- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #4.641
1ayı geçti 3 de takıldı artık ona da inanmıyorum galiba yanlış ölçüyodum hep yada adetten dolayıydı(((
senin söylediklerini herkes biliyo zaten umut fakirin ekmeği demişler..inanmak ya da inanmamak sana kalmış bu kadar inanmış ve uyguluyorken sana bunları demek düşmez bence.bunu yanlız aynı sorunu yaşayanlar bilir.herşeyin çaresi doğada bunun da farkındasındır umarım....ümidim kırılmıştı artık ama böylelerine inat BÜYÜTÜCEM!!!!!!!VE BU AMAÇLA UĞRAŞAN HERKESE BAŞARILAR:))
benmde aynen öyle oldu ve aynen bu şekilde düşünmeye başladım heralde yanlış ölçtüm yada adet dönemime denk geldi tam şiştiği zamanda ölçtüm farketmedim heralde diyorum. üfff çok moralim bozuk intromda yok haftalardır bisürü şey sorucam soramıyorum bıraktım oyüzden kremide kullanmayı. bıktm artık ya büyüsün artık şunlar yeteeeerrrrrrrrrrmafoldumben
Durmak yok kızlar memeişleri büyütmeye dewammmm sizleri sewiyorummmopuyorumnanaktanbayanssulusmile
dediğiniz gibi otlarla herşey mümkün. hem internetten araştırırsanız sadece masajla göğüs büyüten yerler bile var. o kadar imkansız değil yani göğüs büyütmek. sadece düzenli ve sabırlı bir şekilde otları uygulamak ve masaj yapmak göğüsleri büyütür yani. önemli olan inanmak ve sabretmek. yerimseniben
kızlar boyna masaj yapmak büyütüyo son zamanlarda baya büyüdü benimkiler 2 hafta öncesine kadar 75i zor doldururdu ama şimdi küçük geliyo sadece boynunuza masaj yapın boğazınızın olduğu kısma farkı göreceksiniz inş şahsen bende işe yaradı:lepi:
kızlar boyna masaj yapmak büyütüyo son zamanlarda baya büyüdü benimkiler 2 hafta öncesine kadar 75i zor doldururdu ama şimdi küçük geliyo sadece boynunuza masaj yapın boğazınızın olduğu kısma farkı göreceksiniz inş şahsen bende işe yaradı:lepi:
alacağın satıcıya sor bu soruyu :)
sade olarak yapıyorum canım kremle falan değil yani otururken ders çalışırken falan ellerimle boynuma normal masaj yapıyorum işte bu kadar basit:)
merhabalar arkadaşlar bu zamana kadar okadar çok okudumkiii formül formül sonunda deowell bant aldım bakalım işe yarayacakmı yaramaz ise bu karışıı uygulayacağımmmm birde krem hangisi olacak yağsız o kokunda yardım eder misinizzz
vücudunuza oral yada lokal olarak kullandığınız ostrojen destekli (bitkisel dahi olsa) ürünlerin,doktor önermediği sürece kullanmamanız gerektiğini ve daha sonra olumsuz sonuçlar doğurabileceğini biliyormuydunuz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?