- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #4.661
yaaaa öyle diyip moralimizi bozma tatlım.bizler umutla bişeyler yapmaya calısıyoruz.oralle belki haklısın yani haplar falan..... ama lokal yollar helede tamamen bitkiselse bi zararı olmayacağını söyleyende bi sürü doktor var mesela oestro krem için özel tvde konusma yapan bilirkişi biliyorum ülke tvde.....yani anlıyacağın esit belkide bizim yöntemler bi adım daha ümit verici.....
diyorum ben arkadasım....
ama çok somut ve kaynaklı bişeyler biliyosan paylasımını kendi adıma merak ederim .....alkisalkisalkis
elbette hemen paylaşayım canım .. moralinizi bozmak isteyebilceğim en son şey bile değil inan ki.. nede olsa burda herkes birbirinin derdine bi şek,ilde yarenlik ediyo dimi..itiraf etmek gerekirse ben buı şerbetçi kremini kullandım 3 defa yani 3 gün.. ama o günün sonunda adet oldum hemde daha 6 gün olmuştu temizleneli.. panikle dr a gittim tabiki ama ultrasonda bişi çıkmadı.. bunu söyledim doktora ve beni çok yadırgadı.. doğum kontrol hapını bile hormon içerdiği iç,in vermeye yada kadınlar bunu kullanmaya çekinirken bu şeylere nasıl güvenebiliyosunuz dedi.. utandım bende tabi.. masaj yap bak oda şekillendiriyo inanki.. spor yap gögüş egzersizleri var bi sürü.. burdaki bu umutla başlayan kimseye sağlık açısından bi zarar gördüğünü duymak istemem.. amacım birileri gibi "uyuzluk" yapıp sizlei deli etmek değil kesinliklekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
yaklaşık 1 cm kadar zararsız bi kitleydi.kendim takibini yapıyorum senelik kontrole de gidiyorum ancak bikaç haftaya gidebilirim ama ihmal etmiyorum ablacım zaten kendim de hemşireyim.
yaaa benimde serbetci yapalı 2 ay baslıyo...bi ay bitti adetlerim çok düzenliydi hiç bişede olmadı ama bu ay adetm bitti bi gün sonra kanama basladı tekrar ilk gün çok sayılır bugün azaldı.....gerci kiksboksada 1 aydır gidiyorum ama...yoğun yorgunluk ve spor
doğrusu kafam karıstı yaaaa iyide büyümüştü yağlar otlarla.....ve diyorumki eğer serbetci dokunsa ilk aydan olmazmıydı......
paylasımların için çoooook tesekkür ediyorum....
uyuzluk tabiri bile hiç hoş değil bitanem askolsun sen biricik kankalarımızdan birisinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
teşekkür ederim canım.. sevgili kankam kaydirigubbakcemile5 bünyeler çeşitli hassasiyetler gösterebilir tabiki.. yorgunluk ve ağır sporda kesinlikle adeti etkiler ama o dediğinde doğru.. ya ama ne biliyim hücreler çoğaldığı zaman o bölgede bunlar ne kadar iyi huylu olur yada olmaz nerden bilicezki diye benim soru işaretlerim anladınmı.. sonuçta allah korusun kanser nedir hücrelerin kontrolsüz çoğalması gibi ibşey.. heleki biz kadınlar için hormon dengeleri çok önemli.. bi arkadaşta dr lar sadece önlerindeki kitaba bakıp söylüyor dedi ama acaba benimde böyle bişey yaptığımımı düşünüyo.. yada bi rahatsızlığı olduğunda neden dr a gidiyo .. hmmmakannehir
son cümleleri ben bi arkadaşa söyledim oda icabet etti zaten ;-)evet yaaa hem çok istiyorum büyümesini hemde bi gün kanser falan olup hepten kaybederiz diye çook korkuyorum..
son cümlelerinde ne demek istediğini anlamadım sevgili kankam.
su probust kremide özel bi hastalığı olan bi arkadasa dr yasaklamamış kız hatta hormon bile alıyomuş.topikde bitkisel krem takviyesi diye yazıyNA Bİ BAK ECE İLKE DİYE Bİ ARKADASIMIZ bunuda diyen dr...hatta 10 günde sertlik ve dolgunluk hissetmiş bile...bide bütün kimyasal ilaçlar aslında özünde bitkileri barındırıyo....
bide her yediğimiz gdo lu yaaa bi lokal yoldan sürülen şey ne yapabilirki diyorum... boşver büyüsünler işte diyorum.bazende korkuyorum....
işteee böyleee tatlı kankam
BİNDİK Bİ ALAMETE GİDİYOZ KIYAMETE....
kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
ben şahsen bunun işe yarıyacağına inanmıyorum sırf ilgi çekmek için böle abartılı şeyler yazıp insanları boşuna heveslendirmek bence çok yanlış bir ot eğer bi ayda göğüsü değil 3 cm 1 cm bile büyütse bu türkiyede değil dünyada çığır açardı.adet dönemide göğüsler şişer kilo alıncada büyür bir ot meme büyütemez arkadaşlar lütfen biraz düşünün bunu.
son cümleleri ben bi arkadaşa söyledim oda icabet etti zaten ;-)
bu dünyaya gelipte bi yerimiz bozulmadan gitmek mümkünmü.. dediğin üzre herşeiyn içiyle dışıyla oynayıp içine ettiler besinlerin bile.. Allahın izniyle bişey olmaz madem denemeye devam edin bakalım.. ama egzersiz yapmayıda ihmal etme canısı kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?