• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

bilen biri yardım edebilirmi lütfen=(

yanlış yapmışsın canım tekrarlıyayım

150 ml kerem için
8 kaşık ot 5-6 kaşık suyla beraber kısık ateşte 2-3 dakika kaynatıcaksın ot we suyu
10 dakika dinlendiriceksin

sonra bir kasenin içinde kremle ot karışımını suyuyla otuyla beraber karıştırıcaksın
karışımı 24 saat bekleticeksin ertesi gün sürebilirsin

kolay gelsin canım inş anlaşılır yazmışımdır sewgilerimleopuyorumnanaktan

yarin aktara sorucam bakalim deniyim bende nolcak
bu arada adacayi icince tuvalete gidiyorum surekli artik naisl uyurum bilmiyorum
kizlar yazilari okudum cok umutlandim benim minisler birer fuzeye doner mi acaba :sm_cool:

bu araa adet oncesi gogus agrilarina kotu bi etkisi var mi zaten cok hassas daha kotu olur mu ?
arko krem kullansam olur mu elmali vs cesitleri oluyo ya

bi de bu adacayi posette mi alicaz yoksa bildigimiz cay gibi aktarlarda satilan bi sekli var da onun tortusunu mu kullaniyoruz?

şerbetçi otu'nun gögüsleri büyüttüğüne dair herhangi birşey okumadım ben.o kadar araştırmış olmama rağmen.ayrıca adet düzensizliği yapabiliyormuş..bilginize.

benimde bas bas anlatmaya çalıştığım buuu thank's opuyorumnanaktan

adaçayı,şerbetçi otu,yoğurt,küç müdür nedir o...bunların hiçbirisinde gögüsleri büyüttüğüne dair bişey bulamadım.kalp damar hastalıklarına,romatizmaya falan iyi geldiği yazıyor.en bilinen yoğurt=kalsiyum demek,memelerle alakasını anlamış değilim :)

Arkadaşlar merhaba,
Gögüs büyütme konusu ile ilgili tüm konuları okudum ve sizlerle de yaptıklarımı ve sonuçlarımı paylaşmak istiyorum.
Şimdi öncelikle günde 2 kere küc yiyorum yoğurtla 2 yemek kaşığı yoğurt ve 1 tatlı kaşığı küc sabah akşam olarak. Mutlaka ama unutmamalı. Sonra Şerbetçi otum var. Onu da şu şekillerde kullanıyorum: Önce çay gibi demliyorum suyunu masaj yapıyorum. Islak olan tanelerini de rondodan geçiriyorum ve evimdeki herhangi bir kremle karıştırıyorum sürüyorum. Ve ayrıca masaj aletini aldım. Bu şerbetçi otu ile yaptığım kremi de masaj aletini açmadan önce sürüyorum ve masaj aletimi çalıştırıorum. Bunun haricinde de adaçayı içiyorum. 5 gündür uyguluyorum bunları ve süper sonuçlar aldım. 75 bedendim ve neredeyse ben de öyle bir dolgunluk oldu ki 80 sıkı geliyor artık tamamen dolduruyorum. Ayrıca 85 e geçmeyi düşünüyorum. Hedefim 90 :))))
Herkesin istediği seviyelerde olur inş. diyor, kolay gelsin diyorum:)

Ayrıca tavsiyelere de açığım.

mmd´cim yasinida sorabilirmiyim sakincasi yoksa..gelisimde yasinda cok önemi varya bilmiyorumkismile ... 5 günde o kadar fark etmesi cok sasirtici... :nazar: tebrik ederim canim...masaj uygulamadin sen herhalde ..yazmamissinda ... darisi bizim basimiza ins :sinifsinif:

mmd biraz abartmamış mısın? 5 günden öyle olduysa 10 günde düşünemiyorum halini. millet 2 ayda bikaç cm zor büyütürken nasıl başardın öyle 85 yapmayı hayrettt :umursamaz:

merhaba arkadaşlar ben 22 yaşındayım ve bu meme küçüklüğü gelişim sürecimden bu yana canımı çok sıkan bir mevzu.. benim göğüslerim desteksiz 75 i doldurmuyor.. ne istediğim bir kıyafeti alabiliyorum ne de yazın gönül rahatlığıyla bikini giyebiliyorum. boyum 171 cm ve basenli biriyim dolayısıyla göğsümün olmaması çok komik oluyo.. kendime olan güvenimi kırıyo.. bu uygulamayı gerçekten gönül rahatlığıyla tavsiye eder misiniz sonuç alan arkadaşlara sesleniyorum.. birde uygulama saatlerinin önemi var mı? gündüz saatlerinde uygulasak olur mu?:delphin:

