• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

yaaaa öyle diyip moralimizi bozma tatlım.bizler umutla bişeyler yapmaya calısıyoruz.oralle belki haklısın yani haplar falan..... ama lokal yollar helede tamamen bitkiselse bi zararı olmayacağını söyleyende bi sürü doktor var mesela oestro krem için özel tvde konusma yapan bilirkişi biliyorum ülke tvde.....yani anlıyacağın esit belkide bizim yöntemler bi adım daha ümit verici.....
diyorum ben arkadasım....
ama çok somut ve kaynaklı bişeyler biliyosan paylasımını kendi adıma merak ederim .....alkisalkisalkis

elbette hemen paylaşayım canım .. moralinizi bozmak isteyebilceğim en son şey bile değil inan ki.. nede olsa burda herkes birbirinin derdine bi şek,ilde yarenlik ediyo dimi..itiraf etmek gerekirse ben buı şerbetçi kremini kullandım 3 defa yani 3 gün.. ama o günün sonunda adet oldum hemde daha 6 gün olmuştu temizleneli.. panikle dr a gittim tabiki ama ultrasonda bişi çıkmadı.. bunu söyledim doktora ve beni çok yadırgadı.. doğum kontrol hapını bile hormon içerdiği iç,in vermeye yada kadınlar bunu kullanmaya çekinirken bu şeylere nasıl güvenebiliyosunuz dedi.. utandım bende tabi.. masaj yap bak oda şekillendiriyo inanki.. spor yap gögüş egzersizleri var bi sürü.. burdaki bu umutla başlayan kimseye sağlık açısından bi zarar gördüğünü duymak istemem.. amacım birileri gibi "uyuzluk" yapıp sizlei deli etmek değil kesinliklekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

ya bence bu şerbetçi otu doğum kontrol hapından daha masumdur. ikisini de kullandım dkh da insanın nevri dönüyor. ayrıca doktorlar ne biliolar ki şerbetçi otunu göğse sürmenin etkisini onlar sadece önlerindeki kitaplarda yazılanları biliolar :) bilmediğin birşeyi yapma demesi lazım en fazla bilmediği bişey hakkında yorum yaparken. bana mantıklı gelmedi direktman mantıksız bulmaları :/

elbette hemen paylaşayım canım .. moralinizi bozmak isteyebilceğim en son şey bile değil inan ki.. nede olsa burda herkes birbirinin derdine bi şek,ilde yarenlik ediyo dimi..itiraf etmek gerekirse ben buı şerbetçi kremini kullandım 3 defa yani 3 gün.. ama o günün sonunda adet oldum hemde daha 6 gün olmuştu temizleneli.. panikle dr a gittim tabiki ama ultrasonda bişi çıkmadı.. bunu söyledim doktora ve beni çok yadırgadı.. doğum kontrol hapını bile hormon içerdiği iç,in vermeye yada kadınlar bunu kullanmaya çekinirken bu şeylere nasıl güvenebiliyosunuz dedi.. utandım bende tabi.. masaj yap bak oda şekillendiriyo inanki.. spor yap gögüş egzersizleri var bi sürü.. burdaki bu umutla başlayan kimseye sağlık açısından bi zarar gördüğünü duymak istemem.. amacım birileri gibi "uyuzluk" yapıp sizlei deli etmek değil kesinliklekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

yaaa benimde serbetci yapalı 2 ay baslıyo...bi ay bitti adetlerim çok düzenliydi hiç bişede olmadı ama bu ay adetm bitti bi gün sonra kanama basladı tekrar ilk gün çok sayılır bugün azaldı.....gerci kiksboksada 1 aydır gidiyorum ama...yoğun yorgunluk ve spor
doğrusu kafam karıstı yaaaa iyide büyümüştü yağlar otlarla.....ve diyorumki eğer serbetci dokunsa ilk aydan olmazmıydı......
paylasımların için çoooook tesekkür ediyorum....
uyuzluk tabiri bile hiç hoş değil bitanem askolsun sen biricik kankalarımızdan birisinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben şerbetçiyi bıraktım şimdilik göğsümdeki kitlenin büyüdüğünü hissettim.ultrason yaptırmadan devam etmiycem.ama masaja devam ediyorum en sağlıklısı gibi geldi ayrıca sönme de olmadı 2cm büyümüştü öyle kaldı (gerçi ilk ölçümü yanlış ölçmediysem sonrakilerin hepsi doğrudur)

yaklaşık 1 cm kadar zararsız bi kitleydi.kendim takibini yapıyorum senelik kontrole de gidiyorum ancak bikaç haftaya gidebilirim ama ihmal etmiyorum ablacım zaten kendim de hemşireyim.

