- Konu Sahibi IntromTrack
- #4.661
yaaaa öyle diyip moralimizi bozma tatlım.bizler umutla bişeyler yapmaya calısıyoruz.oralle belki haklısın yani haplar falan..... ama lokal yollar helede tamamen bitkiselse bi zararı olmayacağını söyleyende bi sürü doktor var mesela oestro krem için özel tvde konusma yapan bilirkişi biliyorum ülke tvde.....yani anlıyacağın esit belkide bizim yöntemler bi adım daha ümit verici.....
diyorum ben arkadasım....
ama çok somut ve kaynaklı bişeyler biliyosan paylasımını kendi adıma merak ederim .....alkisalkisalkis
elbette hemen paylaşayım canım .. moralinizi bozmak isteyebilceğim en son şey bile değil inan ki.. nede olsa burda herkes birbirinin derdine bi şek,ilde yarenlik ediyo dimi..itiraf etmek gerekirse ben buı şerbetçi kremini kullandım 3 defa yani 3 gün.. ama o günün sonunda adet oldum hemde daha 6 gün olmuştu temizleneli.. panikle dr a gittim tabiki ama ultrasonda bişi çıkmadı.. bunu söyledim doktora ve beni çok yadırgadı.. doğum kontrol hapını bile hormon içerdiği iç,in vermeye yada kadınlar bunu kullanmaya çekinirken bu şeylere nasıl güvenebiliyosunuz dedi.. utandım bende tabi.. masaj yap bak oda şekillendiriyo inanki.. spor yap gögüş egzersizleri var bi sürü.. burdaki bu umutla başlayan kimseye sağlık açısından bi zarar gördüğünü duymak istemem.. amacım birileri gibi "uyuzluk" yapıp sizlei deli etmek değil kesinliklekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5