yanlış yapmışsın canım tekrarlıyayım

150 ml kerem için
8 kaşık ot 5-6 kaşık suyla beraber kısık ateşte 2-3 dakika kaynatıcaksın ot we suyu
10 dakika dinlendiriceksin

sonra bir kasenin içinde kremle ot karışımını suyuyla otuyla beraber karıştırıcaksın
karışımı 24 saat bekleticeksin ertesi gün sürebilirsin

kolay gelsin canım inş anlaşılır yazmışımdır sewgilerimleopuyorumnanaktan

çok çok sagol canım..ayrıca ben 1 haftadır kullanıyorum ve dolgunluk gözle görülür şekilde.umarım bikaç aya istedgm seviyeye ulaşır.bir de bişey daha soracagım.mesela 150 ml krem demişsiniz bu kremin tamamını mı boşaltıyoruz yoksa bi kısmınımı:Sben 1 1.5 yemek kaşıgı koyuyorum da

Son düzenleme:
nihayet üye olabildim:) introm allah senden razı olsun...valla 5 gündür kullanıyorum acayip faydasını gördüm..düzenli 2 ay devam edicem...inanamadım yahu sonuca...5 günde böyleyse 2 ayda ohooo şahane olur:) şu konuyu gözlerim ağrıyıncaya kadar okudum..iyi okumuşum:) inşallah nişanlınla evlenirsin introm:)

nihayet üye olabildim:) introm allah senden razı olsun...valla 5 gündür kullanıyorum acayip faydasını gördüm..düzenli 2 ay devam edicem...inanamadım yahu sonuca...5 günde böyleyse 2 ayda ohooo şahane olur:) şu konuyu gözlerim ağrıyıncaya kadar okudum..iyi okumuşum:) inşallah nişanlınla evlenirsin introm:)

oluyo mu yani arkadaşım.. denedin mi? bir sürü şey yazıyo burada hangisini denedin?

oluyo mu yani arkadaşım.. denedin mi? bir sürü şey yazıyo burada hangisini denedin?

şerbetçi otuyla yapılan karışımı denedim 5 yemek kaşığı şerbetçi otuna 1 su bardağı kadar su koydum..bi güzel kaynattım..bitkinin özünü çıkardım iyicene..kremle karıştırdım ...karışımı ne kadar yaptıysan kremi yarı yarıya koyucaksın..ben öle yaptım..oluyo oluyo..gayet güzel oluyo...memnunum ben..2 ay kullanıcam daha..sabır gerek ama biraz...

Son düzenleme:
umutsuz vakayım ben biraz :( yapıp olumsuz sonuç almaktan korkuyorum.. bende deneyeyim bari.. ne kadar farketti pek son yazdığından bu yana ya da en başından beri?

ben nasıl ölçülür bilmiyorum ama gözle görülür bi değişim oldu..bi de sadece bu değil mersin yağı da kullanıyorum...çok takmıcaksın ya..valla bak..ozaman insanın şevki kırılıyo..şu kadar masaj yapıcam şu kadar şey kullanıcam diye üşeniveriyo insan..rutin hale getir bunları..ve değişimi farketmeye çalış..sevinince daha da yapası geliyo insanın..umutsuz olma yahu..sabırlı ol 2 ay dediğin nedir ki hemen geçiverir...emin ol faydasını görüceksin...

ben nasıl ölçülür bilmiyorum ama gözle görülür bi değişim oldu..bi de sadece bu değil mersin yağı da kullanıyorum...çok takmıcaksın ya..valla bak..ozaman insanın şevki kırılıyo..şu kadar masaj yapıcam şu kadar şey kullanıcam diye üşeniveriyo insan..rutin hale getir bunları..ve değişimi farketmeye çalış..sevinince daha da yapası geliyo insanın..umutsuz olma yahu..sabırlı ol 2 ay dediğin nedir ki hemen geçiverir...emin ol faydasını görüceksin...

yapıcam yapıcam buradan da ilan edicem olumlu sonuçları -inşallah- kaydirigubbakcemile5

süpersin ya birkaç gün sonra kızılaya gidicem gider gitmezde aktardan şerbetçi otuyla adaçayı alıcam olumunekankayizsmileşimdiden masaj yapmaya başladım bnm boyum 1.64 kilom 46, 80 beden olsalar yeter bana 75 şuan.belirtileri yazıcam kızlar:)

Back