yaklaşık 1 cm kadar zararsız bi kitleydi.kendim takibini yapıyorum senelik kontrole de gidiyorum ancak bikaç haftaya gidebilirim ama ihmal etmiyorum ablacım zaten kendim de hemşireyim.

yani bu kitle serbetciden kaynaklı değil doğrumu anladım.....
öncedenmi vardı........
tekrar çooooook gecmiş olsun kardesima.s.

yok ondan değil daha önce de vardı zaten kadınların %70inde varmış ama zamanla kendiliğinden yada emzirdikten sonra süt bezlerinin gelişimiyle kayboluyor. adet dönemimde çok belirgin geldi elime bende korkup bıraktım şimdi yavas yavas masaj yapıyorum sadece.

yaaa benimde serbetci yapalı 2 ay baslıyo...bi ay bitti adetlerim çok düzenliydi hiç bişede olmadı ama bu ay adetm bitti bi gün sonra kanama basladı tekrar ilk gün çok sayılır bugün azaldı.....gerci kiksboksada 1 aydır gidiyorum ama...yoğun yorgunluk ve spor
doğrusu kafam karıstı yaaaa iyide büyümüştü yağlar otlarla.....ve diyorumki eğer serbetci dokunsa ilk aydan olmazmıydı......
paylasımların için çoooook tesekkür ediyorum....
uyuzluk tabiri bile hiç hoş değil bitanem askolsun sen biricik kankalarımızdan birisinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım.. sevgili kankam kaydirigubbakcemile5 bünyeler çeşitli hassasiyetler gösterebilir tabiki.. yorgunluk ve ağır sporda kesinlikle adeti etkiler ama o dediğinde doğru.. ya ama ne biliyim hücreler çoğaldığı zaman o bölgede bunlar ne kadar iyi huylu olur yada olmaz nerden bilicezki diye benim soru işaretlerim anladınmı.. sonuçta allah korusun kanser nedir hücrelerin kontrolsüz çoğalması gibi ibşey.. heleki biz kadınlar için hormon dengeleri çok önemli.. bi arkadaşta dr lar sadece önlerindeki kitaba bakıp söylüyor dedi ama acaba benimde böyle bişey yaptığımımı düşünüyo.. yada bi rahatsızlığı olduğunda neden dr a gidiyo .. hmmmakannehir

vala gitmiyorum doktora :D genelde başıma bişey geldiğinde acile gidiorum o kadar :) senin için demedim o lafı ama dinlemiolar ki insanı hemen küçümsüolar. ben de düşünmüyor değilim başımızıa bişey gelir mi çok uğraşıyoruz oramızla buramızla diye tabiki tedirginliğine de hak veriyorum ama yani bilemiyorum bu denenmemiş bişey zararı ya da yararı ispatlanmamış bişey literatürde geçmiodur zannetmiorum. mesela bilerek adaçayını sürekli içmekle sevdiğin için sürekli içmek arasında bi fark göremiorum ben ama doktorlara o amaçla içtiğini söylesen ona da tepki verirler.

teşekkür ederim canım.. sevgili kankam kaydirigubbakcemile5 bünyeler çeşitli hassasiyetler gösterebilir tabiki.. yorgunluk ve ağır sporda kesinlikle adeti etkiler ama o dediğinde doğru.. ya ama ne biliyim hücreler çoğaldığı zaman o bölgede bunlar ne kadar iyi huylu olur yada olmaz nerden bilicezki diye benim soru işaretlerim anladınmı.. sonuçta allah korusun kanser nedir hücrelerin kontrolsüz çoğalması gibi ibşey.. heleki biz kadınlar için hormon dengeleri çok önemli.. bi arkadaşta dr lar sadece önlerindeki kitaba bakıp söylüyor dedi ama acaba benimde böyle bişey yaptığımımı düşünüyo.. yada bi rahatsızlığı olduğunda neden dr a gidiyo .. hmmmakannehir

