• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

1ayı geçti 3 de takıldı artık ona da inanmıyorum galiba yanlış ölçüyodum hep yada adetten dolayıydı:((((

benmde aynen öyle oldu ve aynen bu şekilde düşünmeye başladım heralde yanlış ölçtüm yada adet dönemime denk geldi tam şiştiği zamanda ölçtüm farketmedim heralde diyorum. üfff çok moralim bozuk intromda yok haftalardır bisürü şey sorucam soramıyorum bıraktım oyüzden kremide kullanmayı. bıktm artık ya büyüsün artık şunlar yeteeeerrrrrrrrrrmafoldumben

senin söylediklerini herkes biliyo zaten umut fakirin ekmeği demişler..inanmak ya da inanmamak sana kalmış bu kadar inanmış ve uyguluyorken sana bunları demek düşmez bence.bunu yanlız aynı sorunu yaşayanlar bilir.herşeyin çaresi doğada bunun da farkındasındır umarım....ümidim kırılmıştı artık ama böylelerine inat BÜYÜTÜCEM!!!!!!!VE BU AMAÇLA UĞRAŞAN HERKESE BAŞARILAR:))

benimde bu kremle büyüyo hemde 33 yasındayım.ölümün dısında her derdin devasını yaratmıs ALLAH. BUDA Bİ VESİLEDİR BENDE İNANIYORUM YOLA DEVAMvereliniortak

benmde aynen öyle oldu ve aynen bu şekilde düşünmeye başladım heralde yanlış ölçtüm yada adet dönemime denk geldi tam şiştiği zamanda ölçtüm farketmedim heralde diyorum. üfff çok moralim bozuk intromda yok haftalardır bisürü şey sorucam soramıyorum bıraktım oyüzden kremide kullanmayı. bıktm artık ya büyüsün artık şunlar yeteeeerrrrrrrrrrmafoldumben

BIRAKMA SAKIN 1 CM BİLE BÜ
YÜSE KARDIR ...kaydirigubbakcemile
BEN OTA ADACAYIDA EKLİYORUM :1hug:

dediğiniz gibi otlarla herşey mümkün. hem internetten araştırırsanız sadece masajla göğüs büyüten yerler bile var. o kadar imkansız değil yani göğüs büyütmek. sadece düzenli ve sabırlı bir şekilde otları uygulamak ve masaj yapmak göğüsleri büyütür yani. önemli olan inanmak ve sabretmek. yerimseniben

olumunekankayizsmile
dediğiniz gibi otlarla herşey mümkün. hem internetten araştırırsanız sadece masajla göğüs büyüten yerler bile var. o kadar imkansız değil yani göğüs büyütmek. sadece düzenli ve sabırlı bir şekilde otları uygulamak ve masaj yapmak göğüsleri büyütür yani. önemli olan inanmak ve sabretmek. yerimseniben

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

kızlar boyna masaj yapmak büyütüyo son zamanlarda baya büyüdü benimkiler 2 hafta öncesine kadar 75i zor doldururdu ama şimdi küçük geliyo sadece boynunuza masaj yapın boğazınızın olduğu kısma farkı göreceksiniz inş şahsen bende işe yaradı:lepi:

kızlar boyna masaj yapmak büyütüyo son zamanlarda baya büyüdü benimkiler 2 hafta öncesine kadar 75i zor doldururdu ama şimdi küçük geliyo sadece boynunuza masaj yapın boğazınızın olduğu kısma farkı göreceksiniz inş şahsen bende işe yaradı:lepi:

nasıl masaj yapıyosun canım tam olarak anlatır mısın???

canım boyna yapılan mesajı detaylı anlatırmısın rica etsem kremle filan mı yapıyorsun yoksa sade olarak mı. boyna masaj tiroid bezlerini harekete geçiriyor o yüzden sonuç alman da çok güzel bişey canım

sade olarak yapıyorum canım kremle falan değil yani otururken ders çalışırken falan ellerimle boynuma normal masaj yapıyorum işte bu kadar basit:)

Son düzenleme:
merhabalar arkadaşlar bu zamana kadar okadar çok okudumkiii formül formül sonunda deowell bant aldım bakalım işe yarayacakmı yaramaz ise bu karışıı uygulayacağımmmm birde krem hangisi olacak yağsız o kokunda yardım eder misinizzz

vücudunuza oral yada lokal olarak kullandığınız ostrojen destekli (bitkisel dahi olsa) ürünlerin,doktor önermediği sürece kullanmamanız gerektiğini ve daha sonra olumsuz sonuçlar doğurabileceğini biliyormuydunuz???

merhabalar arkadaşlar bu zamana kadar okadar çok okudumkiii formül formül sonunda deowell bant aldım bakalım işe yarayacakmı yaramaz ise bu karışıı uygulayacağımmmm birde krem hangisi olacak yağsız o kokunda yardım eder misinizzz

Canım dermokil el kremi olursa sonuç daha iyi oluyor inş bulursun

vücudunuza oral yada lokal olarak kullandığınız ostrojen destekli (bitkisel dahi olsa) ürünlerin,doktor önermediği sürece kullanmamanız gerektiğini ve daha sonra olumsuz sonuçlar doğurabileceğini biliyormuydunuz???

yaaaa öyle diyip moralimizi bozma tatlım.bizler umutla bişeyler yapmaya calısıyoruz.oralle belki haklısın yani haplar falan..... ama lokal yollar helede tamamen bitkiselse bi zararı olmayacağını söyleyende bi sürü doktor var mesela oestro krem için özel tvde konusma yapan bilirkişi biliyorum ülke tvde.....yani anlıyacağın esit belkide bizim yöntemler bi adım daha ümit verici.....
diyorum ben arkadasım....
ama çok somut ve kaynaklı bişeyler biliyosan paylasımını kendi adıma merak ederim .....alkisalkisalkis

Back