- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #4.701
kzlar bnde bu adacayı serbetcı otunu bisure once yaklasık 1 bucuk ay yaptm snra braktm we eskı halıne dondusmd yaza kdr tekrar baslasamı dıorm ama hem cok zahmetlı hmde braknca sonuo tkrar yaglardan bı fayda goren warmı? corekotunu denym dıorm smdi fisfisfis
nasıl eski haline döndü kız...düzenli yaptığın halde mi eski haline döndü???..e introm dedi ki geriye dönüş olmuyo,ne kadar olmasını istiyosanız o kadar süre kullanın ve biraz daha fazla zamanda yapın eskiye dönse bile çok küçülmez dedi..tereddüt ettim bak şimdi...
arkadaslar birsey danisacagim bende burda okuyunca aktardan serbetci otu aldım ancak o ot gibi bildiginiz, birde simdi bakıyorum kozalak ekstresi denilmiş aradaki fark nediryanlıs otu mu aldım? yardımcı olursanız cok sevinirim
canm ben 1 bck ay eksıksz yaptım ama snra sehr deısmem gerektı fln braktm öyle cddı bı sekılde ıse yarayan tek yontem bu onu solıeblrm cnku gozmle gordum cdden ıse yarıo ama ben braktktan snra eskı halıne dondu malesef belkıde 1 bucuk ay brakmak ıcın erkendr blmıyorm ama sen umudnu kaybetme daha uzun sure dewam edersen belkı kalıcı olurfisfisfis
beautygloss ben dee 19 yasımdayımm.... gelısme surecımızz dolduuu we bole kalıcaz dıee dusunuyordumm.. ama bazıları dıyor kı 20 22 yası arasında da buyumee olurmus.. belkı serbetcı otu bu surecı tetıkler... nasıll memnun musun dezavantajını gordun mu...kullanmaya baslamadan danısmakk ıstedım..umarım ıse yarar en kısa zaman da baslıycam..
tatlım benim göğüslerimde aşırı derecede kaşıntı yapmıştı alarji oldu diye düşündüm bıraktım 1 ay falan 84düm 88de kaldım gerileme olmadı şimdi tekrardan başladım canım bu arada ben mart 28inde 20me girdim :) öpüldün Şeniz
Canım ot aldığın doğrudur kozalak değil aldığın şerbetci otuysa doğrudur ufak yapraklı arada küçük sopacıklarda war doğrudur sen yap inş etkisini görürüsün canım
dün ilk uygulamamı yaptım.... sandıgım kadar cıvık olmamıs krem bıgun bekleyınce kendını baya toparlamıstı.. sabah kalktıgımda cok fazla dokulmustuu parca parca heryere bu bıraz sorun oldu ama napıyımmm artık katlandım hersabah nasıl temızlıycem blmıorm hadı suara tatldeyım ama okul baslayınca sorun olucak gıbı gozukuyo senağlama amaaa herseyee degerr cunnkuu 1gunde bıle gelısmee yasadım, kaşıntı bende de oldu ama o otlardan kaynaklanıyor. hangı otu koyarsanız koyun ole kasıntı yapıyor eger kasırsanızda wucudunuzu cızıp kızartıyor. ben kasındıgında elmle bastırıp hafıf hafıf ovuyorm bu cok ıyı gelıyor... ada çayı ve mersın yagıda kullanıyorm tabı şakkıdı adaçayını demlersenız cok acı oluyor bı kac yaprak sıcak suya atıp snra hemen cıkarınca daha hos bır tat bırakıyor en azından ıcılebılıyor... mersin yagının kokusa bukdr kotuu olmasaa hergun dus yapmama gerek kalmıycakk ama napalımmmmmm bu sonuca deger:teytey: Allah razı olsun herkesstenn
bu karışımla mersini aynı anda kullanma...ters tepebiliyo.ben de snein gibi yaptım mersini de kullandım yara çıktı..3 gün ara vermek zorunda kaldım..dikkatli ol daha beter olmasın ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?