evet yaaa hem çok istiyorum büyümesini hemde bi gün kanser falan olup hepten kaybederiz diye çook korkuyorum..
son cümlelerinde ne demek istediğini anlamadım sevgili kankam.
su probust kremide özel bi hastalığı olan bi arkadasa dr yasaklamamış kız hatta hormon bile alıyomuş.topikde bitkisel krem takviyesi diye yazıyo.ONA Bı BAK ECE ıLKE DıYE Bı ARKADASIMIZ bunuda diyen dr...hatta 10 günde sertlik ve dolgunluk hissetmiş bile...bide bütün kimyasal ilaçlar aslında özünde bitkileri barındırıyo....
bide her yediğimiz gdo lu yaaa bi lokal yoldan sürülen şey ne yapabilirki diyorum... boşver büyüsünler işte diyorum.bazende korkuyorum....
işteee böyleee tatlı kankam
BıNDıK Bı ALAMETE GıDıYOZ KIYAMETE....
kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
evet yaaa hem çok istiyorum büyümesini hemde bi gün kanser falan olup hepten kaybederiz diye çook korkuyorum..
son cümlelerinde ne demek istediğini anlamadım sevgili kankam.
su probust kremide özel bi hastalığı olan bi arkadasa dr yasaklamamış kız hatta hormon bile alıyomuş.topikde bitkisel krem takviyesi diye yazıyo.ONA Bİ BAK ECE İLKE DİYE Bİ ARKADASIMIZ bunuda diyen dr...hatta 10 günde sertlik ve dolgunluk hissetmiş bile...bide bütün kimyasal ilaçlar aslında özünde bitkileri barındırıyo....
bide her yediğimiz gdo lu yaaa bi lokal yoldan sürülen şey ne yapabilirki diyorum... boşver büyüsünler işte diyorum.bazende korkuyorum....
işteee böyleee tatlı kankam
BİNDİK Bİ ALAMETE GİDİYOZ KIYAMETE....
kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
son cümleleri ben bi arkadaşa söyledim oda icabet etti zaten ;-)
bu dünyaya gelipte bi yerimiz bozulmadan gitmek mümkünmü.. dediğin üzre herşeiyn içiyle dışıyla oynayıp içine ettiler besinlerin bile.. Allahın izniyle bişey olmaz madem denemeye devam edin bakalım.. ama egzersiz yapmayıda ihmal etme canısı kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ben şahsen bunun işe yarıyacağına inanmıyorum sırf ilgi çekmek için böle abartılı şeyler yazıp insanları boşuna heveslendirmek bence çok yanlış bir ot eğer bi ayda göğüsü değil 3 cm 1 cm bile büyütse bu türkiyede değil dünyada çığır açardı.adet dönemide göğüsler şişer kilo alıncada büyür bir ot meme büyütemez arkadaşlar lütfen biraz düşünün bunu.

bende bilmiodum buraya bu yüzden üye oldum zaten .. bende masaj yapıorum iki yağla öle abartılı büyüdü diyemem ama dolgunluk oldu halada var .. saç olsun göğüs olsun hep masaj yapın diolar hücrelerin canlanması için kan akışı hızlanıyo bunların hepsi bilindik şeyler zaten etki olmasa tepkide olmaz .. ama ne kadar saglıklı dersen onu bilemiorum işte :uhm:

ya intromtrack sana bi sorum olacak.ağladım ya acaba yanlış mı diye=( 4 yemek kaşıgı ot 1 yemek kasıgı su braz da krem koydum kaynattım beklettim.ertesi gun baktım sürym dedim ya sadece ıslanmış ot yani kıvamı buydu su falan yok sadece ıslanmış ot.bunu sürdüm şimdi beklemedeyim.kıvam öylemi olcaktı lütfen yardım et=(

son cümleleri ben bi arkadaşa söyledim oda icabet etti zaten ;-)
bu dünyaya gelipte bi yerimiz bozulmadan gitmek mümkünmü.. dediğin üzre herşeiyn içiyle dışıyla oynayıp içine ettiler besinlerin bile.. Allahın izniyle bişey olmaz madem denemeye devam edin bakalım.. ama egzersiz yapmayıda ihmal etme canısı kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Back