- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #4.681
bilen biri yardım edebilirmi lütfen=(
şerbetçi otu'nun gögüsleri büyüttüğüne dair herhangi birşey okumadım ben.o kadar araştırmış olmama rağmen.ayrıca adet düzensizliği yapabiliyormuş..bilginize.
benimde bas bas anlatmaya çalıştığım buuu thank's opuyorumnanaktan
yanlış yapmışsın canım tekrarlıyayım
150 ml kerem için
8 kaşık ot 5-6 kaşık suyla beraber kısık ateşte 2-3 dakika kaynatıcaksın ot we suyu
10 dakika dinlendiriceksin
sonra bir kasenin içinde kremle ot karışımını suyuyla otuyla beraber karıştırıcaksın
karışımı 24 saat bekleticeksin ertesi gün sürebilirsin
kolay gelsin canım inş anlaşılır yazmışımdır sewgilerimleopuyorumnanaktan
nihayet üye olabildim:) introm allah senden razı olsun...valla 5 gündür kullanıyorum acayip faydasını gördüm..düzenli 2 ay devam edicem...inanamadım yahu sonuca...5 günde böyleyse 2 ayda ohooo şahane olur:) şu konuyu gözlerim ağrıyıncaya kadar okudum..iyi okumuşum:) inşallah nişanlınla evlenirsin introm:)
oluyo mu yani arkadaşım.. denedin mi? bir sürü şey yazıyo burada hangisini denedin?
umutsuz vakayım ben birazyapıp olumsuz sonuç almaktan korkuyorum.. bende deneyeyim bari.. ne kadar farketti pek son yazdığından bu yana ya da en başından beri?
ben nasıl ölçülür bilmiyorum ama gözle görülür bi değişim oldu..bi de sadece bu değil mersin yağı da kullanıyorum...çok takmıcaksın ya..valla bak..ozaman insanın şevki kırılıyo..şu kadar masaj yapıcam şu kadar şey kullanıcam diye üşeniveriyo insan..rutin hale getir bunları..ve değişimi farketmeye çalış..sevinince daha da yapası geliyo insanın..umutsuz olma yahu..sabırlı ol 2 ay dediğin nedir ki hemen geçiverir...emin ol faydasını görüceksin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?