuslerrrr..suan ınanamadımmm galba soledıgınden kaynaklandı mersın yagı we krem kuculttmuss ılk dun olctummm 81dı sımdı olcuyorm 78 cıkıyo ust.... ınanmıyorm benneyaptımki canım buzz msjıı nasıl yapılıyor???

bende küçülme olmadı ama yara oldu:( ben epilasyon aletinin yanında verilen jel gibi bişey var onla yapıyorum..sende o yoksa poşetin içine su koyup dolaba koy buz olunca poşetin üstüne ince bi havlu sar..

göğsün altından (koltuk altından) ortasından ve üstünden sür buzu...sonra sağ elini sol göğsüne saat yönünde oval hareketle masaj yap...diğerini de saat yönünün tersi şeklinde masaj yap..30sn kadar yap..sonra tekrar buzu sür tekrar masajı yap...kan dolaşımını hızlandırdığı için diri oluyo..ben böyle yapıyorum...buzu fazla bastırmana gerek yok...hadi kolay gelsin:)

bende küçülme olmadı ama yara oldu:( ben epilasyon aletinin yanında verilen jel gibi bişey var onla yapıyorum..sende o yoksa poşetin içine su koyup dolaba koy buz olunca poşetin üstüne ince bi havlu sar..

göğsün altından (koltuk altından) ortasından ve üstünden sür buzu...sonra sağ elini sol göğsüne saat yönünde oval hareketle masaj yap...diğerini de saat yönünün tersi şeklinde masaj yap..30sn kadar yap..sonra tekrar buzu sür tekrar masajı yap...kan dolaşımını hızlandırdığı için diri oluyo..ben böyle yapıyorum...buzu fazla bastırmana gerek yok...hadi kolay gelsin:)

yaa canım cok tskk ederım detylı anlatımınn için.... :emir_bebek:Şeniz

meerhaba kızlar,ben şerbetçi otunu 1haftadır yapıyorum dolgunlaştı gibi yalnız içine çörek otu yağı ve çemen tozu koydum sizce yanlışömı yaptım çok karıştırmakla???

benim malzemelerim hazır avonun el kremi var birde onu kullanmayı düşünüyorum.sürdükten sonra streç filme sarsam öyle giysem tşörtümü olur mu çok sayfa var ve geç açılıyor okuyamadım bütün yazıları kusura bakmayın

inş.kızlar tamam buldum streç film sarılıyormuş.ha birde avon kremle yapmasın bundan sonra yapacaklar cıvık oldu biraz ya

inş.kızlar tamam buldum streç film sarılıyormuş.ha birde avon kremle yapmasın bundan sonra yapacaklar cıvık oldu biraz ya

canımm benım bıldıgım goğüs kucultmek ıcın strec fılm kullanılıyorr, burda kullanılmayın denınmısss... genede sen bılırsın ama bn belırtmek ıstedım

Merhaba arkadaşlar bende bugün karışımı yaptım içine birazda çörekotu yağı koydum onunda faydalı olduğunu okumuştum neyse şimdi görüntü itibariyle az yoğurtlu ıspanak görüntüsü oluştu kıvamını tutturabilmişimdir inşallah.Bide kara üzüm çekirdeği aldım onu yemeye bugün başladım tadını kokusunu bilmeden yutuvereyim dedim ağzıma yapıştı kaldı:) sporda yapıcam başka ne yapabilirim?

Merhaba arkadaşlar bende bugün karışımı yaptım içine birazda çörekotu yağı koydum onunda faydalı olduğunu okumuştum neyse şimdi görüntü itibariyle az yoğurtlu ıspanak görüntüsü oluştu kıvamını tutturabilmişimdir inşallah.Bide kara üzüm çekirdeği aldım onu yemeye bugün başladım tadını kokusunu bilmeden yutuvereyim dedim ağzıma yapıştı kaldı:) sporda yapıcam başka ne yapabilirim?

cnm en önemlisi masaj yap

IntromTrak ya benim bi yiğenm var 19 yaşında oda senin bu karışımı yapsa işe yararmı yada zararlı olurmu kıza onun boyu 1.70 tam destekli 70 kullanıyo yazık çok bunalımda ne önerirsin tek ıntromtrak değil kızlar siz ne önerirsinz kızcağıza yazarsanız buraya çoook çook sevinirimopuyorumnanaktan

canım ne kadar süre kullanmştın?
ben de kullandım ama bayadır ara verdim çok zahmetli geliyordu soğukta dayanamadım die :hulya:
ölçmedim ama gelişme oldu.ama eminim 4cm deil aklinialirimsmile
gerileme olmadı çok şükür. tekrar başlamayı düşünüyorum ve ayrıca nisan 24te 20 yaşıma giriyorum ben de boshayallersmile

tatlım ben 1 ay kullandım sonrasında kaşımaktan herhalde ki göğüslerimde kuruma ve kızarıklık olduğunu farkettim biraz ara verdim düzeldi gerileme de olmadı şimdi yeniden başlayacağım karışıma kısmet olursa pazartesi günü hedefim şimdilik 95 aklinialirimsmile

Back